Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2950, Did:0, useCase: 3

Girgensonam punkts uzvarā pār Bļugeru, Balceram divas piespēles

Rolands Eliņš

Girgensonam punkts uzvarā pār Bļugeru, Balceram divas piespēles
Zemgus Girgensons (pa kreisi). Foto: USA TODAY Sports/Scanpix

Šonakt Nacionālajā hokeja līgā Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo "Sabres" ar 2:1 viesos pieveica "Penguins" ar Teodoru Bļugeru sastāvā. Girgensons veica piespēli komandas uzvaras vārtos. Savukārt Rūdolfa Balcera rēķinā šonakt divas rezultatīvas piespēles, palīdzot "Sharks" viesos ar 4:1 apspēlēt Minesotu.

VIDEO: Girgensons izkārto uzvaras vārtus, pieveicot Bļugera "Penguins"

VIDEO: Balcers divreiz asistē, kaldinot uzvaru Minesotā

--

Zemgus Girgensons bija izlaidis komandas pirmsspēles treniņu, taču "Sabres" spēlē bija ierindā un nospēlēja 17:53 minūtes, kas ir viņa otrs lielākais spēles laiks šosezon. Zemgus sešas ar pusi minūtes spēlēja skaitliski nevienādos sastāvos (vairāk nekā trīs minūtes gan vairākumā, gan mazākumā) un atzīmējās ar rezultatīvu piespēli. Viņam arī lietderības koeficients +1, viens metiens, spēka paņēmiens un bloķēts metiens.

• Girgensons punktu nopelnīja 29. minūtē, kad tika pie ripas aizvārtē, ieslidoja uzbrukuma zonas malā un, atrodoties ar muguru pret vārtiem, veica piespēli uz vārtu priekšu, atrodot Kailu Okposo, kurš raidīja ripu vārtos. Tobrīd tika panākts rezultāts 2:0, un tie vēlāk izrādījās uzvaru nesošie vārti.

• Girgensonam tas bija sezonas septītais punkts (15 spēlēs 3+4) un 145. punkts NHL karjerā. "Sabres" komandā viņš šosezon ir devītais rezultatīvākais spēlētājs, taču komandā punkti sadalījušies līdzīgi, un tikai Rasmuss Asplunds (4+6) guvis vismaz desmit punktus.

• "Sabres" šajā mačā izdarīja tikai 19 metienus pa vārtiem, kamēr "Penguins" meta 46 reizes. Bufalo komandas vārtos izcilu maču aizvadīja Dastins Tokarskis, atvairot 45 metienus, un vienīgo reizi viņš tika pārspēts 46. minūtē, kad Pitsburga realizēja vairākumu. Pitsburgas vārtus guva Džeiks Gincels.

Teodors Bļugers "Penguins" sastāvā nospēlēja 14:37 minūtes, no kurām gandrīz četras minūtes spēlēja mazākumā. Viņa statistikā divi metieni pa vārtiem, trīs spēka paņēmieni un viens bloķēts metiens.

• Pitsburgai šis bija trešais zaudējums pēc kārtas un ar 14 punktiem komanda ieņem priekšpēdējo vietu Metropolitēna divīzijā. Savukārt "Sabres" tikusi pie sezonas septītās uzvaras un ar 16 punktiem atrodas sestajā vietā Atlantijas okeāna divīzijā.

• Rezultatīvu spēli šonakt aizvadīja arī Rūdolfs Balcers, kurš izcēlās ar divām rezultatīvām piespēlēm Sanhosē "Sharks" uzvarā ar 4:1 pār "Wild". Balcers savu šīs sezonas rēķinu palielinājis līdz septiņiem punktiem (2+5) 15 spēlēs.

• Balcers nospēlēja 14:51 minūti, kurā viņam pozitīvs lietderības koeficients plus viens, viens metiens pa vārtiem un viens bloķēts metiens.

• Balcers piedalījās savas komandas trešo vārtu guvumā 30. minūtē, kad, spēlējot četriem pret četriem, ripa tika nogādāta pie Ērika Kārlsona, kurš to spēcīgi raidīja vārtos ar metienu no distances. Balcers turklāt tobrīd bija vārtu priekšā un nedaudz patraucēja Minesotas vārtsargam. Pēc tam 50. minūtē Balcers piedalījās izcilā "Sharks" kombinācijā, kas noveda pie komandas ceturtajiem vārtiem – Balcers no zonas stūra piespēlēja uz vidu Aleksandram Barabanovam, kurš uzreiz pie tālā vārtu staba atrada Tomāšu Hertlu, un čehu uzbrucējs varēja mest ripu tukšajā vārtu stūrī, panākot 4:1.

• "Sharks" ar 17 punktiem 15 mačos ieņem sesto vietu Klusā okeāna divīzijā.

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...

     [+] [-]

, 2021-11-17 08:50, pirms 2 gadiem
Pingvīni šosezon lidos laukā uz KHL.

  -1 [+] [-]

, 2021-11-17 11:06, pirms 2 gadiem
Šogad Girgensons būs rezultatīvāks par Bertānu!

     [+] [-]

, 2021-11-17 13:38, pirms 2 gadiem
Prieks, ka beidzot punkti, cerams mūsu puiši biežāk gūs panākumus.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja