Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2948, Did:0, useCase: 3

Bļugeram liels spēles laiks zaudējumā pret "Stars"; "Blue Jackets" zaudē Detroitā

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Bļugeram liels spēles laiks zaudējumā pret "Stars"; "Blue Jackets" zaudē Detroitā
Teodors Bļugers (pa labi) cīņā ar pretinieku. Foto: AP/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) zaudējumu pēcspēles metienu sērijā piedzīvojusi Teodora Bļugera pārstāvētā Pitsburgas "Penguins", kas ar 1:2 piekāpās Dalasas "Stars". Bļuģers pie punktiem netika, toties uz ledus bija nepilnu 21 minūti, kas bija lielākais laiks starp "Penguins" uzbrucējiem. Kolumbusas "Blue Jackets", spēlējot bez Elvja Merzļikina, ar 1:4 atzina Detroitas "Red Wings" pārākumu.

Teodors Bļugers zaudējuma pret Dalasas "Stars" uz ledus bija 20:23 minūtes, kas bija lielākais spēles laiks komandā starp uzbrucējiem. Bļugers izdarīja vienu metienu pa vārtiem, izpildīja divus spēka paņēmienus un uzvarēja piecus no 11 iemetieniem (45,5%).

# Bļugers spēli iesāka trešajā virknējumā. Šosezon viņš aizvadījis četras spēles, gūstot divus vārtus.

# Mača rezultātu pirmā perioda izskaņā atklāja Maikls Rafs. Pirmajās 20 minūtēs abas komandas izskatījās ļoti līdzīgi, bet Dalasa pašaizliedzīgāk spēlēja aizsardzībā, bloķējot deviņus pretinieku metienus.

# Pamatlaikā tika gūti vēl tikai vieni vārti. Otrajā periodā Džons Marino tika pie pirmajiem vārtiem šosezon, kas palīdzēja izlīdzināt rezultātu šajā spēlē. Arī turpinājumā bija vērojama ļoti līdzvērtīga cīņa, kas noslēdzās vien pēcspēles metienu sērijā.

# "Penguins" labā pirmos bullīšus izpildīja Džeiks Gencels un Kriss Letangs – abi nespēja pārspēt "Stars" vārtu vīru, kamēr Džo Paveļskis "Stars" rindās bija precīzs. Lai arī Džefs Kārters prata realizēt trešo bullīti, punktu spēlei pielika Aleksandrs Radulovs, kurš realizēja noslēdzošo pēcspēles metienu.

# Kā jau ziņojām vakar, Elvis Merzļikins, kurš sezonas pirmajās divās spēlēs palīdzēja komandai tikt pie diviem panākumiem, šo spēli vēroja no malas, jo komandas galvenais treneris pamatsastāva vārtsarga pienākumus uzticēja Jonasam Korpisalo.

# Pirmajās divās trešdaļās Korpisalo bija lielisks. Pa viņa sargātajiem vārtiem tika izdarīts 31 metiens, un ar visiem metieniem soms tika galā teicami. "Blue Jackets" pa pretinieku vārtiem bija izpildījusi 13 metienus pirmajās divās trešdaļās.

# Korpisalo kapitulēja trešā perioda septītajā minūtē, kad viņu pārspēja Lukass Reimonds. Pēc nepilnām trīs minūtēm soms kapitulēja otro reizi – Tailers Bertuci saņēma piespēli no Dilana Larkina un raidīja ripu vārtos.

# Kolumbusa prata vienus vārtus atspēlēt, bet, spēlējot bez Korpisalo vārtos, periodā izskaņā tai nācās kapitulēt vēl divas reizes. Ripu tukšos vārtos raidīja Vladislavs Namestņikovs un Adams Erne.

# Pateicoties 95,3% atvairīto metienu procentam, Korpisalo tika atzīts par spēles trešo zvaigzni – pirmais Larkins, kuram divas piespēles, bet Reimonds otrais ar 1+1.

     [+] [-]

, 2021-10-20 07:02, pirms 3 gadiem
Milzīgs Detroitas pārsvars metienu ziņā.

  -2 [+] [-]

, 2021-10-20 07:35, pirms 3 gadiem
Tas ka vinš ir kapteiņa asistents nozimē ka ari ir piemaksa pie algas? Ja jau 200x par to atgadina. Bet citadi malacis. Varbut iespelesies un turpinās tāpat un nepazudīs 4 maiņā

     [+] [-]

, 2021-10-20 09:32, pirms 3 gadiem
pūce rakstīja: Tas ka vinš ir kapteiņa asistents nozimē ka ari ir piemaksa pie algas? Ja jau 200x par to atgadina. Bet citadi malacis. Varbut iespelesies un turpinās tāpat un nepazudīs 4 maiņā
Ko tu lieto? Un tik agri pietam!