Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Matulis pret Indraši: abi prognozē "Liepājas" un "Mogo" iekļūšanu finālā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Matulis pret Indraši: abi prognozē "Liepājas" un "Mogo" iekļūšanu finālā
Miks Indrašis
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Latvijas čempionātā hokejā cāļus skaita pavasarī, un šovakar starta šāvienu izdzirdēs abas pusfināla sērijas. Vienā duelī nūjas krustos regulārā čempionāta uzvarētāja "Liepāja" un piektajā vietā palikusī Rīgas "Prizma", kas daļu spēka pazaudējusi ceturtdaļfināla sērijā, bet otrā tiksies pagājušās sezonas finālistes - čempione "Mogo" un sešos mačos zaudējušais Ogres "Kurbads". Intrigu netrūkst, tāpēc piecas lietas prognozēja Kontinentālās hokeja līgas kluba Rīgas "Dinamo" rezultatīvākais spēlētājs Miks Indrašis un ikmēneša žurnāla "Sporta Avīze" hokeja apskatnieks Jānis Matulis. Abām sērijām līdzi sekojiet portāla Sportacentrs.com piedāvātajās tiešraidēs!

Regulārajā čempionātā "Liepāja", kas 30 spēlēs savāca par 31 punktu vairāk nekā Rīgas "Prizma" (70 pret 39), ņēma virsroku četros no pieciem savstarpējiem dueļiem, tomēr kurzemnieki atzīst - pretī stāsies viens no neērtākajiem pretiniekiem, kas savā laukumā allaž ieķeras un nelaiž vaļā.

Tomēr vairāk intrigu un ar lielāku nepacietību tiek gaidīts pagājušās sezonas fināla atkārtojums. Pērn Ogres "Kurbads" uzvarēja pirmajā cīņā, tomēr piekāpās četros no nākamajiem pieciem mačiem un skatījās, kā zelta medaļas saņem konkurenti. Tāpat "Mogo" gada ievadā uzvarēja Latvijas Kausā, finālā atspēlējoties no 0:3. Tomēr regulārā turnīra ietvaros labāk veicies "Kurbadam", kas pēc diviem zaudējumiem guva trīs uzvaras pēc kārtas.

Lai interesantāk, notikumus laukumā piedāvājām prognozēt diviem hokeja cilvēkiem: "Sporta Avīzes" apskatnieka Jāņa Matuļa vārds zināms katram, kurš seko ledus laukumos vai alus pagrabos notiekošajam, bet Miks Indrašis kļuva par Kontinentālās hokeja līgas kluba Rīgas "Dinamo" rezultatīvāko spēlētāju, 58 mačos sakrājot 33 punktus, un pārstāvējis Latvijas valstsvienību četros pasaules čempionātos.


Citos jautājumos viņu atbildes ir pavisam līdzīgas, citos rodas domstarpības. Taču to, kuram veiksies labāk, izdosies noskaidrot tikai laukumā.

Piektdien pulksten 18:30 Sportacentrs.com televīzijas kanāla tiešraidē cīņa, kurā "Liepāja" uzņems Rīgas "Prizmu", bet sestdien pulksten 17:00 otrā pusfināla pāra otrā spēle - "Mogo" pret "Kurbadu".

Kā noslēgsies pusfināla sērijas?
Miks Indrašis: "Liepāja" uzvarēs ar 3-0, bet "Mogo" izcīnīs panākumu piecos mačos.
Jānis Matulis: "Liepāja" būs pārāka četrās spēlēs, bet "Mogo" ņems virsroku ar 3-2.

Kurš kļūs par rezultatīvāko spēlētāju pēc vidēji mačā sakrātajiem punktiem?
Miks Indrašis: Bruno Zabis un Māris Diļevka (abi - "Liepāja") ar diviem punktiem ik spēli.
Jānis Matulis: Gatis Gricinskis ("Kurbads") ar vienu punktu mačā.

Kura komanda gūs ātrākos vārtus?
Miks Indrašis: "Liepāja" iemetīs sestajā minūtē.
Jānis Matulis: "Liepāja" šovakar iemetīs otrajā minūtē.

Cik papildlaiki būs nepieciešami abos pusfinālos kopā?
Miks Indrašis: Pagājušās sezonas fināla atkārtojumā būs divi, bet starp "Liepāju" un "Prizmu" - viens.
Jānis Matulis: Kopā būs divi.

Kopā tiks gūti...
Miks Indrašis: 5:3, 5:2, 5:1... Kopā gūs 35 vārtus
Jānis Matulis: Deviņas spēles, katrā pa sešiem vārtiem... Kopā gūs 55 vārtus.

Par Sportacentrs.com TV kanālu:

Sportacentrs.com TV kanāls no 2016. gada 1. janvārā ir pieejams visā Latvijā bezmaksas apraidē. Ik mēnesi iespējams skatīties vairāk nekā 30 tiešraides dažādos sporta veidos, kā arī aktuālās intervijas ar Latvijas sportistiem un sporta dzīves cilvēkiem.

  +4 [+] [-]

, 2016-03-18 13:44, pirms 8 gadiem
o, šoreiz vismaz nepaprasīja kkādam Justam vai LieneCandy prognozes

  +1 [+] [-]

, 2016-03-18 13:54, pirms 8 gadiem
Gricinskis būs rezultatīvākais... Matulis, laikam, atkal šmigā prognozējis.

  +1 [+] [-]

, 2016-03-18 14:00, pirms 8 gadiem
vai mums nav kāda astoņkāja, bruņurupuča vai mērkaķa, kas varētu prognozēt?
būtu interesanti salīdzināt ar šamiem.
ja nopietni, Liepāja 100 punktu būs finālā. par otro vēl ir jautājums.