Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Ovečkins ar precīzu bullīti atnes ''Capitals'' ceturto uzvaru pēc kārtas

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Ovečkins ar precīzu bullīti atnes ''Capitals'' ceturto uzvaru pēc kārtas
Aleksandrs Ovečkins. Foto: USA TODAY Sports/Scanpix

Naktī uz sestdienu Nacionālajā hokeja līgā (NHL) ceturto uzvaru pēc kārtas svinēja Vašingtonas ''Capitals'', kura izbraukumā ar 4:3 pēcspēles metienos pārspēja vienu no Austrumu konferences līderēm Karolīnas ''Hurricanes''. Panākumu izrāva Aleksandrs Ovečkins, kurš vispirms izlīdzināja rezultātu trešajā trešdaļā, bet vēlāk arī realizēja pēcspēles metienu.

• Austrumu konferencē līdere pēc šīs nakts spēlēm joprojām ir Floridas "Panthers", kas naktī uz sestdienu ar 3:0 apspēlēja Anaheimas "Ducks". Floridai tā jau bija septītā uzvara pamatlaikā pēdējās desmit spēlēs, kamēr "Ducks" sestais zaudējums pēdējos desmit mačos.

• Anaheima uz Floridas vārtiem meta vien 17 reižu, un visus metienus atvairīt prata Spensers Naits. 23 šajā sezonā nospēlētajās spēlēs Naitam tā bija pirmā sausā spēle ne tikai šajā sezonā, bet kopumā hokejista neilgajā NHL karjerā.

• Florida uz "Ducks" vārtiem izdarīja 42 metienus un trīs no tiem lidoja vārtu tīklā. Ar diviem vārtiem izcēlās Džonatans Iberdo, kuram tie bija attiecīgi 20. un 21. vārtu guvums sezonā. Vienus vārtus iemeta 42 gadus vecais Džo Torntons, kuram tie bija piektie vārti šajā gadā.

• Ar 90 punktiem Florida atrodas pirmajā vietā Austrumu konferencē, bet divi punkti mazāk ir Karolīnas "Hurricanes", kura naktī uz sestdienu pēcspēles metienos ar 3:4 zaudēja Vašingtonas "Capitals".

• Uzvaru Vašingtonai sagādāja tās līderis Aleksandrs Ovečkins, kurš trešās trešdaļas 15. minūtē izlīdzināja rezultātu (3:3), bet pēcspēles metienos bija vienīgais, kurš prata pārspēt kādu no vārtsargiem.

• Ovečkinam šajā sezonā tie bija jau 39. vārti, bet kopumā šogad krievu hokejists sakrājis jau 75 rezultativitātes punktus (39+36).

• ‘’Capitals’’ šī bija jau ceturtā uzvara pēc kārtas, kas ar izcīnītiem 80 punktiem tai dod astoto vietu Austrumu konferencē. Devītās vietas īpašniece Kolumbusas ‘’Blue Jackets’’ atpaliek par 15 punktiem.

Visas NHL spēļu tiešraides pieejamas Viaplay platformā.

NHL spēles 19. martā

SpēleRezultāts
Senators - Flyers3:1
Hurricanes - Capitals3:4 PM
Jets - Bruins2:4
Flames - Sabres0:1 P
Ducks - Panthers0:3
Sharks - Avalanche3:5

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...

1 2 3 93 komentāri
Slēpts komentārs: svomalraH
Slēpts komentārs: Ezils Omerinskis

  +6 [+] [-]

, 2022-03-19 09:44, pirms 2 gadiem
Var arī neinformēt par šo KOMANDU! Un jo īpaši, par to čuvaku, kas ir mīksts, kā izpūties matracis! Bezmugurkaulnieks, bez viedokļa, komanda ir d līdēja un darbības ko veic ir zem katras kritikas, lai tika matracītis justos labi... NOŽĒLOJAMI! Man jau tā nekad nav bijušas mīļas saites pret WC un noteikti pretīgākais spēlētjs hokejā ir AO! Ceru, ka viņš vairs nevienu nepārspes!

  -3 [+] [-]

, 2022-03-19 10:10, pirms 2 gadiem
[quote bogdans911]
Var arī neinformēt par šo KOMANDU! Un jo īpaši, par to čuvaku, kas ir mīksts, kā izpūties matracis! Bezmugurkaulnieks, bez viedokļa, komanda ir d līdēja un darbības ko veic ir zem katras kritikas, lai tika matracītis justos labi... NOŽĒLOJAMI! Man jau tā nekad nav bijušas mīļas saites pret WC un noteikti pretīgākais spēlētjs hokejā ir AO! Ceru, ka viņš vairs nevienu nepārspes!
Ja negribi lasīt par kādas komandas panākumiem tad vnk izlaid rakstu un viss, nevajag rakstīt savas negācijas šeit, tāpat nevienam neinteresē Tavs viedoklis.
Slēpts komentārs: hokejists77

  +5 [+] [-]

, 2022-03-19 10:41, pirms 2 gadiem
Pērkamie "žurnālisti" joprojām turpina pierādīt, ka viņi nesmādē arī ar ukraiņu asinīm slacītu naudu, ja turpina rakstīt par šo okupantu varzas pārstāvi

  +3 [+] [-]

, 2022-03-19 10:41, pirms 2 gadiem
hokejists77 rakstīja: Tev laikam baigās pohas Saška ir normāls vecis un ar karu viņam nav nekāda sakara
Putin's Team!
Viņš 20 gadus stāvēja kā siena par Putinu un rakstīja viņam reklamas, bet tagad - nekada skara! Tas jau ir kaut kas cits!

  +3 [+] [-]

, 2022-03-19 10:45, pirms 2 gadiem
Redz kur Wikipedia var palasīt par Putin Team:
PutinTeam is a social movement announced in 2017 by NHL player Alexander Ovechkin to support Russian President Vladimir Putin.[1]

Ovechkin has a personal relationship with Putin.[2] Ovechkin has a personal phone number for Putin and received a present from Putin at his wedding in 2016
https://en.wikipedia.org/wiki/Putin...
Slēpts komentārs: Ezils Omerinskis

  +6 [+] [-]

, 2022-03-19 11:07, pirms 2 gadiem
bogdans911 rakstīja: Var arī neinformēt par šo KOMANDU! Un jo īpaši, par to čuvaku, kas ir mīksts, kā izpūties matracis! Bezmugurkaulnieks, bez viedokļa, komanda ir d līdēja un darbības ko veic ir zem katras kritikas, lai tika matracītis justos labi... NOŽĒLOJAMI! Man jau tā nekad nav bijušas mīļas saites pret WC un noteikti pretīgākais spēlētjs hokejā ir AO! Ceru, ka viņš vairs nevienu nepārspes!
Tāds nu tas sports un īpaši jau naudigas prof līgas ir - naudas vergi, kur vienīgais pielūgsmes objekts ir svētā banknote. Tās vārdā var pievērt acis gan uz jauniešu seksuālu izmantošanu, gan genocīda un terorisma atbalstīšanu. Hokejs ir īpaši parādījis savu bezmugurkaulainību pēdējos gados. Zināma vilšanās tā ir, īpaši ņemot vērā, cik svarīgs man personīgi šis sporta veids reiz bija.

  +2 [+] [-]

, 2022-03-19 11:12, pirms 2 gadiem
Ezils Omerinskis rakstīja: SC lielākais paranoiķis pamodās
Bet nu tas ka sanoks ir huilietis taa ka sen zinams fakts
Bet nhl naudasmaisi ir ipashi naudaskaari tapec sanoka daliba nhl nav apdraudeta ja vien pashiem jenkiem neuzbruks
Tomer uz race to record vares labi nopelnit, pec 3 sezonam kad rekords bus pie apvarshna, vares biletes skruvet x5, savukart pedeja sanoka sezona bus lidzigs plezirs kobes pedejai sezonai, karoche naudasmaisiem iisti svetki

  +2 [+] [-]

, 2022-03-19 11:43, pirms 2 gadiem
Ovečka agrāk bija viens no NHL špīleriem, kam sekoju līdzi, bet tagad pret Ovečku esmu kļuvis vienaldzīgs..!

Tagad ir citi varoņi - Slava Ukraini, Heroyam Slava!!!

  -3 [+] [-]

, 2022-03-19 11:51, pirms 2 gadiem
neputns rakstīja: Tāds nu tas sports un īpaši jau naudigas prof līgas ir - naudas vergi, kur vienīgais pielūgsmes objekts ir svētā banknote. Tās vārdā var pievērt acis gan uz jauniešu seksuālu izmantošanu, gan genocīda un terorisma atbalstīšanu. Hokejs ir īpaši parādījis savu bezmugurkaulainību pēdējos gados. Zināma vilšanās tā ir, īpaši ņemot vērā, cik svarīgs man personīgi šis sporta veids reiz bija.
Ko nozīmē, REIZ BIJA? Značit vairs nav? Jo neķērc pietiekami skaļi vienā unisonā ar prātu izkūkojušajiem paranoiķiem?

  -4 [+] [-]

, 2022-03-19 12:03, pirms 2 gadiem
Churbana Aplle Podzintruba rakstīja: Bet nu tas ka sanoks ir huilietis taa ka sen zinams fakts
Bet nhl naudasmaisi ir ipashi naudaskaari tapec sanoka daliba nhl nav apdraudeta ja vien pashiem jenkiem neuzbruks
Tomer uz race to record vares labi nopelnit, pec 3 sezonam kad rekords bus pie apvarshna, vares biletes skruvet x5, savukart pedeja sanoka sezona bus lidzigs plezirs kobes pedejai sezonai, karoche naudasmaisiem iisti svetki
Ko nozīmē huilietis? Es arī personiski zinu daudzus tādus huiliešus, praktiski visā pasaulē, tikai te ir svarīgi divas lietas atdalīt, PIRMS un PĒC iebrukuma Ukrainā, kā arī kādā informatīvajā telpā dzīvo konkrēts indivīds. Ir tādi huilieši, kuri dzīvo daudzveidīgajā informatīvajā telpā un PĒC Ukrainas notikumiem tādi pārstāja būt. Viņiem ir šoks par notikušo un tam, lai pieņemtu jaunu patiesību, ir vajadzīgs laiks, viņus nedrīkst agresīvi presingot ar stulbiem jautājumiem, tipa, davai, saki ātri, ko tu domā, tie nevar atbildēt ātri un konkrēti, nu nevar, vismaz pagaidām Ir tādi, kuri dzīvo Krievijas cenzētajā TV kastes vidē, pret viņiem vispār nekādu pretenziju būt nevar, jo viņi ir masveida genocīda upuri, ioformatīvā genocīda un tos būtu jāglābj pirmām kārtām Pretenzijas var būt vienīgi pret kadriem, kuriem ir pieejama visa nepieciešamā informācija, bet viņi kā bija huilieši, tādi arī palika Jautājums, vai Ovi ir tāds? Manuprāt, ka ne, viņš drīzāk pieder pie pirmās grupas, tikai viņš vēl pats to īsti nesaprot un sagremot notikušo viņam ir grūti.

