Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Flames" gatava iet caur uguni un ūdeni, lai komandā noturētu Gudro

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Flames" gatava iet caur uguni un ūdeni, lai komandā noturētu Gudro
Džonijs Gudro. Foto: USA TODAY Sports/Scanpix

Nacioālās hokeja līgas (NHL) viens no rezultatīvākajiem spēlētājiem Džonijs Gudro pēc sezonas var kļūt par brīvo aģentu. Viņa pārstāvētās komandas Kalgari "Flames" ģenerālmenedžeris Breds Trelivings izteicies, ka gatavs iet caur uguni un ūdeni, lai uzbrucēju noturētu.

Sezonas rezultatīvāko spēlētāju galvgalī atrodas Edmontonas "Oilers" kapteinis Konors Makdeivids (110 punktu), kuram seko Žonatans Iberdo (108) un Leons Draizaitls (105). Savukārt ceturtais ir Džonijs Gudro, kurš 75 spēlēs izcēlies ar 36 vārtiem un 105 punktiem, kas ir viņa karjeras rekords.

Pēc sezonas Gudro beigsies līgums, tādējādi viņš kļūs par brīvo aģentu. 2016. gada oktobrī viņš ar "Flames" noslēdza sešu gadu līgumu par 40,5 miljoniem dolāru jeb 6,75 miljoniem sezonā.

"Sezonas sākumā jau teicām, ka publiski par mūsu sarunām nerunāsim. Taču nevajag mēģināt lasīt starp rindām. Gribam, lai viņš atgrieztos. Iesim caur uguni un ūdeni un darīsim visu, kas ir mūsu spēkos, lai Džonijs paliktu komandā. Sezonas laikā redzams, ka viņš ir līderis. Ne tikai tāpēc, ka viņš prot apieties ar ripu, bet arī tādēļ, ka viņš māk spēlēt bez tās," pauda Breds Trelivings.

Pagājušajā sezonā Kalgari "Flames" izdevās kvalificēties Stenlija kausa izcīņai, un Gudro 56 mačos sakrāja tikai 49 punktus. Šosezon labāk klājies gan uzbrucējam, gan komandai. "Flames" ieņem pirmo vietu Klusā okeāna divīzijā.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/calgary-fl...

     [+] [-]

, 2022-04-18 22:14, pirms 2 gadiem
Un ir tā vērts!!