Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Magats nelietderīgo Helmesu nosūta pie dublieriem

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Magats nelietderīgo Helmesu nosūta pie dublieriem
Patriks Helmess
Foto: AFP/Scanpix

Vācijas Bundeslīgas komandas "Wolfsburg" galvenais treneris Fēlikss Magats uz dublieru sastāvu nosūtījis uzbrucēju Patriku Helmesu, kurš, pēc trenera vārdiem, slinkojot aizsardzībā.

27 gadus vecais Helmess uz Volfsburga pārnāca šī gada janvārī, pārceļoties no "Bayer 04". Uzbrucējs ar šādu soli cerēja atgriezties Vācijas izlases rotācijā. Šobrīd Helmesam nav vietas pat "Wolfsburg" sastāvā.

"Esmu nolēmis viņu nosūtīt pie dublieriem. Helmesa plusi ir vārtu gūšana un momentu realizēšana. Šobrīd šīs lietas mums nav visvairāk nepieciešamas, lai tiktu augstāk turnīra tabulā. Helmess nav iemācījies strādāt aizsardzībā. Šobrīd viņš mums nav palīgs," teicis "Wolfsburg" galvenais treneris Fēlikss Magats, kurš labi zināms ar savām bargajām treniņu un disciplīnas prasībām.

Septembrī Magats lika Helmesam, kurš šosezon guvis divus vārtus, nedēļu trenēties vienatnē, lai atgūtu fizisko kondīciju.

"Wolfsburg" pēc 12 spēļu kārtām ieņem tikai 13. vietu turnīra tabulā.

Izmantotie resursi:
Reuters

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2011-11-17 18:44, pirms 13 gadiem
"Helmesa plusi ir vārtu gūšana un momentu realizēšana. Šobrīd šīs lietas mums nav visvairāk nepieciešamas, lai tiktu augstāk turnīra tabulā.'' "Wolfsburg" pēc 12 spēļu kārtām ieņem tikai 13. vietu turnīra tabulā.'' Hmmm....