  +3 [+] [-]

, 2022-03-19 12:08, pirms 2 gadiem
Ezils Omerinskis rakstīja: Ko nozīmē huilietis? Es arī personiski zinu daudzus tādus huiliešus, praktiski visā pasaulē, tikai te ir svarīgi divas lietas atdalīt, PIRMS un PĒC iebrukuma Ukrainā, kā arī kādā informatīvajā telpā dzīvo konkrēts indivīds. Ir tādi huilieši, kuri dzīvo daudzveidīgajā informatīvajā telpā un PĒC Ukrainas notikumiem tādi pārstāja būt. Viņiem ir šoks par notikušo un tam, lai pieņemtu jaunu patiesību, ir vajadzīgs laiks, viņus nedrīkst agresīvi presingot ar stulbiem jautājumiem, tipa, davai, saki ātri, ko tu domā, tie nevar atbildēt ātri un konkrēti, nu nevar, vismaz pagaidām Ir tādi, kuri dzīvo Krievijas cenzētajā TV kastes vidē, pret viņiem vispār nekādu pretenziju būt nevar, jo viņi ir masveida genocīda upuri, ioformatīvā genocīda un tos būtu jāglābj pirmām kārtām Pretenzijas var būt vienīgi pret kadriem, kuriem ir pieejama visa nepieciešamā informācija, bet viņi kā bija huilieši, tādi arī palika Jautājums, vai Ovi ir tāds? Manuprāt, ka ne, viņš drīzāk pieder pie pirmās grupas, tikai viņš vēl pats to īsti nesaprot un sagremot notikušo viņam ir grūti.
Ej tak nah.uj, nelasisu nemaz, talak par pirms un pec netiku
Jaa pirms kara ukraina pukins bija balts un pukains un vinu atbalstit bija ok, tgd izradas nee
Cerams kaadu tavejo ukraina uzlaidis gaisaa, tad varbut savu nodzerto jebalu ieslegsi

  -4 [+] [-]

, 2022-03-19 12:09, pirms 2 gadiem
neputns rakstīja: Tāds nu tas sports un īpaši jau naudigas prof līgas ir - naudas vergi, kur vienīgais pielūgsmes objekts ir svētā banknote. Tās vārdā var pievērt acis gan uz jauniešu seksuālu izmantošanu, gan genocīda un terorisma atbalstīšanu. Hokejs ir īpaši parādījis savu bezmugurkaulainību pēdējos gados. Zināma vilšanās tā ir, īpaši ņemot vērā, cik svarīgs man personīgi šis sporta veids reiz bija.
NBA ar savām BLM atbalstīšanas izdarībām ir miljards reizes pretīgākā par visām Hokeja līgām un pederācijām kopā ņemtām!

  +1 [+] [-]

, 2022-03-19 12:09, pirms 2 gadiem
Pat caur ekrānu var just kā Toms mīl Aitu.

     [+] [-]

, 2022-03-19 12:10, pirms 2 gadiem
Laifhaks palagu drukashana - ja gribi lai to izlasa, pashu debilako hernju atstaj beigam, ievadam ir jabut perspektivam un cerigam

     [+] [-]

, 2022-03-19 12:11, pirms 2 gadiem
Ezils Omerinskis rakstīja: NBA ar savām BLM atbalstīšanas izdarībām ir miljards reizes pretīgākā par visām Hokeja līgām un pederācijām kopā ņemtām!
Nhl jau ari atbakstija starpcitu un vel formas varaviksnes krasas ir vairakam blicem

  -3 [+] [-]

, 2022-03-19 12:12, pirms 2 gadiem
Churbana Aplle Podzintruba rakstīja: Laifhaks palagu drukashana - ja gribi lai to izlasa, pashu debilako hernju atstaj beigam, ievadam ir jabut perspektivam un cerigam
Visgudrākie rakstītāji kulminācijas atstāj beigās, bet sākumā ir ievads, nevis otrādi

  -3 [+] [-]

, 2022-03-19 12:15, pirms 2 gadiem
Churbana Aplle Podzintruba rakstīja: Nhl jau ari atbakstija starpcitu un vel formas varaviksnes krasas ir vairakam blicem
NHL atbalstīja, jo īsti nebija korekti neatbalstīt, varēja redzēt, kā spēlmaņi ar sakostiem zobiem piedalījās visās tajās padarīšanās, atškirībā no pērtiķbolistiem, kur tie spiedza no priekiem, kad kārtējam afrolumpeņu narkodīleram uzstāda zelta pieminekli

