Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Skudra: "Neskatāmies, KHL vai NHL - arī mums spēlēja daudz jauno"

Krišjānis Pundurs
Krišjānis Pundurs

Skudra: "Neskatāmies, KHL vai NHL - arī mums spēlēja daudz jauno"
Pēteris Skudra. Foto: Artūrs Stabulnieks/dinamoriga.lv

Rīgas ''Dinamo'' komanda šovakar pārtrauca desmit zaudējumu sēriju, pieveicot ar krietni atjauninātu sastāvu spēlējošo Maskavas CSKA (4:1). Pēc mača rīdzinieku galvenais treneris Pēteris Skudra atklāja, ka šosezon uz ledus vēl varētu atgriezties Lauris Dārziņš, kurš ilgāku laiku izlaidis savainojuma dēļ.

"Sīksta spēle. Labi, ka izdevās uzvarēt. Patika, ka spēles kvalitāte bija nesliktā līmenī,'' pēc mača atzina treneris Skudra. Pēc salīdzinoši mierīgā garā iesākta pirmā perioda Rīgas ''Dinamo'' nokārtoja sev uzvaru trešajā trešdaļā, gūstot trīs vārtus trīs minūšu laikā. ''Trešajā trešdaļā centāmies spēlēt uz rezultātu - aizsardzībā nospēlējām labāk, nekā citos mačos šosezon. Paldies puišiem par koncentrāciju. Pie rezultāta 3:1 nospēlējām pareizi."

Skudram arī tika jautāts, vai kaut ko ietekmējis tas, ka CSKA pretī likusi sastāvu, kura lielāko daļu veidoja jaunatnes sistēmas hokejisti. "Mēs neskatāmies, [vai spēlētāji no] KHL, NHL - arī mēs pēdējā laikā spēlējam ar daudz jaunajiem hokejistiem,'' atbildēja treneris.

Rīdziniekiem trešajā periodā izdevās nosargāt savus vārtus neieņemtus, bet mača gala rezultātu sekundi līdz beigām ar metienu tukšajos CSKA vārtos uzstādīja Miks Indrašis. Otros vārtus ''Dinamo'' labā guva Genādijs Stoļarovs. "Uzzinājām, ka CSKA spēlēs ar jauniešu sastāvu burtiski pirms mača. Tomēr atslābuma nebija. Mēs jebkurā gadījumā esam priecīgi uzvarēt, šajā sezonā uzvaru nebija daudz. Mēs guvām labus vārtus un mierīgi spēlējām līdz spēles beigu sirēnai,'' pārdomās par spēli dalījās uzbrucējs.

''Dinamo'' komanda tagad atgriezīsies mājās, kur nākamnedēļ jāaizvada atlikušās trīs spēles šosezon. Jāatzīmē, ka savainojuma dēļ jau kopš 27. janvāra ārpus ierindas palicis komandas kapteinis Lauris Dārziņš. "Ceru, ka Dārziņam būs laiks atkopties uz pēdējām trim spēlēm,'' pauda Skudra, kurš atklāja, ka uzbrucējs jau slidojot treniņos.

Izmantotie resursi:
https://cska-hockey.ru/news/matchi/...
https://www.dinamoriga.lv/lv/zinas/...
https://www.dinamoriga.lv/lv/zinas/...

  -3 [+] [-]

, 2021-02-21 10:10, pirms 3 gadiem
Malači,atkal salikām kārtējam līderim,nav svarīgi vai tie bija jaunieši vai NHL vīri. Mums slimības dēļ pret šo komandu ieskaitīja tehnisko zaudējumu. Vai tas bija godīgi. Tagad vēl jāuzvar pēdējās 3 spēles un nobeigums būs optimistisks. Maskavā bija 2412 skatītāji tribīnēs,tikai "pārgudrie latvieši"spēlē pie tukšām. Nevaru piedot tiem"gudrajiem"kas vakar uzdrīkstējās tik svarīgā basketbola mačā,spēlēt pie pilnīgi tukšu Sporta pili (Arēnu),lūk arī loģisks zaudējums,sports bez skatītājiem zaudē savu jēgu. Arenā varēja būt līdz pat 1000 skatītāju,ievērojot visus noteikumus.Ja tik lielā hallē nedrīkst būt neviens skatītājs,tad jāslēdz viss Rīgas sabiedriskais transports,vai nav stulbi?