Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3032, Did:0, useCase: 3

Aleksandrs-Ārnolds pēc uzvaras pār Serbiju: ''Zinām, ka mums jāuzlabo sniegums''

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Aleksandrs-Ārnolds pēc uzvaras pār Serbiju: ''Zinām, ka mums jāuzlabo sniegums''
Trents Aleksandrs-Ārnolds. Foto: IMAGO/Scanpix

Viena no ''Euro 2024'' galvenajām favorītēm Anglija svētdienas vakarā finālturnīru sāka ar minimālu un grūtu uzvaru pār Serbiju – 1:0. Pēc mača angļu pussargs Trents Aleksandrs-Ārnolds norādīja, ka komanda apzinās nepieciešamību uzlabot savu sniegumu.

''Varējām nospēlēt labāk, taču ir ļoti svarīgi turnīru sākt ar uzvaru. Izlašu turnīros tā ir vienīgā lieta, kurai ir nozīme. Turpināt uzņemto kursu un nesteigties notikumiem pa priekšu,'' pēc uzvaras pār Serbiju teica Anglijas izlases centra pussargs Trents Aleksandrs-Ārnolds. ''Zinām, ka mums jāuzlabo sniegums turnīra gaitā. Ir lietas, no kurām jāmācās, bet ir arī lietas, uz kurām varam atskatīties, un būt priecīgi.''

25 gadus vecais ''Liverpool'' futbolists ''Euro 2024'' pirmajā mačā devās laukumā Anglijas pamatsastāvā un nospēlēja nepilnas 70 minūtes. Izskaņā viņu nomainīja ''Chelsea'' pussargs Konors Galahers.

Pēc pirmās spēļu kārtas Gereta Sautgeita trenētā Anglija ir C grupas līdere. 20. jūnijā iepriekšējā finālturnīra pusfināla atkārtojumā Anglija spēkosies pret Dāniju.

Noderīgas lietas:

EURO 2024 jaunumi
EURO 2024 kalendārs un rezultāti
EURO 2024 turnīra tabulas
LIDL prognožu spēle
Baudi EURO 2024 spēles lielākajā sporta bārā Latvijā - O'LEARYS

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...