Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:323, Did:0, useCase: 3

Latvijas vīriešu kērlinga izlase Eiropas B divīzijā pēdējā endā pieveic Poliju

Agris Suveizda

Latvijas vīriešu kērlinga izlase Eiropas B divīzijā pēdējā endā pieveic Poliju
No kreisās: Aivars Avotiņš, Sandris Buholcs, Arnis Veidemanis, Jānis Klīve, Mārtiņš Trukšāns. Foto: Ansis Ventiņš

LETA. Latvijas vīriešu kērlinga izlase pirmdien Lielbritānijā Eiropas kērlinga čempionāta B divīzijas mača pēdējā endā pieveica Poliju. Latvijas izlase ar skipu Mārtiņu Trukšānu, kā arī Jāni Klīvi, Aivaru Avotiņu un Sandri Buholcu sastāvā uzvarēja ar 6:5.

Pirmo endu komandām aizvadot bez gūtiem punktiem, nākamajos trijos Latvija ieguva pa punktam, izvirzoties vadībā ar 3:0. Tomēr nākamajos divos endos poļi atbildēja ar katrā iegūtiem diviem punktiem, iegūstot vadību ar 4:3. Septītajā endā latvieši panāca neizšķirti, bet devītajā poļi atjaunoja viena punkta pārsvaru - 5:4. Tomēr, pēdējā endā gūstot divus punktus, uzvaru svinēja Latvijas četrinieks.

Ar trim uzvarām četrās spēlēs Latvija A grupā ieņem otro vietu astoņu komandu vidū. Jau ziņots, ka iepriekš Latvijas kērlingisti ar 8:6 uzvarēja Beļģiju, ar 4:11 zaudēja Dānijai un ar 11:3 pārspēja Portugāli. Latvieši Pertā otrdien tiksies ar Igauniju, trešdien - ar Ungāriju, bet ceturtdien - ar Franciju.

Iepriekšējā gadā latvieši B divīzijā finišēja ceturtajā vietā. Pertā Eiropas čempionāta B divīzijas turnīrā spēlē arī Latvijas sieviešu izlase, kas pirmdien ar 8:1 pārspēja Slovēniju un plkst.18 pēc Latvijas laika tiksies ar Slovākiju.

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2023-11-20 22:03, pirms 8 mēnešiem
kas ir ends un skips?!
Jūs vajag Mediju regulatoram nosūdzēt par latviešu valodas kropļošanu!
Rakstiet Latviski, lai visi termini būtu iztulkoti latviski!