Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Bijušais Bundeslīgas bombardieris Grafite pārceļas uz Dubaiju

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Bijušais Bundeslīgas bombardieris Grafite pārceļas uz Dubaiju
Grafite
Foto: Reuters/Scanpix

Pēdējos četrus gadus Vācijas Bundeslīgā ar „Wolfsburg” pavadījušais brazīliešu uzbrucējs Grafite nolēmis doties uz Dubaiju, noslēdzot līgumu uz diviem gadiem ar „Al Ahli”.

32 gadus vecais Grafite Bundeslīga nokļuva 2007. gadā, ierodoties no Lemānas. 107 mačos „Wolfsburg” sastāvā brazīlietis guva 59 vārtus. Spožākā sezona Vācijā Grafitem bija 2008./2009. gadā, kad viņš ar „Wolfsburg” uzvarēja čempionātā, tajā sezonā gūstot 28 vārtus 25 spēlēs un kļūstot par Bundeslīgas labāko vārtu guvēju.

Togad Grafitem kompāniju uzbrukumā sastādīja bosnietis Edins Džeko. Abiem kopā spēlējot fantastiski, „Wolfsburg” uzbrucēju duets kopā guva 54 vārtus, uzstādot Bundeslīgas rekordu. Pagājuša gadsimta 70. gadu sākumā Gerds Millers ar Uli Hēnesu vienas sezonas laikā pa diviem iesita 53 vārtus.

„Ir pienācis laiks atklāt kaut ko jaunu, jāsper solis uz priekšu un jādomā par laiku, kas pienāks pēc karjeras beigām,” patieso iemeslu transfēram uz Dubaiju neslēpj Grafite.

Izmantotie resursi:
Reuters

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2011-06-19 15:29, pirms 13 gadiem
tāds nu viņiem darbs. vai tad mēs nestrādājam tikai naudas dēļ?

     [+] [-]

, 2011-06-19 15:45, pirms 13 gadiem
Šeit nu galvenais faktors tiešām ir nauda. Bet nu pavadītais laiks Vācijā tiešām bija apbrīnas vērts, sevišķi tā sezona, kad Wolfsburg kļuva par čempioniem. Visi pamatā runāja par Džeko, jo viņš bija/ir jauns un daudzsološs, bet par rezultatīvāko spēlētāju Grafiti runāja jau krietni pieticīgāk, jo viņam jau bija 30. Lai gan meistarības ziņā starp šiem abiem spēlētājiem nav pilnīgi nekādu atšķirību. Lai veicas Dubaijā!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-06-19 16:26, pirms 13 gadiem
Nobody walks when money talks...
Slēpts komentārs: eddybear
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja