Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2890, Did:0, useCase: 3

Mazulla: ''Porziņģis neietekmējās no komandas ārstiem un teica, ka spēlēs''

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Mazulla: ''Porziņģis neietekmējās no komandas ārstiem un teica, ka spēlēs''
Kristaps Porziņģis un Džeisons Teitums. Foto: AP/Scanpix

Bostona (ASV), 19.jūn., LETA. Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis finālsērijas noslēgumā neietekmējās no Bostonas "Celtics" ārstu teiktā, raidierakstā "Pardon My Take" atklāja komandas galvenais treneris Džo Mazulla.

Kristaps Porziņģis ar Bostonas "Celtics" vienību pirmdien izcīnīja Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempiontitulu, Porziņģim kļūstot par pirmo Latvijas basketbolistu - NBA čempionu.

Sērijas otrajā spēlē Porziņģis guva retu pēdas savainojumu, kas viņam neliedza atgriezties piektajā mačā. Ceturtajā spēlē liepājnieks bija pieteikumā, taču laukumā nedevās.

Kā atklāja Mazulla, ceturtajā spēlē Porziņģis tiktu izmantots vien, ja ļoti svarīgās epizodēs būtu nepieciešams izcīnīt bumbu, taču tajā mačā bostonieši pārliecinoši zaudēja un tādas nepieciešamības nebija. Piektajā spēlē viņš piedalījās, jo vēlējies ar komandu pielikt punktu sērijai.

"Porziņģis neietekmējās no komandas ārstiem un teica, ka spēlēs. Visu cieņu viņam," teica Mazulla.

Porziņģis pēc finālsērijas apstiprināja, ka viņam būs nepieciešama operācija, taču neatklāja, kad tā tiks veikta. Visticamāk gan, ka viņš nevarēs palīdzēt Latvijas basketbola izlasei jūlija sākumā Rīgā paredzētajā Parīzes olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīrā.

Izmantotie resursi:
LETA

  +3 [+] [-]

, 2024-06-19 23:29, pirms 3 mēnešiem
Nu pietiks jau malt vienu un to pašu...

  +3 [+] [-]

, 2024-06-19 23:53, pirms 3 mēnešiem
Malacis. Ar KP mums ļoti paveicies. Žēl puiku, ka atkal trauma un nevarēs būt izlasē, bet šoreiz jasaka, ka NBA finālus viņš uzdāvināja izcilus