Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource542 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource542), Fid:2668, Did:0, useCase: 3

Savainotā Latvija

Jānis Matulis
Jānis Matulis

Savainotā Latvija
Miks Indrašis ir apņēmības pilns PČ Prāgā vilkt mugurā Latvijas izlases kreklu
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Ir reizes, kad varbūt gribas būt Latvijas hokeja izlases galvenā trenera vietā un ir reizes, kad no šāda goda labāk izvairītos. 2015. gada aprīlis diemžēl ir otrais gadījums. No Soču/Minskas sastāva Aleksandram Beļavskim nav pieejami 19 (!) spēlētāji. Tas gan nebūt nenozīmē, ka pasaules čempionātā Prāgā gaidāms fiasko - sportā ir gana daudz gadījumu, kad it kā pēc sastāva vājāka komanda izdara vairāk nekā zvaigznes vien. Nezinu, kā būs Prāgā, bet, būdams reāli domājošs optimists, Latviju Prāgas grupā redzu virs Austrijas, Francijas un varbūt arī Vācijas.

Pēdējās dienās daudz samazgu nolijis pār trīs mūsu spēlētāju galvām. Žoram Pujacam ticis mazāk, Oskaram Bārtulim un Mārtiņam Karsumam vairāk. Dažs, gan nenorādot tieši ar pirkstu acī, viņus nosaucis par porcelāna puisēniem. Es šādus vārdus bez pierādījumiem varbūt neliktu datora taustiņiem izklapēt. Jo man ir diezgan rūgta pieredze. Arī no 2011. gada. Arī tad Mārtiņam Karsumam bija jāveic ceļgala tīrīšana (sveiciens vakardienas "Panorāmai", kas Karsumam lika tīrīt ceļus...). Liekas operācija tika veikta Vācijā, Karsums džinsās pat mēģināja slidot, bet... Pieredzējušais dakteris Jānis Kvēps optimistiski stāstīja, ka visam jābūt OK. Pieredzējuši hokejisti stāstīja, ka ar tādām traumām profesionāļi parasti spēlējot. Ne vella! Karsumam operācija neko nebija devusi un pēc kāda laika tā bija jāatkārto. Nu jau ASV. Kaut kur starp rindām paudu speciālistu teikto, ka Karsums vienkārši negrib spēlēt. Pēc otrās operācijas atvainojos Mārtiņam, ka biju viņu turējis aizdomās par simulāciju.

Diemžēl neesmu ārsts un tas pat nav vajadzīgs: ja kāds spēlētājs sūdzas par savainojumu vai tā sekām, ar varu un spēku neviens Latvijas izlasē nav jāvelk. Jo ir bijis pietiekami daudz gadījumu, kad šāds pusveselais tiek pierunāts, bet beigās labuma nav nevienam. Tā Vjačeslavs Fanduļs 2000. gadā Pēterburgā spēlēja ar pirksta savainojumu (šķiet, bez naga!), nekas labs tur nesanāca, pirkstā radās komplikācijas un vasarā uzbrucējam bija grūtāk dabūt jaunu darba vietu. Savulaik pārbaudes spēlē Vācijā savainots tika Aleksandrs Šiškovičs, tā arī A grupā ne reizi neuzspēlējot, bet pirms diviem čempionātiem savainojumus dabūja Viktors Ignatjevs. Tagad droši vien visi izlases hokejisti ir apdrošināti, bet pirms vairākiem gadiem tas bija viens no cīnīņiem ar LHF prezidentu Kirovu Lipmanu.

Šajā vietā (Karsums, Bārtulis, Pujacs) dažs piesauc Znaroka un Vītoliņa laikus. Šie vīri pasaules čempionātos spēlējuši vienmēr - veseli, pusveseli vai neveseli. Neapstrīdu - malači, taču droši vien, ka lielākā daļa nezina, ka Harim, lai tiktu savā piektā stāva dzīvoklī Tērbatas ielā, kāpienā ir jātaisa pauzes. Ceļgalu dēļ...
Vai hokejistam savas veselības likstas jāizkladzina pa visu pasauli? Ļoti šaubos. Tāpat to nevajadzētu darīt treneriem - Šepeļevs par Masaļski - un droši vien arī žurnālistiem. Satiekot kādu no savainotajiem, protams, apjautājos, kas par vainu un kad varētu būt uz strīpas, taču man principā pietiek arī ar to, ja ārsts ieteicis pasaules čempionātu kādam izlaist, tā ir ārsta un paša hokejista darīšana (Bārtulis), bet līst un taustīt - ir tev trauma vai nav, tas ir zem mana goda.
Ja kāds (Indrašis) ar varbūt līdz galam nesaārstētu savainojumu raujas uz izlasi, malacis, taču nosodīt kādu, kurš veselības problēmu dēļ nespēlēs PČ, man nav nekādu morālu tiesību.

