Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Stojanovičs: "Abām komandām bija iespējas gūt vārtus, vairāk guva mājinieki"

Andrejs Siliņš

Stojanovičs: "Abām komandām bija iespējas gūt vārtus, vairāk guva mājinieki"
Slaviša Stojanovičs. Foto: EPA / Scanpix

"Izraēlai ir divi neiedomājami labi uzbrucēji, viens fantastiska līmeņa pussargs. Varam tikai apsveikt pretiniekus un paņemt no šīs spēles pieredzi nākotnei," pēc zaudējuma Izraēlai "Euro 2020" kvalifikācijas turnīra spēlē sacīja Latvijas vīriešu futbola izlases galvenais treneris Slaviša Stojanovičs.

"Sarežģīta spēle sarežģītos laikapstākļos, taču tie abām komandām bija vienādi. Domāju, jau salīdzinoši agri spēlē varēja just, ka abām komandām abos laukuma galos trūka svaiguma. Bija atklāta spēle abu komandu izpildījumā. Abām bija iespējas gūt vārtus, vairāk guva mājinieki. Apsveikumi Izraēlas komandai! Viņi ir ātrāki, arī meistarīgāki. Viņiem ir divi neiedomājami labi uzbrucēji, viens fantastiska līmeņa pussargs. Varam tikai apsveikt pretiniekus un paņemt no šīs spēles pieredzi nākotnei," treneris dalījās iespaidiem par spēli.

Lūgts komentēt mūsu izlases vārtsarga sniegumu, treneris neslēpa gandarījumu par Pāvela Šteinbora demonstrēto. "Varu tikai apsveikt viņu. Tā viņam bija ar pārliecinošu izrāvienu labākā spēle līdz šim. Viņš labi nospēlēja arī pret Poliju. Mums ļoti vajadzīgs arī labs vārtsargs. Šodien viņš bija ne tikai labs, bet pat ļoti labs vārtsargs. Svarīgos brīžos viņš glāba no vārtu zaudējuma. Otrā laukuma galā mums varbūt nebija tik daudz vārtu gūšanas iespēju [kā pretiniekiem], bet tajās reizēs pretiniekus arī glāba vārtsargs, arī vārtu stabs. Taču jāatzīst, ka Izraēla bija pelnījusi uzvarēt."

Tāpat Izraēlas mediju pārstāvis jautāja mūsu trenera viedokli, vai Izraēla varētu kvalificēties Eiropas čempionāta finālturnīram, piemēram, no UEFA Nāciju līgas. "No UEFA Nāciju līgas - varbūt. Izkļūt ārā no šīs grupas gan laikam būs pagrūti. Polija jau kvalificējusies, Austrija šobrīd ir labākās pozīcijās. Pie noteikta iznākuma arī Slovēnija varētu kvalificēties. Vairākām komandām ir vienāds punktu skaits, kādai diemžēl nāksies palikt bešā. Domāju, Izraēla palaida garām savu iespēju mačā ar Slovēniju."

Izmantotie resursi:
Latvijas Futbola federācija

1 2 37 komentāri

  +5 [+] [-]

, 2019-10-16 10:04, pirms 4 gadiem
Spēlēs ar Latvijas dalību, allaž vairāk vārtus gūst pretinieks

  +2 [+] [-]

, 2019-10-16 10:08, pirms 4 gadiem
Idiots vai izliekas - tāds ir jautājums...

  +2 [+] [-]

, 2019-10-16 10:16, pirms 4 gadiem
episks trollings

 +11 [+] [-]

, 2019-10-16 10:32, pirms 4 gadiem
Vai nebija neviena no LV žurnālistiem, kurš pajautātu:
1) kāpēc tik vēlu tika izlaists Ontužāns? Pat tajās 5 minūtēs viņš paspēja būt pamanāms.
2) kāpēc tiek marinēts Uldriķis? Vai tāpēc, ka viņa tēvs ir naidā ar Gorkšu?

  +3 [+] [-]

, 2019-10-16 10:33, pirms 4 gadiem
es gan 2.puslaika sākumā aizmigu...
eh... neredzēju vārtu gūšanas iespējas...

pirmo reizi 2 gadu laikā LV ir vārtu gūšanas iespējas... un es aizmiegu...

  +5 [+] [-]

, 2019-10-16 10:38, pirms 4 gadiem
Iespējas?? savādi.. jūdi iesita, cik vajdzēj vinnei un neiespringstot novadīja maču līdz beigām. Ja uz cūceni kāda bumba ielidotu viņu vārtos, tiktu gūti gan 4., gan 5.vārti

  -1 [+] [-]

, 2019-10-16 11:16, pirms 4 gadiem
Man tā likas ka tev ir jāp.. nah..!

