Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

''Bruins'' iemet piecus līderei ''Avalanche'' un izcīna otro uzvaru pēc kārtas

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Bruins'' iemet piecus līderei ''Avalanche'' un izcīna otro uzvaru pēc kārtas
Davids Pastrņāks. Foto: Sergei Belski/USA Today Sports/Scanpix

Šovakar Nacionālajā hokeja līgā (NHL) tikai desmito zaudējumu pamatlaikā Kolorādo ''Avalanche'' sagādāja Bostonas ''Bruins'', uzvarot pašreizējo līgas līderi ar 5:1 un tādējādi izcīnot otro uzvaru pēc kārtas.

• Otro uzvaru pēc kārtas šovakar svinēja Bostonas ‘’Bruins’’, kas savā laukumā pārliecinoši ar 5:1 apspēlēja līgas līderi Kolorādo ‘’Avalanche’’, kurai pārtrūka divu uzvaru sērija un tā piedzīvoja otro zaudējumu pamatlaikā desmit spēļu nogrieznī un tikai desmito sezonā.

• Trīs no pieciem vārtiem Bostona iemeta otrajā periodā, tā laikā no 1:0 panākot 4:1. Uzvarētājiem divus vārtus guva Davids Pastrņāks, kurš arīdzan atdeva vienu rezultatīvu piespēli. Hokejists šajā sezonā jau sakrājis 49 rezultativitātes punktus (27+22).

• Tikmēr Patrīss Beržerons Bostonas otro uzvaru pēc kārtas kaldināja ar vārtiem un vienu rezultatīvu piespēli. Hokejists šajā sezonā jau nopelnījis 37 rezultativitātes punktus (13+24).

• ‘’Bruins’’ izdarīja par pusotru reizi vairāk metienus nekā Kolorādo (45:29). Bostonas vārtos Džeremijs Sveimens atvairīja 28 no ‘’Avalanche’’ izdarītajiem 29 metieniem, bet vienīgos vārtus viesiem guva Neitans Makinons.

• Bostona visai droši ieņem astoto vietu Austrumu konferencē ar izcīnītiem 62 punktiem 50 mačos. Devītās vietas īpašnieci Detroitas ‘’Red Wings’’ tā apsteidz par desmit punktiem. Tikmēr līdz septītajai pozīcijai to šķir trīs punkti.

• Kopumā naktī uz otrdienu paredzētas vēl četras spēles. Nevienā no tām gan nepiedalīsies kāda no latviešu pārstāvētajām vienībām.

NHL 21. un 22. februārī

SpēleRezultāts
Bruins - Avalanche5:1
Flyers - Hurricanes
Flames - Jets
Canadiens - Maple Leafs
Canucks - Kraken

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...