Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Divus gadus nespēlējušais Lēners neierodas uz NHL nometni un riskē zaudēt līgumu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Divus gadus nespēlējušais Lēners neierodas uz NHL nometni un riskē zaudēt līgumu
Robins Lēners. Foto: Ethan Miller/AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Lasvegasas "Golden Knights" vārtsargs Robins Lēners, kurš savainojuma dēļ nav spēlējis vairāk kā divus gadus, nav ieradies uz treniņnometni, lai veiktu medicīniskās pārbaudes. Tādējādi finansiālās problēmās esošais zviedrs riskē zaudēt vairākus miljonus.

2022. gada augustā Robinam Lēneram tika veikta gūžas operācija, un vārtsargs pēc tam laukumā nav devies, atrodoties savainoto spēlētāju sarakstā, kas viņam ļauj turpināt saņemt atalgojumu.

Nekas neliecināja, ka šajā sezonā situācija varētu mainīties, bet – pirms jaunās sezonas sākuma Lēneram obligāti vajadzēja iziet medicīniskās pārbaudes, lai noskaidrotu, vai viņš joprojām kvalificējas savainoto spēlētāju sarakstam. Taču vārtsargs nav ieradies uz Lasvegasas "Golden Knights" treniņnometnes sākumu.

Lēnera līgumā palikusi pēdējā sezona par 4,4 miljoniem dolāru. Lasvegasas kluba ģenerālmenedžeris Kellijs Makrimons norādīja, ka turpinās sarunas starp NHL, spēlētāju asociāciju un "Golden Knights", lai noskaidrotu nākamos soļus un atrisinātu situāciju. Pastāv iespēja, ka līgums tiks lauzts un Lēners paliks bez algas.

Pirms diviem gadiem Lasvegasas mediji ziņoja, ka Lēners un viņa sieva Donja iesnieguši maksātnespējas dokumentus, jo ir parādā vairāk nekā 27 miljonus dolāru.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nhl/story/_/id...