  +2 [+] [-]

, 2019-10-16 11:17, pirms 4 gadiem
berimors rakstīja: Vai nebija neviena no LV žurnālistiem, kurš pajautātu:
1) kāpēc tik vēlu tika izlaists Ontužāns? Pat tajās 5 minūtēs viņš paspēja būt pamanāms.
2) kāpēc tiek marinēts Uldriķis? Vai tāpēc, ka viņa tēvs ir naidā ar Gorkšu?
Vai tik nav tā, ka klubiem tiek maksāts no UEFA par to, ka viņu spēlētājs pārstāv izlasi?? Tas daudz ko izskaidro, kapēc tiek laisti laukumā konkrēti čaļi, kapēc viņi vispār ierodas pārstāvēt izlasi, kaut paši mājā labāk xbox būtu zipājuši, par to ir vērts padomātm - kapēc izlasē ir tik daudz spēlētāji no nespējīgās Liepājas, un Rīgas klubiem. Man liekas, ka par sportu šeit tiek maz domāts. Tā pat jau nav atšīrības vai izlase rangā ir 75 vai 145..

  +2 [+] [-]

, 2019-10-16 11:24, pirms 4 gadiem
Slaviša: " Šodien mums bij' grūta diena, nevarēju izlikt optimālo sastāvu, jo diemžēl Cauņa un Rudņevs beiguši aktīvo karjeru, tas nevarēja palikt bez sekām. Biju spiests eksperimetēt, pretinieks to prata izmantot. Tagad man ir viela pārdomām. Rezultāts nenoņem no manis atbildību. Saskatīju arī pozitīvas tendences perspektīvā. Šis atlases cikls man ir īsts pārbaudījums. Labi, ka federācijā to saprot. Pats vēlētos niknāku attieksmi, vilkiem raksturīgāku azartu nevis atsevišķu klēpja sunīšu neorganizētu pakaļsriešanos. Savā būtībā esmu treneris- klauns, īpaši ērti jūtos dažādu aizsardzības sistēmu pielietošanā, vēl man patīk runāt ar presi un skaidrot savu nostāju, kurš tad to darīs, ja ne es. Ja komandai trūkst svaiguma, grūti cerēt uz pozitīvu rezultātu sarežģītos laikapstākļos. Kopumā rezultāts ir likumsakarīgs, kaut arī varēja būt citādāks. Uzskatu, ka mēs vēl neesam izmantojuši savas iespējas. Ja blakusapstākļi mums būs labvēlīgāki, varam nākotnē iespējami parādīt arī cienījamāku sniegumu. Darbs ar izlasi ir mana prioritāte, kaut gan tas prasa man daudzus spēkus. Citam trenerim nebūtu vieglāk, arī Bulgārijā, kur mani joprojām atceras. Patīkami, ka īstais līdzjūtējs to saprot. Uz tikšanos stadionā !!!

  +1 [+] [-]

, 2019-10-16 11:28, pirms 4 gadiem
sanmezgls rakstīja: Vai tik nav tā, ka klubiem tiek maksāts no UEFA par to, ka viņu spēlētājs pārstāv izlasi?? Tas daudz ko izskaidro, kapēc tiek laisti laukumā konkrēti čaļi, kapēc viņi vispār ierodas pārstāvēt izlasi, kaut paši mājā labāk xbox būtu zipājuši, par to ir vērts padomātm - kapēc izlasē ir tik daudz spēlētāji no nespējīgās Liepājas, un Rīgas klubiem. Man liekas, ka par sportu šeit tiek maz domāts. Tā pat jau nav atšīrības vai izlase rangā ir 75 vai 145..
Muld kā pa ķešu! Kuri tad būtu tie spēki kas lobētu Liepāju? Ikaunieks un Ķigurs vismaz izceļas uz pārējā fona ar pieņemamu futbolista tehniku, mēgina spēlēt radoši.

  +2 [+] [-]

, 2019-10-16 11:30, pirms 4 gadiem
Jau pirms spēles bija aizdomas, ka pretinieki šoreiz gribēs uzvarēt. Spēles laikā manas aizdomas diemžēl apstiprinājās. Viņi ne tikai centās uzvarēt, bet pat uzlaida uz laukuma īstus profesionālus futbolistus. Rezultāts bija redzams gan uz laukuma, gan uz tablo. Neraugoties uz problēmām, kas mūs pavada visu atlases ciklu, piemēram, šovakar pirms pašas spēles dažiem futbolistiem, kurus gribēju laist laukumā sākumsastāvā, bija beigusies baterija telefonā, tāpēc pēdējā brīdī nācās palikt ģērbtuvē lādēt. Neraugoties uz problēmām, parādījām labu sniegumu.