Jā, Beļavskim pagaidām rādās viena no pēdējo gadu plānākajām izlasēm. No Soču sastāva, kas pēdējā pusotrā gadā laikam bija spēcīgākais, šobrīd trūkst 14 spēlētāju (Gudļevskis, Reķis, Ozoliņš, R. Freibergs, A. Kulda, Bārtulis, Pujacs, Štāls, Vasiļjevs, Karsums, Girgensons, Indrašis, Pavlovs, Ķēniņš), no pērnā pasaules čempionāta Minskā pabijušajiem - 12 (Gudļevskis, Punnenovs, Laviņš, A. Kulda, Pujacs, Jaks, Štāls, Vasiļjevs, Ņiživijs, Girgensons, Indrašis, Ķēniņš).

Beļavskim ir divas iespējas: nošauties vai turpināt strādāt ar tiem, kas ir. Izskatās, ka Saša izvēlēsies otro variantu.

Izlases kandidāti no Sočiem (11)
Masaļskis, Muštukovs, K. Rēdlihs, Sotnieks, Sprukts, Dārziņš, Daugaviņš, Bērziņš, M. Rēdlihs, Cipulis, K. Jass;

Izlases kandidāti no Minskas (12)
Masaļskis, Sotnieks, Galviņš, M. Jass, Daugaviņš, Bērziņš, M. Rēdlihs, Džeriņš, R. Lipsbergs, Cipulis, Meija, K. Jass;

No Soču sastāva netiekošie
Gudļevskis - aizņemts klubā (pagaidām)
Ozoliņš - beidzis profesionāli spēlēt
Reķis - beidzis spēlēt izlasē
Pujacs - savainojums
Bārtulis - savainojums
A. Kulda - savainojums
R. Freibergs - diskvalificēts
Štāls - savainojums
Vasiļjevs - savainojums
Girgensons - pēc savainojuma
Indrašis - savainojums (varbūt pagaidām?)
Ķēniņš - aizņemts klubā (pagaidām?)
Karsums - savainojums
Pavlovs - diskvalificēts

Plus no Minskas netiekošie
Punnenovs - pēc savainojuma (teorētiski var tikt)
Laviņš - beidzis profesionāli spēlēt
J. Rēdlihs - savainojums
Jaks - aizņemts klubā
Ņiživijs - beidzis spēlēt

1 2 3 4 120 komentāri

     [+] [-]

, 2015-04-16 10:48, pirms 9 gadiem
Ai, nu ko tur daudz. Visi hokejisti ir dīkdieņi un simulanti, bet izlasē spēlē tikai tie, kuri nespēj laicīgi izdomāt pienācīgu "atmazku" vai kuriem vajag jaunu līgumu nākamajai sezonai.

[Šādas atziņas var rasties palasot pēdējo dienu sacerējumus komentāru sadaļā]

  +2 [+] [-]

, 2015-04-16 10:56, pirms 9 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Ai, nu ko tur daudz. Visi hokejisti ir dīkdieņi un simulanti, bet izlasē spēlē tikai tie, kuri nespēj laicīgi izdomāt pienācīgu "atmazku" vai kuriem vajag jaunu līgumu nākamajai sezonai.

[Šādas atziņas var rasties palasot pēdējo dienu sacerējumus komentāru sadaļā]
Toties es izlasīju atziņu, ka hokejists ir viena trausla būtne, kurai pavasaros apdzērušies tipi, liek par velti rakt grāvi!
(arī no komentāru sadaļas)

  -2 [+] [-]

, 2015-04-16 10:57, pirms 9 gadiem
huy rakstīja: Toties es izlasīju atziņu, ka hokejists ir viena trausla būtne, kurai pavasaros apdzērušies tipi, liek par velti rakt grāvi!
(arī no komentāru sadaļas)
Tad jau būsi vērīgs lasītājs!

