Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Kurucam četrās minūtēs trīs punkti, "Nets" pārliecinoši pieveic Filadelfiju

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Kurucam četrās minūtēs trīs punkti, "Nets" pārliecinoši pieveic Filadelfiju
Rodions Kurucs. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas mačā Bruklinas "Nets" savā laukumā ar 20 punktu pārsvaru pieveica Austrumu konferences vienu no labākajām komandām Filadelfijas "76ers", kurai gan nevarēja palīdzēt Džoels Embīds, – 109:89. Rodions Kurucs realizēja tālmetienu.

Rodions Kurucs pie teikšanas tika vien spēles beigās, kad uzvarētājs jau bija noskaidrots – viņš laukumā devās 4:18 minūtes pirms noslēguma. Tūdaļ latvietis izcīnīja atlēkušo bumbu pie sava groza un pats izpildīja tālmetienu, kas bija precīzs. Kurucs maču pabeidza ar trim punktiem (2p – 0/1, 3p – 1/1), trim atlēkušajām bumbām, vienu pārtvertu bumbu, vienu kļūdu, vienu piezīmi un +/- rādītāju -1.

Filadelfijai nevarēja palīdzēt centrs Džoels Embīds, kurš laukumā nedevās slimības dēļ. Viesiem lielas problēmas sagādāja aizsardzība groza apakšā – "Nets" no soda laukuma guva 64 punktus. Savukārt Bruklina aizvadīja sezonas labāko spēli aizsardzībā.

Uzvarētāju rindās labākais ar 24 punktiem bija Spensers Dinvidijs, kurš rezultatīvi turpina izbaudīt Kairija Ērvinga prombūtni. Viņam tā bija jau 17. spēle šajā sezonā, kurā izdevies iemest vismaz 20 punktus, kamēr pa visu pagājušo sezonu šādu maču bija 18. Divu zaudējumu sērijas pārtraukšanā artavu iedeva arī Deandrē Džordans, kurš 13 punktiem pievienoja 11 atlēkušās bumbas. Snaiperis Džo Heriss guva 16 punktus.

Pirmo spēli sezonā aizvadīja uzbrucējs Vilsons Čendlers, kurš augustā tika diskvalificēts uz 25 mačiem par aizliegto vielu lietošanu. Jūlijā viena gada līgumu parakstījušais spēlētājs pat nedrīkstēja klātienē vērot "Nets" mājas spēles. Tā vietā viņš bija spiests vērties televizora ekrānā mājās vai kādā ēdināšanas iestādē. Čendlers laukumā pabija 19 minūtes, kuru laikā guva divus punktus un bija palīgs zem groziem, izcīnot septiņas atlēkušās bumbas.

     [+] [-]

, 2019-12-16 09:01, pirms 4 gadiem
+/- mīnus 1. Slikti nospēlēja!!!

  +1 [+] [-]

, 2019-12-16 09:24, pirms 4 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: +/- mīnus 1. Slikti nospēlēja!!!
Toties rezultavitāti pārrēķinot uz 48 min sanāk monstrīgi

  +1 [+] [-]

, 2019-12-16 09:41, pirms 4 gadiem
76ers nu gan izskatījās slikti, nevar būt, ka bez Embiida tik slikta komanda.
Čandlera vietā varēja spēlēt Kurucs - būtu daudz lielāks ieguldījums un enerģija, nekā dopingotāja skraidīšana.

  +1 [+] [-]

, 2019-12-16 09:59, pirms 4 gadiem
Bons Reikers rakstīja: 76ers nu gan izskatījās slikti, nevar būt, ka bez Embiida tik slikta komanda.
Čandlera vietā varēja spēlēt Kurucs - būtu daudz lielāks ieguldījums un enerģija, nekā dopingotāja skraidīšana.
Čandlers vispār bija kaut kāds mistisks Nets pirkums. Ķipa izslēgšanas spēļu beņķa sildītāja pieredze, tas arī viss.

  +1 [+] [-]

, 2019-12-16 10:26, pirms 4 gadiem
Ņemot vērā Kuruca lomu komanda, šī noteikti nebija viņa sliktākā spēle šosezon... jācer, ka turpmāk viņam vairāk uzticēsies... pat, ja vinš nebūs rezultatīvs, tad vismaz ar savu aktivitāti noteikti var palidzēt - to jau viņš arī pag. sezonā pierādīja...