Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Ankipāns: "Grīnbergs ļoti enerģiski iegāja spēlē un veica daudzas labas darbības"

Andrejs Siliņš

Ankipāns: "Grīnbergs ļoti enerģiski iegāja spēlē un veica daudzas labas darbības"
Ričards Grīnbergs. Foto: Romāns Kokšarovs, f64

LETA. Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komandas Rīgas "Dinamo" trešdienas mača likteni izšķīra otrā perioda nedisciplinētā spēle, pēcspēles preses konferencē teica galvenais treneris Ģirts Ankipāns.

"Domāju, ka spēle bija gana izklaidējoša. Varbūt pat pārāk daudz vārtu gūšanas iespēju abos laukumu galos. Otrajā periodā nopelnītie noraidījumi nedaudz mainīja spēles gaitu mums par labu, tomēr pretinieki mācēja atspēlēties," pēc aizvadītās spēles teica "Lokomotiv" galvenais treneris Kreigs Maktavišs. "Mājiniekiem padevās varena spēle, bet tādas tās šajā arēnā ir vienmēr."

Līdzīgās domās par spēles ritējumu bija arī "Dinamo" stūrmanis Ankipāns. "Piekritīšu, sakot, ka spēle bija emocionāla. Otrajā periodā nopelnītie noraidījumi spēli nedaudz apstādināja. Pieņēmām pārāk daudz nepareizu lēmumu, kā rezultātā arī saņēmām sodus. Tas, manuprāt, arī izšķīra spēles likteni," atzīmēja Ankipāns. "Kopumā šī bija enerģiska spēle, kurā pietrūka momentu realizācijas, lai izvilktu uzvaru, bet, diemžēl, šoreiz mums tas neizdevās."

Speciālists arī slavēja jauno spēlētāju Ričardu Grīnbergu, kuram šī ir debijas sezona KHL čempionātā. "Viņš ļoti enerģiski iegāja spēlē un veica daudzas labas darbības, tomēr tas nebija pārsteigums, jo tā būtu jāspēlē visiem," uzsvēra Ankipāns.

Izmantotie resursi:
LETA