  +1 [+] [-]

, 2015-04-16 11:01, pirms 9 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Tad jau būsi vērīgs lasītājs!
Nevajag būt baigi vērīgam, lai starp vairumu (parasto) ieraudzītu boldā izceltu komentu

  +4 [+] [-]

, 2015-04-16 11:05, pirms 9 gadiem
Karsums 5 gadus pēc kārtas netiek. Ja man strādnieks katru pirmdienu pēc brīvdienām ir "slims" es tad ar viņu nerēķinos un dodu strādāt citiem kas grib . Pie Biedriņa nespēlēšanas kaut kā pieradām, pieradīsim arī pie Mārtiņa. Vienīgais škrobe par tām olimpiādēm...

  +1 [+] [-]

, 2015-04-16 11:08, pirms 9 gadiem
Vitinka rakstīja: Karsums 5 gadus pēc kārtas netiek. Ja man strādnieks katru pirmdienu pēc brīvdienām ir "slims" es tad ar viņu nerēķinos un dodu strādāt citiem kas grib . Pie Biedriņa nespēlēšanas kaut kā pieradām, pieradīsim arī pie Mārtiņa. Vienīgais škrobe par tām olimpiādēm...
Škrobe tieši par ko olimpiādēs? Par to, ka viņš spēja tad pastiprināt izlasi, jo sezonas gaitā plānotas operācijas netaisa?

     [+] [-]

, 2015-04-16 11:11, pirms 9 gadiem
zzk rakstīja: Škrobe tieši par ko olimpiādēs? Par to, ka viņš spēja tad pastiprināt izlasi, jo sezonas gaitā plānotas operācijas netaisa?
Tak neticēs cilvēki, ja to plānoto operāciju glabā kā valsts nosaukumu.

  -1 [+] [-]

, 2015-04-16 11:15, pirms 9 gadiem
huy rakstīja: Tak neticēs cilvēki, ja to plānoto operāciju glabā kā valsts nosaukumu.
Un kāpēc PRO sportistam vispār būtu jāstāsta kur un kas viņam sāp? Ziemeļamerikas hokejā vispār nav pieņemts stāstīt kam un kāda trauma.

  +3 [+] [-]

, 2015-04-16 11:16, pirms 9 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Un kāpēc PRO sportistam vispār būtu jāstāsta kur un kas viņam sāp? Ziemeļamerikas hokejā vispār nav pieņemts stāstīt kam un kāda trauma.
Bet Japānā ēd ar irbuļiem! Metam dakšiņas ārā? Lai nestāsta, bet tad nav ko brīnīties ka rodas baumas, pieņēmumi, nosodījums un teikt ka līdzjutēji ļauni nelieši.

     [+] [-]

, 2015-04-16 11:17, pirms 9 gadiem
Kopā no Sočiem/Minskas sanāk 15 gab. + R.Lipsbergs. Sanāk, ka klāt jāpaņem 1GK, 3DF un viens FW trijnieks. Domāju, ka var salasīt un nekas traks nenotiks. Un tas arī tad, ja amerikāņi neatbrauks un slimie neizveseļosies.

     [+] [-]

, 2015-04-16 11:17, pirms 9 gadiem
Vitinka rakstīja: Ja man strādnieks katru pirmdienu pēc brīvdienām ir "slims" es tad ar viņu nerēķinos un dodu strādāt citiem kas grib .
Muļķības. Šajā gadījumā strādnieks ir uz strīpas darbā pirmdienā, jo sestdienā nav ieradies vis uz darba "team-building" pasākumu vai spartakiādi (kur, jā, vajadzētu aizstāvēt uzņēmuma godu), bet mēģinājis savest kārtībā veselību, lai pirmdien strādātu.

     [+] [-]

, 2015-04-16 11:18, pirms 9 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Ai, nu ko tur daudz. Visi hokejisti ir dīkdieņi un simulanti, bet izlasē spēlē tikai tie, kuri nespēj laicīgi izdomāt pienācīgu "atmazku" vai kuriem vajag jaunu līgumu nākamajai sezonai.

