Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3032, Did:0, useCase: 3

Autors: Emils Ozerinskis

Zalāns: "Pēc frizūras var spriest, ka esmu Ronaldu fans"

Katrā EURO 2024 spēļu dienā "Lidl Arēnā" ekspertu studijā pie Anatolija Kreipāna viesojas sabiedrībā zināmi cilvēki, kuriem ar kājbumbas spēli ikdienā ir lielāka vai nebūt ne tik liela saistība. Iesākoties grupu turnīra otrajai kārtai, pie sarunu galda sēdās divi latgalieši - viesa statusā uz "Lidl Arēnu" nākot Laurim Zalānam no Preiļiem.

Laura Zalāna balss ir pazīstama neskaitāmiem "Ghetto Games" dalībniekiem. Šobrīd viņu var noķert "Radio Tev" ētera viļņos, kā arī viņa radīto saturu ar humora piesitienu var atrast sociālo tīklu vidē. Sarunā ar Kreipānu Zalāns atzina, ka pilnas spēles līdz šim šī gada turnīrā vēl nav noskatījies: "Eiropas čempionātam šogad ir sanācis, ka sekoju vairāk kā virspusējs skatītājs. Skatos un vēroju atskatus, lai par to varētu pastāstīt radio un padalīties sociālajos tīklos. Pilnvērtīgi vienu veselu spēli nav sanācis noskatīties."

Esot pie sarunu galda ar Kreipānu, pats Zalāns par latgaliešu akcentu izsakās pozitīvi: "Par akcentu darbā radio kāds ik pa brīdim mēdz uzrakstīt pat pozitīvu komentāru, ka tieši tā ir tā odziņa, kādēļ klausītājam vēl vairāk gribas uzspicēt ausi un paklausīties, ko es runāju."

Ētera personība arī iezīmēja savu favorītu lielajā futbolā: "Pēc manas frizūras var spriest, ka esmu Ronaldu fans. Daļa patiesības tur ir. Ja par futbolu runājam, tad tas ir bērnības elks un piemērs, kuram gribas sekot un līdzināties. Portugāle noteikti vēl joprojām ir ieņēmusi vietu sirsniņā, bet Francija man arī patīk."

Skaties sarunas ar Kreipānu no "Lidl Arēnas" katrā EURO 2024 spēļu dienā pirms vakara cīņas kanālā TV4 un portālā Sportacentrs.com.

Noderīgas lietas:

EURO 2024 jaunumi
EURO 2024 kalendārs un rezultāti
EURO 2024 turnīra tabulas
LIDL prognožu spēle
Baudi EURO 2024 spēles lielākajā sporta bārā Latvijā - O'LEARYS


Fils Foudens un Kīrans Tripjē. Foto: Zumapress/Scanpix

Trešo bērnu sagaidījušais Foudens atgriezies Vācijā un gatavojas astotdaļfinālam

Anglijas futbola izlases pamatsastāva spēlētājs Fils Foudens pēc sava trešā bērna dzimšanas atgriezies Vācijā, lai turpinātu dalību EURO 2024 turnīrā.
Ilkajs Gindoans un Toni Kross. Foto: dpa/picture-alliance/Scanpix

''Euro 2024'' pēc grupu turnīra labākais uzbrukums Vācijai, aizsardzība - Spānijai

LETA. 2024.gada Eiropas futbola čempionātā grupu turnīrā labāko uzbrukumu demonstrējuši mājinieki vācieši, kamēr labākā aizsardzība bijusi Spānijas izlasei, liecina sacensību rīkotāju apkopotā statistika.
Kiljans Mbapē. Foto: Sipa/Scanpix
19

Noskaidroti "Euro 2024" astotdaļfinālu pāri un izspēles zari

Šovakar ar Gruzijas vēsturisko uzvaru pār Portugāli un Turcijas kompensācijas laikā izrauto uzvaru pār Čehiju noslēdzies Eiropas čempionāta futbolā grupu turnīrs. No 24 komandām atsijātas astoņas, bet pārējās 16 turpinās cīņu par titulu. Izslēgšanas spēles startēs 29. jūnijā.