Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Ančeloti pēc "Real" panākuma pār "Chelsea" slavē vārtsargu Kurtuā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Ančeloti pēc "Real" panākuma pār "Chelsea" slavē vārtsargu Kurtuā
Karlo Ančeloti. Foto: AP/Scanpix

LETA--DPA. Spānijas kluba Madrides "Real" galvenais treneris Karlo Ančeloti pēc vienības panākuma 2:0 (2:0) pār Londonas "Chelsea" futbolistiem UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfināla atbildes mačā uzslavēja komandas vārtsargu Tibo Kurtuā.

Bijušais "Chelsea" vārtu vīrs atvairīja vairākus bīstamus sitienus, bet otrajā puslaikā divi Rodrigu gūtie vārti ļāva pašreizējai trofejas īpašniecei svinēt uzvaru ar 2:0 un divu spēļu summā triumfēt ar 4:0.

Bīstamākais sitiens pirmā puslaikā pašā izskaņā padevās "Chelsea" aizsargam Markam Kukurelam, tomēr Kurtuā tika ar to galā.

"Viņi "Chelsea" mentāli bija priekšā. Vārtu nosargāšana pirmajā puslaikā bija ļoti svarīga," pēc mača sacīja "Real" galvenais treneris. "Otrajā puslaikā jau spēlējām labāk. Zinājām, ka viegli nebūs šādā mačā," piebilda Ančeloti. "Bet Kurtuā mūs glāba."

"Kopš strādāju ar "Real", man allaž ir izdevies sasniegt UEFA Čempionu līgas pusfinālu," atklāja pieredzējušais itāļu speciālists. "Nezinu, kas ar mani notiek šajā turnīrā, bet tas allaž ir bijis man īpašs. Esmu ļoti laimīgs."

63 gadus vecais Ančeloti kā galvenais treneris ir četrkārtējais UEFA Čempionu līgas uzvarētājs, divas reizes to paveicot ar "Real" (2014.un 2022.gadā) un divas reizes ar itāļu "AC Milan" (2003.un 2007.gadā).

Tikmēr "Chelsea" galvenā trenera pienākumu izpildītājs Frenks Lampards pēc mača atzina, ka vienība labi ir spēlējusi 60 minūtes, tomēr nav spējusi izmantot savas izdevības.

"Šādā līmenī tik labas iespējas gūt vārtus ir jāizmanto," pēc neveiksmes sacīja Lampards, kurš galvenā trenera amatu ieņems līdz londoniešu neveiksmīgās sezonas beigām. "Negribu pārāk slavēt komandas sniegumu, jo beigās piedzīvots zaudējums. Diemžēl tās ir turnīra beigas. Ir tā kā ir."

"Real" pretiniece UEFA Čempionu līgas pusfinālā būs Anglijas čempione Mančestras "City" vai pagājušās sezonas spēcīgākais Vācijas bundeslīgas klubs Minhenes "Bayern".

Šī pāra uzvarētājs tiks noskaidrots šovakar. Abu komandu pirmajā spēlē pagājušajā nedēļā ar 3:0 pārāki bija "City" futbolisti.

2021./2022.gada sezonas sacensību finālā Parīzē Madrides "Real" ar 1:0 pārspēja angļu "Liverpool".

Šosezon fināls notiks 10.jūnijā Stambulā.

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2023-04-19 12:12, pirms gada
...ticu baumām, ka Dons Karlo dosies pēc sezonas trenēt brazīļu izlasi un mana pārliecība, ka ja tā notiks, tad paņems PK 2026.