[Šādas atziņas var rasties palasot pēdējo dienu sacerējumus komentāru sadaļā]
Kapēc visi? Kas ir un spēlē šobrīd izlasē vai trenējas pret tiem nekādu pretenziju, kā arī pret Žoru un Kuldu vecāko nav absolūti nekādu ne pretenziju ne arī jautājumu! Kuldam trauma, Žora atpūtu ir vienkārši nopelnijis par visām reizēm kad ir bijis neskatoties uz to kad varbūt arī varēja nebūt (piem. pagājušogad uz PČ)! Čaļi visu laicīgi un skaidri pateica! Es tā arī lāga nesapratu kapēc Karsums netiek - ceļi jātīra vai tapēc, ka dēls piedzima? Vai abi kopā? Iespējams, ka man ir paranoja, bet vairāk izskatās pēc "dubultā nodrošinājuma", jo Martiņš PČ nav spēlējis jau 5(!) gadus pēc kārtas mūždien šo gadu laikā tieši uz PČ viņam ir bijušas kādas problēmas! Kā var tā čalim fatāli neveikties..... Kamēr Miks (Indrašis) pat ar savainotu plecu ir gatavs lekt laukumā.... un ja Miks uz PČ nebūtu es viņam arī neko absolūti nepārmestu, jo par nekādu negribēšanu vai simulāciju tur nevar būt ne runas! Kas skatijās spēli ar frančiem paši visu redzēja!

  +2 [+] [-]

, 2015-04-16 11:20, pirms 9 gadiem
als rakstīja: Kapēc visi? Kas ir un spēlē šobrīd izlasē vai trenējas pret tiem nekādu pretenziju, kā arī pret Žoru un Kuldu vecāko nav absolūti nekādu ne pretenziju ne arī jautājumu! Kuldam trauma, Žora atpūtu ir vienkārši nopelnijis par visām reizēm kad ir bijis neskatoties uz to kad varbūt arī varēja nebūt (piem. pagājušogad uz PČ)! Čaļi visu laicīgi un skaidri pateica! Es tā arī lāga nesapratu kapēc Karsums netiek - ceļi jātīra vai tapēc, ka dēls piedzima? Vai abi kopā? Iespējams, ka man ir paranoja, bet vairāk izskatās pēc "dubultā nodrošinājuma", jo Martiņš PČ nav spēlējis jau 5(!) gadus pēc kārtas mūždien šo gadu laikā tieši uz PČ viņam ir bijušas kādas problēmas! Kā var tā čalim fatāli neveikties.....
Nezinu, vai esi pamanījis, bet PČ notiek pēc sezonas. Savukārt starpsezona ir laiks, kad sportisti dakterējas nākamajam gadam.

Nav tā, ka aprīlī viņi pabeidz spēlēt un līdz septembrim audzē pelmeni. Jau jau jūlijā sākas oficiālie komandu treniņi, pirms tam arī vēl vajag pašam strādāt, lai kā galerts nebūtu nometnē (pusotrs mēnesis kāds sanāk). Tb jau maija vidū (kā minimums) viņiem jāsāk plānveidīgus treniņus. Ar hroniskām ceļgala kaitēm hokejistam karjera jau tā nosacīti tiek saīsināta vismaz par dažām sezonām, bet ja tur neko nedara - vēl vairāk.

PROTAMS, ka vispirms ir paša intereses un veselība un tikai tad izlases, jo viņam ir jābūt pamatdarbā.
Kā te jau minēja - ja darbinieks katru pirmdienu ir "slims", pēc brīvdienu atpūtas, tad darba devējam tāds nav vajadzīgs. Tieši tas pats ir klubā. Ja Karsums spēlētu PČ un pēc tam kādus 2 mēnešus ārstētos, nepiedalītos treniņos utt., tad nevienam viņš nafig nebūtu vajadzīgs.

  +3 [+] [-]

, 2015-04-16 11:24, pirms 9 gadiem
Ja godīgi, man šī diskusija liekas neauglīga. Kāda starpība, tiek netiek, grib, nevar, negrib utt utjp... Izlase jābūvē no tiem spēcīgākajiem, kuri uz to brīdi grib un tiek. Un viss... Pārējais ir spekulācijas...
kam mums zākāt sportistus?

     [+] [-]

, 2015-04-16 11:31, pirms 9 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Nezinu, vai esi pamanījis, bet PČ notiek pēc sezonas. Savukārt starpsezona ir laiks, kad sportisti dakterējas nākamajam gadam.

Nav tā, ka aprīlī viņi pabeidz spēlēt un līdz septembrim audzē pelmeni. Jau jau jūlijā sākas oficiālie komandu treniņi, pirms tam arī vēl vajag pašam strādāt, lai kā galerts nebūtu nometnē (pusotrs mēnesis kāds sanāk). Tb jau maija vidū (kā minimums) viņiem jāsāk plānveidīgus treniņus. Ar hroniskām ceļgala kaitēm hokejistam karjera jau tā nosacīti tiek saīsināta vismaz par dažām sezonām, bet ja tur neko nedara - vēl vairāk.