Ne visu var dabūt uzreiz. Pat slavenais jūrasbraucējs Džeimss Kuks bija spiests trīsreiz uzsākt ceļojumu apkārt pasaulei, kamēr beidzot iezemieši viņu apēda vakariņās.

  +1 [+] [-]

, 2019-10-16 11:39, pirms 4 gadiem
Turpinājums. Slaviša: " Varu tikai apsvekt spēlētājus, kuri vakar labi nocīnījās . Es vienmēr tā daru, man par viņiem ir liels prieks. Kas attiecas uz aizsardzības sistēmu, vēlētos izmantot vienkopus 4 centra aizsargus līnijā, ko es pats saucu par dzīvo ķēdi. Centīšos nepieļaut, lai pretinieks būtu labāks par mums visos spēles elementos. Pakāpeniski izlasē ienāk arvien vairāk jaunu seju. Man patīk strādāt ar jauniešiem, nākotnē tas varētu nest augļus. Nekautrējieties jautāt par plāniem un jauninājumiem esmu gatavs atbildēt arī citās intervijās. Paldies."

  +1 [+] [-]

, 2019-10-16 11:55, pirms 4 gadiem
janis_vaivods_5482736 rakstīja: Muld kā pa ķešu! Kuri tad būtu tie spēki kas lobētu Liepāju? Ikaunieks un Ķigurs vismaz izceļas uz pārējā fona ar pieņemamu futbolista tehniku, mēgina spēlēt radoši.
Apskati virslīgas tabulu, kur tas radošums ir, tur pat kur izlase, nedaudz zemāk par manu brilli

  +1 [+] [-]

, 2019-10-16 11:55, pirms 4 gadiem
berimors rakstīja: Vai nebija neviena no LV žurnālistiem, kurš pajautātu:
1) kāpēc tik vēlu tika izlaists Ontužāns? Pat tajās 5 minūtēs viņš paspēja būt pamanāms.
2) kāpēc tiek marinēts Uldriķis? Vai tāpēc, ka viņa tēvs ir naidā ar Gorkšu?
Nebija neviena Latvijas žurnālista Izraēlā. Mediju realitāte, futbola realitāte utt.

  +1 [+] [-]

, 2019-10-16 12:00, pirms 4 gadiem
Edmunds Novickis rakstīja: Nebija neviena Latvijas žurnālista Izraēlā. Mediju realitāte, futbola realitāte utt.
Vot, tad ir pizd..! Tā tas viss palika, lff sañem naudu no fifa, pārējais visiem ir vienalga

  +1 [+] [-]

, 2019-10-16 12:06, pirms 4 gadiem
janis_vaivods_5482736 rakstīja: Muld kā pa ķešu! Kuri tad būtu tie spēki kas lobētu Liepāju? Ikaunieks un Ķigurs vismaz izceļas uz pārējā fona ar pieņemamu futbolista tehniku, mēgina spēlēt radoši.
Neredzu arī nevienu no Ventspils, kuri ar Gorkša kungu ir ragos, bet ir Valmiera, kura ar LFF labvēlību saglabāja vietu. Es nesaku, ka esmu uz pareizā ceļa, bet nedaudz ārpus kastes vajadzētu padomāt.

  +2 [+] [-]

, 2019-10-16 12:27, pirms 4 gadiem
Edmunds Novickis rakstīja: Nebija neviena Latvijas žurnālista Izraēlā. Mediju realitāte, futbola realitāte utt.
Kāpēč sc nav nekā par šo?
https://www.delfi.lv/sports/news/fu...

  +6 [+] [-]

, 2019-10-16 12:28, pirms 4 gadiem
Nē, šis nav Stojanovičs, šis ir Impotentovičš.
Latvija vēsturiski ir bijusi izlase kas spēlē no aizsardzības. Nu nav mums bijuši daudz pussargi kas māk pieturēt bumbu centrā, un nav bijuši daudz augstāka līmeņa uzbrucēji. Bet TĀDU caurstaigājamu sētu aizsardzībā es neesmu redzējis nekad, un sekoju praktiski katrai izlases spēlei no 2000 gada. Kaut kāda katastrofa spēlētāju izvietojumā, nesaprašanās un tt. Izraēlas 3 vārti bija vienkārša pazemošana. Pēc mūsu gūtiem vārtiem izspēlē no centra kad visi mūsējie ir savā laukuma pusē. Kā var nospēlēt tā, kad pretinieks nonāk viens pret vārtsargu, jo vairāk viņam ir par laiks diviem pieskārieniem?!!!!

