Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

"Wolfsburg" nolēmusi pārdot Djēgu

Gundars Zaburdajevs
Gundars Zaburdajevs

"Wolfsburg" nolēmusi pārdot Djēgu
Djēgu
Foto: AFP/Scanpix

Vācijas Bundeslīgas klubs "Wolfsburg" paziņojis, ka brazīliešu futbolists Djēgu nākamajā sezonā komandā nespēlēs – pussargs tiks pārdots. Tikmēr uz Anglijas Premjerlīgu varētu pārcelties Marko Marins – "Manchester City" ir gatava pirkt Brēmenes "Werder" spēlētāju.

Djēgu nāksies pamest Volfsburgu

Pirms pāris dienām tika paziņots, ka par komandas pamešanu neilgi pirms sezonas pēdējās spēles, kā rezultātā "Wolfsburg" bija spiesta aizvadīt izšķirošo maču par palikšanu Bundeslīgā ar nepilnu rezervistu soliņu, Djēgu (26) saņēmis sodu 500 000 eiro apmērā. Tagad kļuvis zināms, ka šis kļūs par pēdējo futbolista izlēcienu Volfsburgā – viņš tiks pārdots. Jāpiebilst, ka iepriekš Djēgu gandrīz tika atskaitīts no komandas, jo neplānoti izpildīja 11 metru soda sitienu, atņemot komandas biedram bumbu. Pendele toreiz realizēta netika.

Futbolistam ar Volfsburgu ir līgums līdz 2014. gadam, turklāt klubā Djēgu nonāca tikai pirms gada – viņš tika nopirkts no Turīnas "Juventus" par 15,5 miljoniem eiro. Tas nozīmē, ka par velti futbolists prom netiks laists – iespējamā pārejas summa tiek lēsta 7-10 miljonu apmērā. Pats spēlētājs izteicies, ka ir iespējama viņa atgriešanās dzimtenē Brazīlijā, "Botafogo " klubā, tomēr esot interese arī no Eiropas vienībām.

"Manchester City" medī Marinu

Premjerlīgas klubs "Manchester City" centīsies vienoties ar Brēmenes "Werder" par Marko Marina (22) iespējamo pārēju. Par talantīgo pussargu interesējušies arī citi Premjerlīgas klubi – savās rindās Marinu gribējusi redzēt "Liverpool", arī "Tottenham Hotspur", taču šie piedāvājumi noraidīti. Pats futbolists gan vēlētos palikt Brēmenē, tomēr "Werder" nākamajā sezonā Eirokausos nespēlēs, kamēr "Manchester City" jau garantēta vieta Čempionu līgas grupu turnīrā. Marins "Werder" spēlē kopš 2009. gada, kad par 8,5 miljoniem tika nopirkts no Menhengladbahas "Borussia".

Blekbērna gatava labot transfēru rekordu par Sisē

Cits angļu klubs "Blackburn Rovers" gatavs maksāt 13,5 miljonus par "Freiburg" uzbrukuma līderi Papisu Sisē (26). Ja šī pāreja notiks, tas būs "Blackburn" kluba transfēru rekords. Sisē pagājušajā sezonā 32 mačos iesita 22 vārtus, kļūstot par Bundeslīgas otru rezultatīvāko futbolistu. Vienības galvenais treneris Stīvs Kīns jau izteicies, ka Senegālas izlases uzbrucējs ir kluba transfēru perioda galvenā prioritāte, un tas ir gatavs tērēt lielas summas, lai Sisē iegūtu.

Cīlers pagarina līgumu ar Hannoveri

Jaunais "Hannover" vārtsargs Rons Roberts Cīlers (22) pagarinājis līgumu ar klubu līdz 2015. gadam. Jāpiebilst, ka iepriekš par Cīleru piedāvājumu, meklējot aizstājēju Manuelam Noieram, izteica Gelzenkirhenes "Schalke", taču septiņi miljoni eiro Hannoverei likās par maz. Tagad potenciālajiem vārtsarga pircējiem nāksies rēķināties ar 15 miljonu lielu izpirkuma maksu.

Izmantotie resursi:
Goal.com

  +2 [+] [-]

, 2011-06-25 17:57, pirms 13 gadiem
Teiksim ja Tottenham pārdos Modriču tad gan pavērtos iespējas nopirkt Marinu.

  +4 [+] [-]

, 2011-06-25 19:21, pirms 13 gadiem
Papisu Sise

  -1 [+] [-]

, 2011-06-25 20:46, pirms 13 gadiem
Ar Werdeni vienmeer jautri, saka ka paardod...beigaas bais klusums!

  +2 [+] [-]

, 2011-06-25 21:03, pirms 13 gadiem
Nu, manuprāt, Marinam vajadzētu mācīties no sava tautieša Boatenga kļūdas, kad viņš pērn pārgāja uz City. Būdams labs spēlētājs, tāpat sastāvā netika un nu jau pēc gada ir atgriezies Vācijā - Minhenes Bayern. Negribētos, lai Marins pieļautu šo pašu kļūdu, jo ir patiešām talantīgs un noteikti viena no Vācijas cerībām nākamā gada EČ. Cita lieta, ka varbūt Werder pēc neiekļūšanas Eirokausos vajadzēs naudu, kuras City ir ļoti daudz...

Domāju, ka Freiburg nespēs atteikties no tādas summas par Sisē. Bet būtu ļoti interesanti viņu redzēt Premjerlīgā, jo pērn Bundeslīgā bija tiešām labs.

Djēgu sakarā varbūt tiešām labs būtu atgriešanās variants Brazīlijā kaut vai uz gadu un tad otreizējs mēģinājums iekarot Eiropu, jo tagad pēc izgājieniem Volfsburgā viņa reputācija ir nedaudz iedragāta. Pa to gadu tas viss aizmirstos un, ja viņš labi Brazīlijā nospēlētu, tad domāju, ka paši lielākie Eiropas grandi būtu gatavi atvērt savus makus.

  +1 [+] [-]

, 2011-06-25 22:27, pirms 13 gadiem
"City" jau pērk visu, pēc kā ir pieprasījums, bet beigās nav kur likt. Par Marinu grūti spriest. Allaž bijis viens no maniem favorītiem Bundeslīgā, bet nevar zināt, vai britu futbols viņam būtu tas piemērotākais. Pagaidām redzu viņu tikai un vienīgi Bundeslīgā. No otras puses, tā kā jau būtu laiks uzspēlēt augstāka līmeņa klubā.

     [+] [-]

, 2011-07-02 21:34, pirms 13 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: "City" jau pērk visu, pēc kā ir pieprasījums, bet beigās nav kur likt. Par Marinu grūti spriest. Allaž bijis viens no maniem favorītiem Bundeslīgā, bet nevar zināt, vai britu futbols viņam būtu tas piemērotākais. Pagaidām redzu viņu tikai un vienīgi Bundeslīgā. No otras puses, tā kā jau būtu laiks uzspēlēt augstāka līmeņa klubā.
Ja, ja... Vel viena gudra galva... City tiesam ir augsta limena klubs.... Gribetu zinat, cik daudz runas par City, kad sheihs aizies...!? Daudz runa par 3. ligas klubiem!? Bet, Werder paliks Werder, jo Vacija klubi neturas uz sheiha naudas... Un Tu to labi zini... Taka, nevajag runat par kluba limeni atkariba no uzvardiem, kas vina spele....