Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Makdeividam 1+2 ''Oilers'' uzvarā, Kalgari devītais panākums pēc kārtas

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Makdeividam 1+2 ''Oilers'' uzvarā, Kalgari devītais panākums pēc kārtas
Konors Makdeivids. Foto: Perry Nelson/USA Today Sports/Scanpix

Sestdien un naktī uz svētdienu Nacionālajā hokeja līgā uzvaru sērijas turpināja Edmontonas ''Oilers'' un Kalgari ''Flames'', kuras attiecīgi ar 4:2 uzvarēja Vinipegas ''Jets'' un ar 2:1 Sietlas ''Kraken''.

• Nacionālajā hokeja līgā (NHL) piekto uzvaru pēc kārtas naktī uz svētdienu svinēja Edmontonas "Oilers", kas izbraukumā ar 4:2 apspēlēja Vinipegas "Jets", kurai šis bija ceturtais zaudējums pēdējās desmit spēlēs. Edmontona joprojām nav piedzīvojusi nevienu zaudējumu jaunā trenera Džeja Vudkrofta vadībā.

• "Oilers" līderis Konors Makdeivids uzvaru kaldināja ar vārtiem un divām rezultatīvajām piespēlēm. Hokejists šajā sezonā jau izcīnījis 71 rezultativitātes punktu (26+45), kas ļauj Makdeividam būt arī līgas rezultatīvākajam hokejistam. Otrajā vietā ar 69 punktiem ir viņa komandas biedrs Leons Draizaitls, kurš šajā mačā atdeva vienu piespēli.

• "Oilers" panāca 3:0 līdz otrā perioda vidum, taču Vinipegai izdevās trešajā trešdaļā gūt divus vārtus. Mača izskaņā tā nomainīja vārtsargu pret sesto laukuma spēlētāju, Edmontonai ceturtos vārtus iemetot tukšos vārtos.

• Pieci panākumi pēc kārtas ļāvuši "Oilers" Rietumu konferencē iekļūt labāko astoņu komandu vidū, kas nodrošina vietu izslēgšanas spēlēs. Pagaidām ar 59 punktiem 49 mačos tā ir septītajā vietā.

• Tikmēr devīto uzvaru pēc kārtas svinēja Kalgari "Flames", kas ar 2:1 uzvarēja līgas jaunpienācēju Sietlas "Kraken", kam šis bija trešais zaudējums pēc kārtas.

• Uzvaru "Flames" nodrošināja trešajā trešdaļā, kad uzvaras vārtus tā astotajā minūtē iemeta Elīass Lindholms. Tie viņam bija 22. šajā sezonā. Tikmēr Kalgari vārtsargs Jakobs Markstrēms atvairīja 22 no Sietlas izdarītajiem 23 metieniem.

• Deviņas uzvaras pēc kārtas ļāvušas Kalgari pacelties uz otro vietu Rietumu konferencē. Līdere ir Kolorādo "Avalanche", kas ‘’Flames’’ apsteidz par 12 punktiem. Tikmēr ‘’Kraken’’ ir Rietumu konferences priekšpēdējā vietā ar 36 punktiem 51 mačā.

NHL spēles 19. un 20. februārī

SpēleRezultāts
Sabres - Avalanche3:5
Jets - Oilers2:4
Senators - Bruins2:3 P
Maple Leafs - Blues3:6
Coyotes - Kings3:5
Canucks - Ducks4:7
Flames - Kraken2:1

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...