  +1 [+] [-]

, 2019-10-16 12:40, pirms 4 gadiem
piters_kvils_5491377 rakstīja: Kāpēč sc nav nekā par šo?
https://www.delfi.lv/sports/news/futbols/ligumi-ar-darbinieku-uznemumiem-un-davinajumi-neskaidribas-par-milzu-summam-lff-budzeta.d?id=51551187
ir jau arī Indriksona atbilde :
https://nra.lv/sports/futbols/29447...

  +1 [+] [-]

, 2019-10-16 12:42, pirms 4 gadiem
zaipis rakstīja: ir jau arī Indriksona atbilde :
https://nra.lv/sports/futbols/294474-guntis-indriksons-uzskatu-ka-gorkss-melo.htm?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter
Biju lasījis, bet interesē, kāpēc klusums SC.

     [+] [-]

, 2019-10-16 12:49, pirms 4 gadiem
britiw_h-side rakstīja: Nē, šis nav Stojanovičs, šis ir Impotentovičš.
Latvija vēsturiski ir bijusi izlase kas spēlē no aizsardzības. Nu nav mums bijuši daudz pussargi kas māk pieturēt bumbu centrā, un nav bijuši daudz augstāka līmeņa uzbrucēji. Bet TĀDU caurstaigājamu sētu aizsardzībā es neesmu redzējis nekad, un sekoju praktiski katrai izlases spēlei no 2000 gada. Kaut kāda katastrofa spēlētāju izvietojumā, nesaprašanās un tt. Izraēlas 3 vārti bija vienkārša pazemošana. Pēc mūsu gūtiem vārtiem izspēlē no centra kad visi mūsējie ir savā laukuma pusē. Kā var nospēlēt tā, kad pretinieks nonāk viens pret vārtsargu, jo vairāk viņam ir par laiks diviem pieskārieniem?!!!!
Pilnīgi mans viedoklis.

  -2 [+] [-]

, 2019-10-16 12:51, pirms 4 gadiem
treneris sūdzējās par laikapstākļiem, jūdi bija nolikuši spēli nekurienes svēlmainā tuksneša vidienē, par laimi noveicās-sākās negaidīts lietus, bet balabols tik turpina savas primitīvās prātulas- tipa pretinieks uzvarēja, jo iesita vairāk, sen šim bij' laiks slēpties kalnos vai mežos ...

  -1 [+] [-]

, 2019-10-16 13:12, pirms 4 gadiem
P'ec trenera tekstiem,visi nospēlējuši izcili...tad Latvija uzvarēja?

  +1 [+] [-]

, 2019-10-16 13:20, pirms 4 gadiem
piters_kvils_5491377 rakstīja: Biju lasījis, bet interesē, kāpēc klusums SC.
spirtacentrs koncentrējies uz NBA un NHL pirmsspēļu apskatu apvienošanu vienā rakstā

     [+] [-]

, 2019-10-16 13:20, pirms 4 gadiem
Normāls apskats kur treneris pasaka kā bija. Virsrakstu izdomā žurnālisti ,izraujot no konteksta. Treneris pateica ka Izraēla bija meistarīgāka, ātrāka vairāk momentus izveidoja un pelnījusi uzvarēt , bet no virsraksta varētu padomāt ka spēle bija līdzīga.
Jākaunās žurnālistiem, kuri ar virsrakstiem sagroza citu cilvēku teikto un pamatdomu.

     [+] [-]

, 2019-10-16 13:45, pirms 4 gadiem
FUNS rakstīja: Normāls apskats kur treneris pasaka kā bija. Virsrakstu izdomā žurnālisti ,izraujot no konteksta. Treneris pateica ka Izraēla bija meistarīgāka, ātrāka vairāk momentus izveidoja un pelnījusi uzvarēt , bet no virsraksta varētu padomāt ka spēle bija līdzīga.
Jākaunās žurnālistiem, kuri ar virsrakstiem sagroza citu cilvēku teikto un pamatdomu.
voņam ir

     [+] [-]

, 2019-10-16 13:49, pirms 4 gadiem
viņam 0 analīzē, kopā ar ošu aizsardzības galvenie spečuki, murmina 1 un tās pašas apnicīgās tēzes vienkārši paplašinātos teikumos pēc kārtējā zāģa, treneris- katastrofa. Netici- paskaties tabulā

