Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

UEFA ČL 1/4 fināli: ''Chelsea'' un ''Napoli'' mēģinās atspēlēt deficītus

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

UEFA ČL 1/4 fināli: ''Chelsea'' un ''Napoli'' mēģinās atspēlēt deficītus
Karims Benzemā. Foto: SIPA/Scanpix

Šodien UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfinālos plkst. 22:00 Londonā ''Chelsea'' uzņems Madrides ''Real'', kamēr Itālijā gaidāms divu A sērijas klubu mačs - ''Napoli'' pret ''Milan''. Pirmajās spēlēs uzvarēja ''Real'' un ''Milan'', tādējādi tuvojoties pusfinālam. Spēļu tiešraides Viaplay.

• Šodien UEFA Čempionu līgā tiks noskaidroti pirmie divi pusfinālisti. Plkst. 22:00 ‘’Napoli’’ atbildes mačā uzņems ‘’Milan’’, bet Londonas ‘’Chelsea’’ pašreizējo turnīra čempioni Madrides ‘’Real’’.

• Gan ‘’Napoli’’, gan ‘’Chelsea’’ būs nepieciešams atspēlēties, ja klubi vēlas turpināt cīņu par Čempionu līgas trofeju. A sērijas līdere pirmajā spēlē pretiniecei piekāpās ar minimālo 0:1, kamēr ‘’Chelsea’’ Madridē zaudēja ar 0:2.

• ‘’Chelsea’’ pirmā sezona kopā ar jaunajiem īpašniekiem nav izdevusies. Klubs atlaidis jau divus galvenos trenerus, bet šobrīd par vietas izpildītāju līdz sezonas beigām strādā Frenks Lampards.

• Savu neveiksmju sēriju Premjerlīgā klubs turpināja iepriekšējā nedēļas nogalē, ar 1:2 zaudējot ‘’Brighton’’. Tas noveda pie īpašnieka Toda Behlija ienākšanas ģērbtuvē un sarunas ar spēlētājiem.

• Lampards pēc zaudējuma Madridē teica, ka ‘’Stamford Bridge’’ stadionā notiekot īpašas lietas. ‘’Viss ir mūsu pašu rokās. Mums ir jāspēlē ir augstu pašatdevi, lai notikumus šajā duelī pagrieztu mūsu labā. Atmosfēra stadionā būs lieliska, bet mums pašiem jāpaveic savs uzdevums, lai līdzjutēji mums palīdzētu,’’ pirms mača minēja Lampards.

• Spānijas čempionātā ‘’Real’’ uzvarējusi trijās no pēdējām piecām spēlēm, taču par deviņiem punktiem atpaliek no līderes ‘’Barcelona’’. Pirms šīs dienas spēles Karlo Ančeloti pauda, ka komanda ir gatava mačam. ‘’Jūtamies labi un esam motivēti. Šī būs ļoti svarīga spēle. Atlikušas vēl ir vismaz 90 minūtes un šādā spēlē var notikt jebkas. Esam gatavi demonstrēt labāko sniegumu.’’

• Vienu vārtu deficīts būs jāatspēlē pārliecinošai A sērijas līderei ‘’Napoli’’. Esošā čempionāta uzvarētāja ‘’Milan’’ vietējā līgā no Neapoles vienības atpaliek par 22 punktiem (53 pret 75). Pirmajā spēlē savā laukumā Milānas klubam pietika ar vieniem vārtiem, lai uzvarētu.

• Pusfinālā ‘’Real’’ un ‘’Chelsea’’ pāra uzvarētājs gaidīs Mančestras ‘’City’’ un ‘’Bayern’’ uzvarētāju, kamēr ‘’Napoli’’ un ‘’Milan’’ uzvarētājs par vietu finālā cīnīsies pret ‘’Benfica’’ un ‘’Inter’’ uzvarētāju.

• Abos pārējos ceturtdaļfināla pāros atbildes spēles gaidāmas rīt. 9. un 16. maijā plānoti pusfināli, bet 10. jūnijā Stambulā lielais fināls.

• Abu spēļu tiešraides Viaplay.

