Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

"Dortmund" netaisās šosezon pārdot Pulišiču, par kuru interesējās "Liverpool" un "Chelsea"

Edgars Pavlovskis
Edgars Pavlovskis

"Dortmund" netaisās šosezon pārdot Pulišiču, par kuru interesējās "Liverpool" un "Chelsea"
Kristians Pulišičs. Foto: AFP/Scanpix

"Dortmund Borussia" kluba direktors atzinis, ka netaisās pārdot amerikāņu uzbrucēju Kristianu Pulišiču, neskatoties uz lielo interesi no citiem klubiem.

Amerikānietis Kristians Pulišičs pēdējās nedēļās bijis iesaistīts pamatīgā baumu vētrā, kuru pastiprināja viņa komentāri, kuros viņš apgalvoja: “Esmu ļoti priecīgs Vācijā un izbaudu šeit ik sekundi, taču vienmēr esmu sapņojis par spēlēšanu Anglijas Premjerlīgā, un neredzu iemeslu, kāpēc lai kādreiz tas nenotiktu.”

Pastiprinātu interesi par viņu ir izrādījušas “Chelsea”, “Liverpool” un arī citas komandas, taču “Dortmund Borussia” kluba direktors Mihaels Zorks vācu medijam “Kicker” sacīja: “Anglijas klubu interese par Kristianu (Pulišiču) nav nekas jauns, un par to zinām jau vairākus gadus, taču ziemā mums nav plāns viņu pārdot, jo mums Kristians būs ļoti nepieciešams cīņā par titulu.”

Pulišičam līgums ar Vācijas Bundeslīgas līdervienību beidzās 2020. gada vasarā, kas varētu likt “Borussia” klubam izskatīt amerikāņu uzbrucēja pārdošanu šovasar, lai nepieļautu viņa aiziešanu par velti. “Liverpool”, kas aktīvi cenšas dabūt šo spēlētāju savā īpašumā, kluba trenerim Jirgenam Klopam jau iepriekš ir izveidojušās labas attiecības ar Pulišiču, kad 2015. gadā vācu speciālists atrada šo amerikāņu futbolistu un pierunāja viņu pievienoties “Dortmund Borussia” komandai.

Kristians Pulišičs uz Vāciju devās pirms trīs sezonām, kad viņš 16 gadu vecumā pievienojās “Dortmund” jauniešu sistēmai. Pēc 10 vārtu guvumiem un astoņām rezultatīvām piespēlēm vien 15 viņu izsauca uz lielo komandu. Pulišičs ar lielisku sniegumu šokēja visu pasauli, taču pēdējā laikā viņam ir traucējušas traumas, kuru dēļ viņš šosezon ir zaudējis vietu sākumsastāvā.

Izmantotie avoti:
https://www.skysports.com/football/...

  -3 [+] [-]

, 2018-11-19 22:04, pirms 5 gadiem
Ir Pulisik, nevis Pulišič lol

  +2 [+] [-]

, 2018-11-20 10:28, pirms 5 gadiem
"beidzās 2020. gada vasarā"

Pagātnes formas lietojums šeit ir nevietā, jo 2020. gada vasara vēl nav pienākusi.