Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651), Fid:2965, Did:0, useCase: 3

Beils plāno turpināt karjeru izlasē: ''Spēlēšu tik ilgi, cik būšu tai vajadzīgs''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Beils plāno turpināt karjeru izlasē: ''Spēlēšu tik ilgi, cik būšu tai vajadzīgs''
Gerets Beils. Foto: AFP/Scanpix

Velsas futbola izlases līderis Gerets Beils pēc izstāšanās no 2022. gada Pasaules kausa finālturnīra atklāja, ka vēl neplāno beigt karjeru valstsvienībā, bet gan spēlēs tajā tik ilgi, cik būs nepieciešams. Tas nozīmē, ka Beils varētu piedalīties mačā pret Latviju nākamā gada 28. martā 2024. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas spēlē.

No 2022. gada Pasaules kausa futbolā vakar izstājās Velsa, kas noslēdzošajā B apakšgrupas spēlē ar 0:3 piekāpās Anglijai. Turnīrā Velsa, kas tajā spēlēja pirmo reizi kopš 1958. gada, izcīnīja vienu punktu ar neizšķirtu pret ASV.

Lai arī pirms turnīra tika pausts, ka šis, iespējams, kļūs par noslēdzošo Velsas izlasē tā kapteinim Geretam Beilam, pēc izstāšanās no turnīra viņš nesteidzās paziņot par karjeras beigām izlasē. ''Turpināšu spēlēt tik ilgi, cik varēšu un cik būšu nepieciešams izlasei,'' pauda Beils.

Jau 2023. gada martā Velsa pret Latviju sāks 2024. gada Eiropas čempionāta kvalifikāciju un tieši to uzsvēra pieredzējušais futbolists. ''Jā, šobrīd nav tas vieglākais brīdis, taču jau martā sāksim nākamo kvalifikācijas ciklu. Mēs gribējām šeit palikt pēc iespējas ilgāk, taču tagad kādu laiku starptautiskajās izlases spēlēs nepiedalīsimies. Atgriezīsimies martā.''

''Esam ļoti vīlušies,'' par sasniegto rezultātu Pasaules kausā pauda futbolists. ''Varu gan teikt, ka futbolisti atdeva visus spēkus laukumā. Lai arī iespējams demonstrētais sniegums nebija labākais, mēs turējāmies kopā. Fani mūs atbalstīja un mums jābūt lepniem, zinot, cik tālu ceļu esam gājuši līdz šim turnīram. Mums šī pieredze jāizmanto pareizi, lai spētu kvalificēties nākamajam Eiropas čempionātam.''

No B grupas izkļuva Anglija kā grupas līdere un ASV kā otrās vietas ieguvēja. Tikmēr Velsa tieši pret Latviju nākamā gada 28. martā sāks 2024. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas atlases D grupas izspēli.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

Noderīgas saites:

PK 2022 jaunumi
Kalendārs un rezultāti
Turnīra tabulas
"William Hill" prognožu spēle

Kur skatīties spēles?

“Forum Cinemas” sadarbībā ar “WilliamHill TV” piedāvā ekskluzīvu iespēju skatīties PK futbolā uz lielā kino ekrāna k/t “Kino Citadele” tiešraidē ar oriģinālo skaņu no stadiona – ļaujot apmeklētājiem pilnībā iejusties stadiona atmosfērā.

PK futbolā lielākajos sporta bāros Latvijā O'Learys Akropolē Rīga un Riga Plaza. Vairāk kā 70 TV ekrāni, boulings, biljards, virtuālās realitātes un sporta simulatori!

     [+] [-]

, 2022-11-30 10:05, pirms gada
yeeeeeeeeeeeeeeeeeee redzēsim viņu Rīgā

     [+] [-]

, 2022-11-30 11:42, pirms gada
roliksis40 rakstīja: yeeeeeeeeeeeeeeeeeee redzēsim viņu Rīgā
Redzēju šodien pa Rīgu staigāja

     [+] [-]

, 2022-11-30 14:22, pirms gada
Nu šitā jau var ilgi spēlēt- atbrauc uz čempi, 2-3 spēles nospēle un prom

     [+] [-]

, 2022-11-30 15:13, pirms gada
Lai tik spēlē! Viņam ir tikai 33 gadi, labākie gadi uz laukuma vēl tikai priekšā!

     [+] [-]

, 2022-11-30 15:31, pirms gada
Two goats one Champion rakstīja: Redzēju šodien pa Rīgu staigāja
varbūt sajauci ar Zlatanu? Ja nopietni, tad cerēsim, ka tiešām būs redzams Rīgā un prieks par šādu attieksmi.