Čempionu līgas 1/4 fināla otrās spēles

SpēleRezultātsVārtu guvējiSummā
Chelsea - Real Madrid0:2
Napoli - Milan0:1
Bayern - Manchester City0:3
Inter - Benfica2:0

     [+] [-]

, 2023-04-18 11:28, pirms gada
Ne vārda par Napoli diskvalificetajiem 2 pamatsastāva speletajiem. Tom, labi pastradats!

     [+] [-]

, 2023-04-18 12:04, pirms gada
Uz brīnumu no Chelsea puses šobrīd laikam naivi cerēt, PL galīgi nekādi.
Itāļu pārī lai uzvar stiprākais, Napoli uguņo šogad, bet vēsturiski trofeju vairāk Milan.

  -2 [+] [-]

, 2023-04-18 12:05, pirms gada
...par itāļiem, tad Napoli jau 5 spēles nerāda to, ko sezonas sākumā...komandai ir beigušās baterijas, bet Milan it kā labāks stāvoklis, taču zaudēta pēdējā spēle, kas varētu būt taupīšanās šodienai....es teiktu 0:0 un tālāk iet Milan...
Nu, ar real un čelsi kā ar bitēm...šī varētu būt ļoti intriģējoša spēle, pat ar pagarinājumu un pendelēm, taču viss arī var būt ļoti vienkārši 1:1 un tālāk tiek Real...ja godīgi, tad vienīgi šī 1/4 fināla spēle no visām četrām var sanākt visjautrākā ...vai arī nesanākt...

  +2 [+] [-]

, 2023-04-18 12:18, pirms gada
• Spānijas čempionātā ‘’Real’’ uzvarējusi trijās no pēdējām piecām spēlēm, taču par deviņiem punktiem atpaliek no līderes ‘’Barcelona.
Vispār ir 11 punkti, ja vien kādam nav pareģa spējas..

     [+] [-]

, 2023-04-18 12:20, pirms gada
dakots rakstīja: ...par itāļiem, tad Napoli jau 5 spēles nerāda to, ko sezonas sākumā...komandai ir beigušās baterijas, bet Milan it kā labāks stāvoklis, taču zaudēta pēdējā spēle, kas varētu būt taupīšanās šodienai....es teiktu 0:0 un tālāk iet Milan...
Nu, ar real un čelsi kā ar bitēm...šī varētu būt ļoti intriģējoša spēle, pat ar pagarinājumu un pendelēm, taču viss arī var būt ļoti vienkārši 1:1 un tālāk tiek Real...ja godīgi, tad vienīgi šī 1/4 fināla spēle no visām četrām var sanākt visjautrākā ...vai arī nesanākt...
Milan ničs pēdējā spēlē.

  -1 [+] [-]

, 2023-04-18 12:30, pirms gada
Nap- Mil 2-0
Che- Real 2-3

  -1 [+] [-]

, 2023-04-18 12:40, pirms gada
Rubentus rakstīja: Milan ničs pēdējā spēlē.
...mana kļūda - Inter pēdējo zaudēja

  -1 [+] [-]

, 2023-04-18 12:54, pirms gada
dakots rakstīja: ...mana kļūda - Inter pēdējo zaudēja
Benfica ari zaudēja atkal. Tajā pāri abām neiet. Grūti ko prognozēt rītdienas spēles sakarā.

     [+] [-]

, 2023-04-18 19:00, pirms gada
Galvenais, lai Zlatan un Benzema gūst vārtus, pārējais otršķirīgs.

     [+] [-]

, 2023-04-18 20:37, pirms gada
Leitnants rakstīja: Galvenais, lai Zlatan un Benzema gūst vārtus, pārējais otršķirīgs.
Zlatans nav cempionu līgas pieteikumā nemaz.

     [+] [-]

, 2023-04-18 22:03, pirms gada
Leitnants rakstīja: Galvenais, lai Zlatan un Benzema gūst vārtus, pārējais otršķirīgs.
Zlatans noteikti gūs vārtus. Tikai ir viena problēma- viņš ir traumēts un spēlē nepiedalīsies.

     [+] [-]

, 2023-04-18 22:39, pirms gada
..Žirū neiesit pendeli. tas var dārgi maksāt.