Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2738, Did:0, useCase: 3

Hodžsons: "Ja nebūtu saistīts ar Angliju, man Velsas būtu žēl"

Agris Suveizda

Hodžsons: "Ja nebūtu saistīts ar Angliju, man Velsas būtu žēl"
Rojs Hodžsons
Foto: AFP/Scanpix

Anglijas izlase tikai kompensācijas laikā spēja izraut ļoti laimīgu uzvaru pār Velsu (2:1) un kļūt par B grupas līderi. Piedāvājam abu komandu galveno treneru komentārus pēc spēles.

Anglijas izlases galvenais treneris Rojs Hodžsons: "Pret Krieviju spēlējām tik labi un ielaidām 93. minūtē, bet šodien spiedām un spiedām un vajadzēja sagaidīt 92. minūti, lai gūtu savus vārtus. Tā ka abu spēļu galotnes savā starpā izlīdzinājās, taču šādi notikumi divās spēlēs, kuras notiek viena pēc otras, ir ārkārtīgi reti. Ja spēli skatītos no attāluma un nebūtu saistīts ar Anglijas izlasi, man Velsas būtu ļoti žēl.

Otrajā puslaikā demonstrējām ļoti dominantu sniegumu. Bijām ļoti agresīvi, un Velsai bija vajadzīga ļoti laba aizsardzība, lai spētu pret mums noturēties. Daudz domājām par savu starta sastāvu un zinājām, ka spēle pret Krieviju daudz prasīja no futbolistiem. Nebiju rēķinājies, ka nokļūsim iedzinēju lomā. Cerēju, ka pēc pirmā puslaika būs vai nu neizšķirts, vai mēs būsim vadībā, taču situācija spieda maiņas izdarīt nedaudz agrāk, nekā biju domājis. Vārdija vai Staridža sūtīšana visu laiku ietilpa manā plānā, un tad biju domājis sūtīt laukumā Vilšīru vai Rešfordu."

Velsas izlases galvenais treneris Kriss Koulmens: "Punkts būtu bijis fantastisks iznākums. Anglijai ir ļoti laba komanda, un apsveicu Roju [Hodžsonu], kurš veica vairākas labas maiņas. Zinājām, ka viņi mūs presingos un spiedīs tuvāk vārtiem, tāpēc mums bija nepieciešama arī neliela veiksme. Anglijai bija liela bumbas kontrole, taču mēs nebijām sabijušies un lielāko spēles daļu izskatījāmies diezgan spēcīgi.

Esam vīlušies, ka ielaidām divus vārtus. Puiši spēlēja ar tik plašu sirdi, spēja ieķerties tādā spēlē. Tāpēc tā bija liela vilšanās, ka 60 sekundes līdz beigām pazaudējām punktu, kura dēļ bijām strādājuši tik smagi. Tomēr nedrīkstam pārāk ilgi pārdzīvot. Mums ir jāiet uz priekšu - esam šeit tādēļ, lai iekļūtu astotdaļfinālā."

Izmantotie resursi:
Live Commentary - England vs Wales | 16 Jun 2016

  +1 [+] [-]

, 2016-06-16 20:28, pirms 8 gadiem
Angļi mocās reāli,man žēl viņu,nekas nemainās gadu no gada. DOmāju arī šogad apstāsies ceturtdaļfinālā

  -1 [+] [-]

, 2016-06-16 20:52, pirms 8 gadiem
Man atkal ļoti patīk, kā spēlē. Ļoti pragmātiski. Nav stresa, visi savās pozīcijās, nav haosa. Jā, pret Krieviju palaidās pēdējās minūtēs, bet abas spēles kontrolēja situāciju. Ar katru spēli ir labāk. Ceru, ka lauzīs ceturdaļfināla lāstu.

     [+] [-]

, 2016-06-16 20:58, pirms 8 gadiem
Beilam varbūt būs mācība, ka mazāk jāpļurkst pirms spēlēm.