Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Merzļikins ielaiž piecas ripas zaudējumā, ''Penguins'' atkal uzvar bez Bļugera

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Merzļikins ielaiž piecas ripas zaudējumā, ''Penguins'' atkal uzvar bez Bļugera
Elvis Merzļikins. Foto: Columbus Blue Jackets

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) pie panākamu šonakt tika Teodora Bļugera pārstāvētā Pitsburgas ''Penguins'', kas ar 6:2 pieveica Tampabejas ''Lightning''. Elvja Merzļikina Kolumbusas ''Blue Jackets'' tikmēr ar 2:5 piekāpās Sentluisas ''Blues'' hokejistiem.

Elvis Merzļikins aizvadīja ne to veiksmīgāko spēli. Viņš pavadīja vārtos visas 60 minūtes, kurās atvairīja 20 no 25 metieniem jeb 80%.

• Merzļikinu divreiz sarūgtināja pretinieku līderis Vladimirs Tarasenko.

• Sentluisas hokejisti demonstrēja krietni ātrāku un agresīvāku hokeju. Lai gan abas vienības uzbruka līdzvērtīgi, ''Blues'' prata izmantot vismaz vienu skaitlisko vairākumu un izpildīja divreiz vairāk spēka paņēmienu (28:14).

• Trīs labāko spēlētāju statusu izpelnījās Pāvels Bučnevičs, Ivans Barbaševs un Tarasenko.

• Latviešu vārtsargam pirmo reizi šosezon tika uzticēts sargāt ''Blue Jackets'' vārtus. Patīkams iznākums gan šoreiz izpalika un vienība piedzīvoja trešo zaudējumu trīs spēlēs.

Teodors Bļugers tikmēr joprojām palika savas komandas rezervē un laukumā pret iepriekšējo trīs sezonu finālisti nedevās. Latviešu uzbrucējs joprojām tiek saudzēts, lai pilnībā atlabtu no savainojuma.

• Par mača varoni kļuva kluba kapteinis Sidnejs Krosbijs, kurš guva vienus vārtus un atdeva divas rezultatīvas piespēles.

• Par spēles trim zvaigznēm jeb vērtīgākajiem spēlētājiem tika atzīti tikai pingvīnu hokejisti - Džeiks Gencels, Džefs Kārters un Krosbijs.

• Pitsburga bija vispārēji labāka komanda laukumā. Vienība izpildīja par deviņiem metieniem un 20 spēka paņēmieniem vairāk, uzvarēja 62% iemetienu, kā arī realizēja par vienu skaitlisko vairākumu vairāk.

• ''Lightning'' piedzīvoja otro zaudējumu trīs spēlēs, kamēr Pitsburga tika pie otrās uzvaras divos mačos.

• Bļugera ''Penguins'' sezonu turpinās jau naktī uz otrdienu, kad plkst. 2:00 viesosies Monreālā pie vietējās ''Canadiens''. Tieši pēc 24 stundām uz ledus kāps arī Merzļikina ''Blue Jackets'', kuru sagaida duelis ar Vankūveras ''Canucks''.

Visas NHL spēļu tiešraides pieejamas Viaplay platformā.

Slēpts komentārs: Rūjienas Niknais
Slēpts komentārs: Rūjienas Niknais

  +1 [+] [-]

, 2022-10-16 07:19, pirms gada
PČ neveiksmes velkas līdzi...

     [+] [-]

, 2022-10-16 07:20, pirms gada
Jā,sezona jau beigusies!

  -4 [+] [-]

, 2022-10-16 09:22, pirms gada
Pēc tragiskā Kivi zaudējuma, šis vairs nav tas Elvis. Un kā jau minēju, Tarasavos apies Elvi līdz jaunajam gadam!

  +5 [+] [-]

, 2022-10-16 09:29, pirms gada
Blue jackets aizsardzība vienkārši briesmīga, pazaudētas ripas savā zonā, Elvi grūti vainot kādā no vārtu zaudējumiem.

