Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

"Inter" sešu vārtu spēlē nokārto Milānas derbiju Čempionu līgas pusfinālā

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

"Inter" sešu vārtu spēlē nokārto Milānas derbiju Čempionu līgas pusfinālā
Milānas "Inter" futbolisti pēc vārtu guvuma. Foto: Daniele Mascolo/Reuters/Scanpix

UEFA Čempionu līgas pusfinālu sasniedza arī otrs Milānas klubs "Inter", kas šovakar ceturtdaļfināla atbildes cīņā savā laukumā nenosargāja divu vārtu pārsvaru (3:1), spēkojoties neizšķirti (3:3) pret Lisabonas "Benfica". Divu spēļu summā "Inter" bija pārāka ar rezultātu 5:3.

"Inter" futbolisti cīņas ievadā veiksmīgi piekopa asu uzbrukumu taktiku, vienu no tādiem rezultatīvi noslēdzot Nikolo Barellam, kurš 14. minūtē veica precīzu sitienu vārtu augšējā stūrī (1:0). 26 gadus vecais Barella pirmos vārtus guva arī iepriekšējā nedēļā notikušajā spēlē Lisabonā.

Neilgi pēc tam "Inter" varēja izcelties vēlreiz, "Benfica" grieķu vārtsargam Odisejam Vlahodimosam pēc centrējuma izlaižot bumbu no rokām, taču turpat to arī savācot atpakaļ savā tvērienā.

38. minūtē viesiem negaidīti izdevās atspēlēties, pēc Rafas Silvas centrējuma sitienā ar galvu savus otros vārtus "Benfica" labā gūstot norvēģim Fredrikam Aursnesam (1:1).

Otrā puslaika pirmajā daļā "Inter" un pasaules čempiones Argentīnas valstsvienības uzbrucējs Lautaro Martiness veica divus bīstamus sitienus, pirmajam no tiem esot vien nedaudz neprecīzam, savukārt 65. minūtē pēc Federiko Dimarko piespēles Martinesam sitienā ar pirmo pieskārienu panākot 2:1. 25 gadus vecais Martiness pārtrauca astoņu spēļu sauso sēriju "Inter" rindās.

Punktu "Benfica" pretestībai šķietami pielika argentīnietis Hoakins Korrea, kurš neilgi pēc došanās laukumā ar precīzu sitienu pret pārliktni dubultoja laukuma saimnieku pārsvaru (3:1). Tomēr lisabonieši apliecināja raksturu, cīnoties līdz galam. 19 gadīgais Antoniu Silva un horvāts Petars Musa Portugāles klubam izrāva neizšķirtu (3:3).

Par spīti nelāgajai spēles galotnei, "Inter" futbolistu un līdzjutēju līksmība par iekļūšanu sacensību pusfinālā turpinājās. "Inter" vienībai tas bija nesasniegts kopš 2010. gada, kad Žuzē Mouriņu vadībā milānieši triumfēja turnīrā.

"Inter" un "Milan" savā starpā Čempionu līgas pusfinālā tiksies pirmoreiz kopš 2003. gada.

Čempionu līgas ceturtdaļfināla otrās spēles

SpēleRez.Vārtu guvējiSumma
Chelsea – Real Madrid0:2Rodrigo 58' 80'0:2
Napoli – Milan1:1Osimens 90'+3 - Žirū 43'1:2
Bayern – Manchester City1:1Kimmihs 83' (11m) - Holanns 57'1:4
Inter Milan – Benfica3:3Barella 14' La. Martiness 65' Korrea 78' - Aursness 38' Ant. Silva 86' Musa 90'+55:3

Izmantotie avoti:
https://www.uefa.com/uefachampionsl...

  +2 [+] [-]

, 2023-04-20 00:12, pirms gada
Tas tik būs numurs, ja Zlatans kopā ar savu pirmo pensijas maksājumu iegūs arī savu pirmo ČL kausu. Potenciālajā finālā no otra pāra gan nāks pretī galvas tiesu pārāks pretinieks, bet vienā spēlē jebkas var notikt.

  -1 [+] [-]

, 2023-04-20 10:38, pirms gada
Inter 3 vārti vienā spēlē un divus no vārtiem guva uzbrucēji. Retums pēdējā laikā, bet vieš zināmas cerības un veiksmīgākām sezonas beigām.

  +1 [+] [-]

, 2023-04-20 10:39, pirms gada
yankeezulu rakstīja: Tas tik būs numurs, ja Zlatans kopā ar savu pirmo pensijas maksājumu iegūs arī savu pirmo ČL kausu. Potenciālajā finālā no otra pāra gan nāks pretī galvas tiesu pārāks pretinieks, bet vienā spēlē jebkas var notikt.
Zlatans it kā neesot ČL pieteikumā.

     [+] [-]

, 2023-04-20 12:30, pirms gada
...izvēlējos šo spēli skatīt tiešraidē, jo te tomēr kaut kas divu spēļu summā varēja mainīties, jo abas komandas savā čempī pēdējās spēles zaudē...tātad viss kas var notikt - man patika Benfikas uzbrukumi līdz pat fināla svilpei un 6 vārtu spēle ir jautra....ja Benfika kādus 2 gadus būtu paturējusi savus izpārdotos, tad varētu mierīgi paņemt ČL!