Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

''Blues'' samet astoņas ripas un labo franšīzes rekordus; Toronto uzvar bez Rubīna

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

''Blues'' samet astoņas ripas un labo franšīzes rekordus; Toronto uzvar bez Rubīna
Vladimirs Tarasenko. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) ietvaros graujošu uzvaru ar 8:3 izcīnīja Sentluisas ''Blues'', kas viesos pieveica Nešvilas ''Predators''. Klubs uzstādīja arī divus jaunus franšīzes rekordus. Toronto ''Maple Leafs'' ar 4:2 tikmēr pieveica Ņujorkas ''Islanders''.

Nešvilas ''Predators'' - Sentluisas ''Blues''

• Sentluisas labā divus vārtus guva un rezultatīvu piespēli atdeva komandas aizsargs Kalle Rosēns. Ar 1+2 tikmēr izcēlās Vladimirs Tarasenko.

• ''Predators'' spēli uzsāka daudzsološi un atklāja tās rezultātu jau piektajā minūtē. Trešdaļas izskaņā ''Blues'' gan izmantoja skaitlisko vairākumu un atjaunoja līdzsvaru uz tablo.

• Izšķirošie notikumi laukumā risinājās otrajā periodā, kad Nešvila iemeta vienu ripu, bet ielaida septiņas. Noslēdzošajā trešdaļā ''Predators'' vienu ripu atguva, taču ar to bija krietni par maz, lai pacīnītos par punktiem.

• Sentluisa mačā uzstādīja arī divus franšīzes rekordus. Viens no tiem bija septiņi gūtie vārti periodā, bet otrs 12 spēlē pēc kārtas ar vismaz četriem vārtu guvumiem. Komanda tika pie devītās uzvaras pēc kārtas.

• Sentluisas ''Blues'' ar 102 punktiem 76 spēlēs ieņem otro vietu Centrālajā divīzijā. Komanda ir jau garantējusi sev vietu izslēgšanas spēlēs.

Toronto ''Maple Leafs'' - Ņujorkas ''Islanders''

• 1+1 Toronto labā iekrāja Viljams Nīlanders, kamēr Maikls Bantings spēli noslēdza ar divām rezultatīvām piespēlēm.

• Ņujorkas hokejisti atradās vadībā līdz pat otrā perioda vidusdaļai. Pirmo reizi vadībā ''Maple Leafs'' izvirzījās spēles 34. minūtē. Ceturto ripu klubs raidīja vārtos deviņas sekundes pirms mača beigām, pieliekot tam punktu.

• Toronto gan joprojām nepalīdzēja no Amerikas hokeja līgas (AHL) izsauktais latviešu aizsargs Kristiāns Rubīns.

• Komanda tika pie trešās uzvaras pēc kārtas. Nākamo spēli Toronto aizvadīs naktī uz trešdienu, kad savā laukumā uzņems novājināto Filadelfijas ''Flyers''. Spēles sākums plkst. 2:00 pēc Latvijas laika.

Visas NHL spēļu tiešraides pieejamas Viaplay

NHL rezultāti šonakt

LaiksSpēleRezultāts
20:00Detroitas ''Red Wings'' - Floridas ''Panthers''1:6
0:00Filadelfijas ''Flyers'' - Bufalo ''Sabres''3:5
1:00Minesotas ''Wild'' - Sanhosē ''Sharks''5:4 P
1:00Nešvilas ''Predators'' - Sentluisas ''Blues''3:8
2:30Toronto ''Maple Leafs'' - Ņujorkas ''Islanders''4:2
3:30Anaheimas ''Ducks'' - Kolumbusas ''Blue Jackets''6:4

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/gamecenter/stl-...
https://www.nhl.com/gamecenter/nyi-...