  +2 [+] [-]

, 2022-10-16 10:17, pirms gada
Baidos, ka Gudro visai drīz gribēs tīties prom no šīs komandas. Pārbaudenēs abiem vārtsargiem bija pa sausajai spēlei. Tas liecina, ka komanda var arī lieliski spēlēt, bet šobrīd drausmas. Es mainītu treneri. Spēlētāji ir pāris sezonas apbružājušies NHL, lai spētu izpildīt kādas shēmas, bet šobrīd izskatās pēc vistām ar nocirstām galvām

     [+] [-]

, 2022-10-16 10:38, pirms gada
guntis86 rakstīja: Baidos, ka Gudro visai drīz gribēs tīties prom no šīs komandas. Pārbaudenēs abiem vārtsargiem bija pa sausajai spēlei. Tas liecina, ka komanda var arī lieliski spēlēt, bet šobrīd drausmas. Es mainītu treneri. Spēlētāji ir pāris sezonas apbružājušies NHL, lai spētu izpildīt kādas shēmas, bet šobrīd izskatās pēc vistām ar nocirstām galvām
Ar labu galveno treneri bija gan spēle, gan uzvaras, gan plovi!

  -1 [+] [-]

, 2022-10-16 11:48, pirms gada
Uz Rīgas Dinamo!

  +2 [+] [-]

, 2022-10-16 12:07, pirms gada
Prasts,viduvēja līmeņā vārtsargs,ne ar ko īpašu neizceļas...

  +1 [+] [-]

, 2022-10-16 12:31, pirms gada
terex rakstīja: Prasts,viduvēja līmeņā vārtsargs,ne ar ko īpašu neizceļas...
Ko Tu Dari?savejos nedrīkst tak kritizēt ,drīkst tik paijāt galvu.Parasti ja savus te kritizē te dzbuj mīnusus un dirs virsu .bet patīkami ka kāds arī ir reāls !

  +2 [+] [-]

, 2022-10-16 13:12, pirms gada
guntis86 rakstīja: Baidos, ka Gudro visai drīz gribēs tīties prom no šīs komandas. Pārbaudenēs abiem vārtsargiem bija pa sausajai spēlei. Tas liecina, ka komanda var arī lieliski spēlēt, bet šobrīd drausmas. Es mainītu treneri. Spēlētāji ir pāris sezonas apbružājušies NHL, lai spētu izpildīt kādas shēmas, bet šobrīd izskatās pēc vistām ar nocirstām galvām
Ir nospēlētas 3 spēles. TRĪS!!! Pie tam pret TOP komandām.

Un spēlētāji pāris sezonas apbružājušies? Kuri? Gudro, Dženners, Naikvists un Voračeks? Gandrīz pus komandai ir mazāk kā 150 spēles NHL. Kopumā Blue Jackets ir otra jaunākā komanda ar otro mazāko NHL nospēlēto spēļu skaitu.

Bet jā, sausās spēles pārbaudes spēles, kurās pus sastāvi ir no AHL vai junioriem, jau nu parāda cik lieliski komandas var spēlēt.

  -1 [+] [-]

, 2022-10-16 14:24, pirms gada
pastēte baigi slavē orkus.
https://www.sportazinas.com/paste-p...

     [+] [-]

, 2022-10-16 14:45, pirms gada
Lai izguļas, izvēdina galvu, un viss būs labi.

     [+] [-]

, 2022-10-16 19:27, pirms gada
Nu nezinu Elvis parasti sezonu sāk diezgan slikti. Bet cita lieta nu man vismaz tā liekas un attiecas uz daudziem sportistiem. Pārāk daudz visādu mērķu un pārējo nevajadzīgo lietu. Eju pēc vezina, vai par godu Kiwi, vai pierādīt kaut ko cilvēkiem. Bet tomēr visi viņi saka ka mīl hokeju. Nu tad kur problēma vienkārši ej laukumā un spēlē,ar mīlestību no visas sirds. Dabūsi vezinu labi, nedabūsi arī labi, mīles tevi fani labi, nemīlēs arī labi. Vismaz pēc katras spēles,tev nebūs pārmetumu sev ,jo tu vienkārši gāji un spēlēji no visas sirds. Varbūt es kļūdos,bet tie nu jau gadiem dotie solījumi sāk krāties virs galvas un spiest vairāk un vairāk.
Tāpēc viss ko novēlētu Elvim ir mīlestību,protams veselību. Un vienkārši spēlēt spēli kuru mīl. Kalendārs ir garš, bet katrai spēlei jābūt kā pēdējai, jo neviens nezin,kad tā bus.