Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651), Fid:2965, Did:0, useCase: 3

Kataras treneris pēc zaudējuma: ''Spēli sākām traģiski''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Kataras treneris pēc zaudējuma: ''Spēli sākām traģiski''
Fēlikss Sančess. Foto: Picture Alliance/Scanpix

Kataras futbola izlases galvenais treneris Fēlikss Sančess pēc zaudējuma FIFA Pasaules kausa atklāšanas mačā pret Ekvadora bija kritisks par izlases spēli, taču atzina, ka zaudējums pēc iespējas ātrāk jāaizmirst.

Šodien Pasaules kausa izcīņas atklāšanas spēlē Ekvadora ar 2:0 apspēlēja turnīra mājinieci Kataru.

"Vēlos apsveikt pretinieku ar uzvaru, kurš bija pelnījis izcīnīt trīs punktus,'' komentāru pēc spēles iesāka Kataras galvenais treneris Fēlikss Sančess, kurš bija kritisks par savas komandas parādīto spēli laukumā. "Mums ir vieta izaugsmei. Mēs noteikti nespēlējām tajā līmenī, kurā protam. Iespējams, spriedze un atbildības sajūta ietekmēja sniegumu. Spēli sākām traģiski. Ielaidām abus vārtus, un tieši tie noteica atlikušo spēles gaitu."

"Mums jāaizmirst šis rezultāts un nākamajā spēlē jābūt krietni konkurētspējīgākiem. Esmu pārliecināts, ka varam to paveikt,'' jau par nākamajām spēlēm noslēgumā domāja Kataras speciālists. Komanda debitēja Pasaules kausa izcīņā, taču pie reizes šajā valstī arī pirmo reizi tiek organizēts tik nozīmīgs futbola turnīrs.

Nākamo spēli Katara aizvadīs piektdien, 25. novembrī, kad spēkosies pret Senegālu.

Kur skatīties spēles?

“Forum Cinemas” sadarbībā ar “WilliamHill TV” piedāvā ekskluzīvu iespēju skatīties PK futbolā uz lielā kino ekrāna k/t “Kino Citadele” tiešraidē ar oriģinālo skaņu no stadiona – ļaujot apmeklētājiem pilnībā iejusties stadiona atmosfērā.

PK futbolā lielākajos sporta bāros Latvijā O'Learys Akropolē Rīga un Riga Plaza. Vairāk kā 70 TV ekrāni, boulings, biljards, virtuālās realitātes un sporta simulatori!

Noderīgas saites:

PK 2022 jaunumi
Kalendārs un rezultāti
Turnīra tabulas
"William Hill" prognožu spēle

Izmantotie resursi:
https://www.fifa.com/fifaplus/en/wa...