Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Rudņeva komandas biedram 5 spēļu diskvalifikācija par tiesneša apvainošanu

Agris Suveizda

Rudņeva komandas biedram 5 spēļu diskvalifikācija par tiesneša apvainošanu
Artjoms Rudņevs pret Augsburgas komandu
Foto: AFP/Scanpix

Vācijas Futbola savienības Disciplinārā komiteja piespriedusi piecu spēļu diskvalifikāciju Artjoma Rudņeva pārstāvētā kluba "Hamburg" spēlētajam Maksimilianam Baisteram. Iemesls šādām sankcijām bija Baistera uzvedība pēc sarkanās kartītes nopelnīšanas - Baisters esot verbāli apvainojis galveno tiesnesi.

Pagājušajā Bundeslīgas kārtā Latvijas izlases futbolista Artjoma Rudņeva pārstāvētais "Hamburg" savā laukumā pamanījās ar rezultātu 0:1 piekāpties vienai no līgas pastarītēm "Augsburg". Vienīgie vārti tika gūti mača astotajā minūtē, kad ar galvu precīzi sita Jans Kallsens-Brakers. Spēles 69.minūtē mājinieku spēlētāju Tomasu Rinkonu nomainīja Maksimilians Baisters, taču viņš laukumā noturējās vien 11 minūtes - Baisters divcīņā ar Danielu Baieru nopelnīja sarkano kartīti.

Pēc tās 22 gadus vecais futbolists apvainoja tiesnesi, par ko arī saņēma krietni bargākas sankcijas nekā pienāktos par minēto pārkāpumu. Vācijas Futbola savienība paziņoja, ka Baisteram būs jāizlaiž piecas spēles. Maksimilians šosezon piedalījies 20 no 26 spēlēm un astoņas no tām uzsācis pamatsastāvā. Pirmās komandas rindās tā Baisteram, kurš šosezon guvis trīs vārtus, bija pirmā sarkanā kartīte karjerā.

"Hamburg" ar 38 punktiem 26 mačos Bundeslīgas tabulā ieņem astoto vietu 18 komandu konkurencē. Pārliecinoša līdere ar 69 punktiem ir Minhenes "Bayern", bet "Hamburg" no pirmajām četrām vietām jeb Čempionu līgas zonas šķir nieka viens punkts. "Augsburg" ar 24 punktiem ieņem 16.pozīciju, kas pēc sezonas beigām liktu piedalīties play-off spēlēs par palikšanu līgā.

Latvijas izlases uzbrucējs Artjoms Rudņevs savā debijas sezonā Bundeslīgā pagaidām devies laukumā pilnīgi visās spēlēs, no kurām pamatsastāvā nav sācis tikai trīs. Rudņeva kontā ir 11 precīzi sitieni, kas viņu rezultatīvāko spēlētaju tabulā ierindo augstajā (dalītā) astotajā vietā. Nākamo spēli "Hamburg" aizvadīs 30.martā, kad viesosies pie jau pieminētā "Bayern".

Izmantotie resursi:
Yahoo!

     [+] [-]

, 2013-03-19 21:15, pirms 11 gadiem
Ko vajag to vajag (es ne par sodu)

     [+] [-]

, 2013-03-19 21:24, pirms 11 gadiem
Mazāka konkurence par vietu sastāvā, jābliež vārti!

  +1 [+] [-]

, 2013-03-19 23:51, pirms 11 gadiem
Rudņevs tā pat sitīs ieksā

     [+] [-]

, 2013-03-20 11:32, pirms 11 gadiem
Novēlu Rudņevam nedalītu pirmo vietu rezultatīvāko spēlētāju tabulā!