  +1 [+] [-]

, 2022-03-19 12:17, pirms 2 gadiem
Ezils Omerinskis rakstīja: Visgudrākie rakstītāji kulminācijas atstāj beigās, bet sākumā ir ievads, nevis otrādi
Tu jau normala tvana esi

     [+] [-]

, 2022-03-19 12:18, pirms 2 gadiem
Ezils Omerinskis rakstīja: NHL atbalstīja, jo īsti nebija korekti neatbalstīt, varēja redzēt, kā spēlmaņi ar sakostiem zobiem piedalījās visās tajās padarīšanās, atškirībā no pērtiķbolistiem, kur tie spiedza no priekiem, kad kārtējam afrolumpeņu narkodīleram uzstāda zelta pieminekli
Eww kadu mantu tagad lieto 33 mizala vieta?
Jaraksta shiem lai atsak bruvet to miizalu, pie tas dziras taadu shnagu pusdienslaika nerakstiji

     [+] [-]

, 2022-03-19 12:22, pirms 2 gadiem
Bet vispar ta sportistu lishana visam pudelem pa korkiem jau sen izbesijusi

  -2 [+] [-]

, 2022-03-19 12:22, pirms 2 gadiem
Churbana Aplle Podzintruba rakstīja: Ej tak nah.uj, nelasisu nemaz, talak par pirms un pec netiku
Jaa pirms kara ukraina pukins bija balts un pukains un vinu atbalstit bija ok, tgd izradas nee
Cerams kaadu tavejo ukraina uzlaidis gaisaa, tad varbut savu nodzerto jebalu ieslegsi
Tu domā, ka tas, ka cilvēki maina domas un uzskatus, ko nebūt nav tik viegli izdarīt, maina tos uz pozitīvo pusi, ir slikti, tas nav apsveicami? Vai, tavuprāt, ja reiz bija huilieši TAD, kad nekas īpaši traks nenotika, vini vairs nav labojami, kad notiek īpaši trakas lietas un tie sāk domāt un prātot savādāk?

     [+] [-]

, 2022-03-19 12:25, pirms 2 gadiem
Ezils Omerinskis rakstīja: Tu domā, ka tas, ka cilvēki maina domas un uzskatus, ko nebūt nav tik viegli izdarīt, maina tos uz pozitīvo pusi, ir slikti, tas nav apsveicami? Vai, tavuprāt, ja reiz bija huilieši TAD, kad nekas īpaši traks nenotika, vini vairs nav labojami, kad notiek īpaši trakas lietas un tie sāk domāt un prātot savādāk?
Tos vecos savokus un vina atbalstitajus neviens nespes mainit, tadi vini bija,ir un bus

     [+] [-]

, 2022-03-19 12:29, pirms 2 gadiem
Stsrpcitu, redzeju interesantu grafiku par militariem teriniem pedejo 100 gadu laika un iezimejas viena logiska likumsakariba ko izskatas neviens nenem vera
Nazi gitleriesi 5 gadus pirms kara militaro budzetu paris gadu laika no praktiski nulles uzcela uz vairakiem miljardiem, gitlers gatavojas karam!
Lidzigi ar roginu, kad pukins naca pie varas, sakas masveida brunoshanas un budzets srazu 30x augsha un tad pec paris gadiem sakas karoshanas. Armiju viena diena neuzbuvesi tapec ja kads brunojas peksni, tas janem vera

Cita lieta ir jenki, vini 1940. gada kaa aizsaka, taa jau 80 gadus vini ik gadu uz militaro tere visvairak un ar milzu atravienu!

