Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651), Fid:2965, Did:0, useCase: 3

Vokers un Medisons pret Irānu nespēlēs, angļiem ar FIFA diskusijas par kapteiņa apsēju

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Vokers un Medisons pret Irānu nespēlēs, angļiem ar FIFA diskusijas par kapteiņa apsēju
Kails Vokers (vidū). Foto: Reuters/Scanpix

Anglijas futbola izlases galvenais treneris Gerets Sautgeits paziņojis, ka pirmajā B grupas mačā pret Irānu savainojumu dēļ nespēlēs Kails Vokers un Džeimss Medisons. Tikmēr Anglijas Futbola asociācijai ar FIFA notiekot pārrunas par kapteiņa apsēja dizainu, kas abām pusēm atšķiroties.

Rīt plkst. 15:00 pirmo spēli Pasaules kausa izcīņā aizvadīs Anglija, kas B grupas ietvaros spēlēs pret Irānu.

Valstsvienības galvenais treneris Gerets Sautgeits dienu pirms mača medijiem atklāja, ka tajā savainojumu dēļ nepiedalīsies aizsargs Kails Vokers un pussargs Džeimss Medisons. Vokers joprojām atlabst no cirkšņa savainojuma, kamēr Medisons kājas problēmu dēļ kopš ierašanās Katarā vēl nemaz ar izlasi nav trenējies.

''Vokers progresē ļoti labi un esam labākā pozīcijā saistībā ar viņu nekā bijām gaidījuši. Džeimss kopš ierašanās šeit nav ar mums trenējies, tāpēc rīt viņš nespēlēs,'' medijiem abu statusu komentēja galvenais treneris. ''Mūsu mērķis ir likt faniem šo turnīru neaizmirst. Mūsu valstī šobrīd nav tie vieglākie laiki, tāpēc ar savu spēli vēlamies iepriecināt.''

Starp Anglijas Futbola asociāciju un FIFA pastāv atšķirības saistībā ar kapteiņa apsēja dizainu. Angļi vēlas laukumā doties ar tādu, kurā redzams vēstījums pret diskrimināciju un par LGBTQ kopienu. FIFA joprojām nav ļāvusi Anglijai valkāt šādu kapteiņa apsēju, pie reizes izveidojot savus, kuru vēstījumi ir ''futbols apvieno pasauli'' un ''glābiet pasauli''. Anglijas Futbola asociācija jau paziņojusi, ka kapteiņa apsēja dizains mainīts netiks un tā ir gatava maksāt naudas sodus FIFA.

''Kā komanda un organizācija esam skaidri pateikuši, ka vēlamies spēlēt ar šādu kapteiņa apsēju. Zinu, ka asociācijai notiek sarunas ar FIFA. Ticu, ka līdz spēlei būs arī lēmums,'' medijiem teica kapteinis Harijs Keins. ''Ja ilgāku laiku nav izcīnīts tituls, tad komanda ir izsalkusi, lai to izdarītu. Tieši tā ir ar mums. Spēle pret Irānu būs sarežģīta, bet grūtas šajā turnīrā būs visas spēles. Viss atkarīgs no mums pašiem. Esam veikuši labu īso sagatavošanās posmu un nevaram sagaidīt, kad sāksies turnīrs,'' turpināja Anglijas izlases uzbrucējs.

Kur skatīties spēles?

“Forum Cinemas” sadarbībā ar “WilliamHill TV” piedāvā ekskluzīvu iespēju skatīties PK futbolā uz lielā kino ekrāna k/t “Kino Citadele” tiešraidē ar oriģinālo skaņu no stadiona – ļaujot apmeklētājiem pilnībā iejusties stadiona atmosfērā.

PK futbolā lielākajos sporta bāros Latvijā O'Learys Akropolē Rīga un Riga Plaza. Vairāk kā 70 TV ekrāni, boulings, biljards, virtuālās realitātes un sporta simulatori!

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...

Noderīgas saites:

PK 2022 jaunumi
Kalendārs un rezultāti
Turnīra tabulas
"William Hill" prognožu spēle

  +1 [+] [-]

, 2022-11-20 23:17, pirms gada
Novēlu angļiem laicīgi braukt mājās ar visu varavīksni

     [+] [-]

, 2022-11-21 01:23, pirms gada
Varavīksni miskastē!!!

     [+] [-]

, 2022-11-21 06:20, pirms gada
Nekad neesmu bijis par angļiem, bet nu šī ir klajā ņirgāšanās par Kataras likumiem. Novēlu lai “futbols brauc mājās” jau pēc grupu turnīra.