  +2 [+] [-]

, 2019-10-16 13:59, pirms 4 gadiem
piters_kvils_5491377 rakstīja: Kāpēč sc nav nekā par šo?
https://www.delfi.lv/sports/news/futbols/ligumi-ar-darbinieku-uznemumiem-un-davinajumi-neskaidribas-par-milzu-summam-lff-budzeta.d?id=51551187
Tas drīzāk būtu jāvaicā galvenajam redaktoram. Cik saprotu, diemžēl mūsu kolektīvā šobrīd nav cilvēka, kurš tam, futbola politikai utt., veltītu laiku. Mūsu nedaudzie futbola entuziasti "spiež" uz futbola kā spēles saturu. Šai ziņā savukārt Sportacentram, manuprāt (pareizāk, protams, būtu spriest citiem), nav konkurences.

  +1 [+] [-]

, 2019-10-16 14:17, pirms 4 gadiem
Edmunds Novickis rakstīja: Tas drīzāk būtu jāvaicā galvenajam redaktoram. Cik saprotu, diemžēl mūsu kolektīvā šobrīd nav cilvēka, kurš tam, futbola politikai utt., veltītu laiku. Mūsu nedaudzie futbola entuziasti "spiež" uz futbola kā spēles saturu. Šai ziņā savukārt Sportacentram, manuprāt (pareizāk, protams, būtu spriest citiem), nav konkurences.
Rīt Gorkšu beidzot nometīs opozīcija? Kādas prognozes?

  +1 [+] [-]

, 2019-10-16 14:46, pirms 4 gadiem
zaipis rakstīja: Rīt Gorkšu beidzot nometīs opozīcija? Kādas prognozes?
Lai prognozē citi! Nezinu, kāds noskaņojums un apsvērumi ir biedriem.

     [+] [-]

, 2019-10-16 14:57, pirms 4 gadiem
Cirvis kas cirvis tas slovēņu treneris-novedis Lv izlasi līdz sētas līmenim un tukši gvelž!Cik Izraēlai bija iespēju,un cik Lv!?Būtu ebreji motivētāki,noteikti salādētu daudz vairāk.Taktika aizsardzībā galīgi garām-spēlētāji īsti nezin ko darīt,vai tā nav trenera vaina!>?

  -1 [+] [-]

, 2019-10-16 17:32, pirms 4 gadiem
Vairak guva mājinieki, kuri tad jāprasa bija mājinieki... spēle vroģi bija Rīgā bet vai Latvija būtu vairāk guvusi...🤣

  -2 [+] [-]

, 2019-10-16 17:34, pirms 4 gadiem
Varbūt Latvijai vajg padomāt par ārzemju spēlētāju piesaisti? Jo pašmāju resursi ir vispār nekādi... gibraltāra un sanmarīno līmenis, nu tas tak ir pizgets

  +1 [+] [-]

, 2019-10-16 20:49, pirms 4 gadiem
Kāpēc neviens neuzdod jautājumu,ka varbūt spēlētāji gluži vienkārši nespēj izpildīt Slaviša prasības.Piekritīšu viedoklim,ka vienmēr esam spēlējuši no aizsardzības,kaut gan daudzi vēlējās redzēt citu futbolu,nesaprotot to,ka mūsu spēlētāju meistarība gluži vienkārši neatļauj spēlēt atklātu futbolu.Līdz ar visām treneru maiņām esam zaudējuši māku spēlēt no aizsardzības un veidot retus pretuzbrukumus.Vakar aizsardzība bija viennozīmīgi caurstaigājama sēta.Pretinieks pavelk aizsargu ārā,tajā vietā tūdaļ ieskrien viņu spēlētājs,kurš momentāli saņem bumbu.Par tālajām piespēlēm pāri aizsargu galvām vispārībā bez komentiem.Gribētos jau dzirdēt intervijas ar izlases aizsargiem,kur problēmas.

  -1 [+] [-]

, 2019-10-16 20:53, pirms 4 gadiem
Opozīcija saduļķojusi ūdeņus,izmantojot Latvijas izlases neveiksmes kā argumentu,raujās pie varas,bet tajā pašā brīdī dod zaļo gaismu leģionāru limitam,mūdži tādi.Nauda viņiem visiem interesē un nekas vairāk.Latvijas futbola nākotne dziļi pie vienas vietas.Ceru,ka kongresā dabūs kārtējo ablomu.
1 2 37 komentāri