     [+] [-]

, 2022-03-19 12:30, pirms 2 gadiem
Tie nazi terini tiesham visu paskaidro, viens udens glaze 3 gadu laika parvershas par Baltijas juuru
Pukinam tik traki nav bet nu ari taas nieka x30 budzetaa ari janem vera

  -3 [+] [-]

, 2022-03-19 12:32, pirms 2 gadiem
Churbana Aplle Podzintruba rakstīja: Tos vecos savokus un vina atbalstitajus neviens nespes mainit, tadi vini bija,ir un bus
Savoks nav mūžīgs, vinš ir pastāvējis pēc kosmikās mērauklas NIEKA 70 gadus, tāpēc tā ietekme arī paliks tikai īstermiņā. Cilvēki, savukārt, pastāv un pastāvēs krietni ilgāk. Tāpēc tādi pārgalvīgi apgalvojumi, kā bija, ir un būs, ir, maigi sakot, pārspīlēti Visam ir sākums un visam ir gals!

     [+] [-]

, 2022-03-19 12:34, pirms 2 gadiem
Ezils Omerinskis rakstīja: Savoks nav mūžīgs, vinš ir pastāvējis pēc kosmikās mērauklas NIEKA 70 gadus, tāpēc tā ietekme arī paliks tikai īstermiņā. Cilvēki, savukārt, pastāv un pastāvēs krietni ilgāk. Tāpēc tadi pārgalvīgi apgalvojumi, kā bija, ir un būs, ir, maigi sakot, pārspīlēti Visam ir sākums un visam ir gals!
Uraalu gens ar visam sekam velkas liidzi vismaz 500 gadus. Videjs savoks ar shnab butel 17.gs un videjs siberijas uraals tagad - copy/paste ja nenem veera laikmeta ipatnibas

Protams laikam ejot kkas pamainas, transformejas utt bet pati butiba nemainas! Tapat kaa cilvekam - mainas dzivsvars, dzivesvieta, naudas daudzums makaa, dzivesveids BET pati butiba nemainas, kaa Teterovskis viena intervijaa reiz teica, ja tu esi lohs, tad tas ir uz muuzhu

     [+] [-]

, 2022-03-19 12:37, pirms 2 gadiem
Cietumnieki to visu spilgti apliecina, iemet to ujobaku aiz restem, atnem pashu svarigako - laiku un brivibu! Shis iznak ara un pec 3men atkal iesezhas jo ja tu esi lohs, tad tas ir uz muuzhu

  +1 [+] [-]

, 2022-03-19 12:39, pirms 2 gadiem
Pukins un vina atbakstitaji ir tadi pashi debiliki, kur vini bija kaut vai shos 8 gadus, aaa kur? Protams, kamer pashiem ipashumus neapkila, naudu neatnem un iebraukt neaizliedz, viss ir skaisti un rozhaini! Katru gadu maija parade var taisit selfijus, slava putinam utt a tiklidz piezmiedz skabekli taa pekshni sak kko runat un nosodit, mesli un nekas vairak, tapec churban aizver savu nodzerto jebalu

     [+] [-]

, 2022-03-19 12:57, pirms 2 gadiem
Cnurbans atluza vai aizgaja uztankoties?

     [+] [-]

, 2022-03-19 13:00, pirms 2 gadiem
Ezils Omerinskis rakstīja: Tu domā, ka tas, ka cilvēki ēmaina domas un uzskatus, ko nebūt nav tik viegli izdarīt, maina tos uz pozitīvo pusi, ir slikti, tas nav apsveicami? Vai, tavuprāt, ja reiz bija huilieši TAD, kad nekas īpaši traks nenotika, vini vairs nav labojami, kad notiek īpaši trakas lietas un tie sāk domāt un prātot savādāk?
Lielākā daļa krieveļu nav ne sākuši domāt ne prātot savādāk! Viņi gatavi turpināt ticēt savam putleram, gatavi ticēt no normāla cilvēka viedokļa acīmredzamiem meliem, ciest nabadzību un t.t.! Šie sazombētie cilvēki praktiski nav maināmi!

     [+] [-]

, 2022-03-19 13:02, pirms 2 gadiem
Driz biatlonis!
1 2 3 93 komentāri