Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Nešvilai septītā uzvara pēc kārtas, "Jets" zaudē pēc trenera maiņas

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Nešvilai septītā uzvara pēc kārtas, "Jets" zaudē pēc trenera maiņas
Nešvilas "Predators" uzbrucējs Roko Grimaldi un Čikāgas "Blackhawks" vārtsargs Marks-Andrē Flerī. Foto: Jonathan Daniel/AFP/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) septīto panākumu pēc kārtas svinējusi Nešvilas "Predators" komanda, kas viesos ar 3:2 pagarinājumā pieveica Čikāgas "Blackhawks". Plēsēji par triju uzvaru tiesu atpaliek no komandas visu laiku rekorda.

• Pamatlaikā "Predators" divreiz ieguva minimālu pārsvaru, tomēr Čikāgas vienība abās reizēs spēja dažu minūšu laikā atspēlēties. Pagarinājuma 51. sekundē Taners Žano pēc teicamas Romāna Jozi piespēles noslēdza ātro uzbrukumu. 39 punktus ieguvusī Nešvilas komanda atrodas vien punkta attālumā no Rietumu konferences līderēm Minesotas "Wild" un Anaheimas "Ducks".

• "Ducks" šonakt neizmantoja lielisku iespēju kļūt par Rietumu konferences vienīgo līderi, savā laukumā ar 5:6 pagarinājumā piekāpjoties pastarītei Arizonas "Coyotes". Koijoti cīņas gaitā likvidēja divu vārtu deficītu (1:3), pārtraucot sešu neveiksmju virkni. Pa diviem vārtiem un vienai rezultatīvai piespēlei sakrāja "Coyotes" uzbrucējs Kleitons Kellers un "Ducks" aizsargs Hampuss Lindholms.

• Pirmajā spēlē pēc ilggadējā galvenā trenera Pola Morīsa atkāpšanās no amata pārliecinošu sakāvi cietusi Vinipegas "Jets", kas mājās izdarīja 42 metienus pa pretinieku cietoksni, taču ar 2:5 kapitulēja par jauno Austrumu konferences līderi kļuvušajai Vašingtonas "Capitals". Uzvarētāju rindās pa vārtu guvumam un rezultatīvai piespēlei Breta Līsona, Maikla Sgarbosas un nīderlandieša Daniela Spronka rēķinā.

• Vladimira Tarasenko divi precīzie metieni kaldināja Sentluisas "Blues" piekto panākumu pēdējās sešās spēlēs - otro maču pēc kārtas ar rezultātu 4:1 tika pārspēta piecus zaudējumus pēc kārtas cietusī Dalasas "Stars".

NHL spēles 18. decembrī

KomandasRezultāts
Rangers - Golden Knights2:3 PM
Blues - Stars4:1
Blackhawks - Predators2:3 P
Penguins - Sabres3:2 P
Jets - Capitals2:5
Ducks - Coyotes5:6 P

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/