Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Spēli izlaidušā Metjūza savainojums nav nopietns, apgalvo "Maple Leafs" treneris

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Spēli izlaidušā Metjūza savainojums nav nopietns, apgalvo "Maple Leafs" treneris
Ostons Metjūzs. Foto: AFP/Scanpix

Aizvadītajā naktī Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā Toronto "Maple Leafs" bez savainotā līdera Ostona Metjūza ierindā savā laukumā ar 4:2 pieveica Ņujorkas "Islanders". Kā norādīja komandas galvenais treneris Šeldons Kīfs, satraukumam nav pamata.

Ostons Metjūzs, kurš ar 58 precīziem metieniem ir NHL labākais vārtu guvējs, sestdien palīdzēja Toronto "Maple Leafs" ar 5:4 pagarinājumā pārspēt Otavas "Senators". Laukumā pavadītajās 23:49 minūtēs viņš atzīmējās ar rezultatīvu piespēli, taču – arī iedzīvojās savainojumā, kura dēļ nevarēja spēlēt svētdien pret Ņujorkas "Islanders".

"Lēmums tika pieņemts ar piesardzību prātā," pauda Toronto galvenais treneris Šeldons Kīfs. "Iepriekšējā spēlē viņš iedzīvojās traumā, bet tā ir neliela. Ņemot vērā, ka bija jāaizvada divas spēles divās dienās, labāk iedevām viņam atpūtu."

Metjūza vietu pirmās maiņas centrā līdzās Mičam Mārneram un Iļjam Mihejevam ieņēma komandas kapteinis Džons Tavaress. "Maple Leafs" šosezon sešās spēlēs bez Metjūza izdevies tikt pie piecām uzvarām.

Komanda ieņem otro vietu Atlantijas okeāna divīzijā, atpaliekot no Floridas "Panthers", bet par sešiem punktiem apsteidzot pēdējo divu gadu čempioni Tampabejas "Lightning". Pie pašreizējā vietu salikuma Stenlija kausa pirmajā kārtā Toronto spēkotos tieši pret Tampu.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/auston-mat...