PROTAMS, ka vispirms ir paša intereses un veselība un tikai tad izlases, jo viņam ir jābūt pamatdarbā.
Kā te jau minēja - ja darbinieks katru pirmdienu ir "slims", pēc brīvdienu atpūtas, tad darba devējam tāds nav vajadzīgs. Tieši tas pats ir klubā. Ja Karsums spēlētu PČ un pēc tam kādus 2 mēnešus ārstētos, nepiedalītos treniņos utt., tad nevienam viņš nafig nebūtu vajadzīgs.
Ja tiešām? Da kur nu tādu lietu var pamanīt! Pastāsti man lūdzu vēl kādas lietas par kurām es iespējams zinu pat vairāk par Tevi, jo hoķim sekoju līdz jau no krievu laikiem, kad Tu droši vien vēl "projektā" nebiji! Kopumā gan piektītu Matuļa teiktajam, ka izlase nav darba nometne, bet goda lieta un tur ir jāspēlē tiem, kas var un grib to darīt, bet tiem kas nebrib ir vienkārši normāli jāpasaka, ka sorrī veči nebūšu, gribu atpūsties vai ceļus sadakterēt nevis te kaut kādu teātri spēlēt vilkt kaut ko garumā un tad beigās pateikt, ka tomēr nebūs...

     [+] [-]

, 2015-04-16 11:41, pirms 9 gadiem
novēlēsim veiksmi mūsu puišiem - pietiek skaitīt cik kurš izdzēris vai cik kurš trenējies.

     [+] [-]

, 2015-04-16 11:42, pirms 9 gadiem
als rakstīja: Ja tiešām? Da kur nu tādu lietu var pamanīt! Pastāsti man lūdzu vēl kādas lietas par kurām es iespējams zinu pat vairāk par Tevi, jo hoķim sekoju līdz jau no krievu laikiem, kad Tu droši vien vēl "projektā" nebiji! Kopumā gan piektītu Matuļa teiktajam, ka izlase nav darba nometne, bet goda lieta un tur ir jāspēlē tiem, kas var un grib to darīt, bet tiem kas nebrib ir vienkārši normāli jāpasaka, ka sorrī veči nebūšu, gribu atpūsties vai ceļus sadakterēt nevis te kaut kādu teātri spēlēt vilkt kaut ko garumā un tad beigās pateikt, ka tomēr nebūs...
Karsums nav ārsts un ar paš-dakterēšanos nenodarbojas. Izmeklējumi, procedūras un atlabšanas plānošana (turklāt, tā kā tas, visdrīzāk, nenotiks Latvijā) utt., tas viss prasa laiku. Pateikt - būšu, bet vēlāk nebūt ir daudz sliktāk nekā tāda situācija kā pašlaik.

P.S.
Vari būt drošs, man pietiek kā faktoloģiskā materiāla (kā rakstiska, tā audio-vizuāl), tā izpratnes par tajā laikā spēlēto hokeju, tāpēc mēģinājums pastiept krāniņu nav ieskaitīts.

     [+] [-]

, 2015-04-16 11:44, pirms 9 gadiem
Juri.
p.s kas attiecas uz Karsumu, tad nekur vēl nav "zvanīts", ka čalis paliks MD, jo cik atceros viņam šogad līgums beidzas un Karsums šosezon nebija tas Karsums kas pagājušosezon un arī Safronovs (vecais maita) to var pamanīt.... tā ka iespējams čalis pa velti jau tagad Pinskas ellei gatavojas, jo viņa vienkārši var iet viņam secen un iespējams tagad tieši laba spēle PČ čalim varētu sameklēt kādu citu potenciālo darba vietu (ja pēc tās būs vajadzība protams)! A tagad, skaties, pagulēs čalis uz galda patīrīs ceļus, bet beigās Safronovs pateiks čalim "dosvidaņije"....

     [+] [-]

, 2015-04-16 11:46, pirms 9 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Karsums nav ārsts un ar paš-dakterēšanos nenodarbojas. Izmeklējumi, procedūras un atlabšanas plānošana (turklāt, tā kā tas, visdrīzāk, nenotiks Latvijā) utt., tas viss prasa laiku. Pateikt - būšu, bet vēlāk nebūt ir daudz sliktāk nekā tāda situācija kā pašlaik.

P.S.
Vari būt drošs, man pietiek kā faktoloģiskā materiāla (kā rakstiska, tā audio-vizuāl), tā izpratnes par tajā laikā spēlēto hokeju, tāpēc mēģinājums pastiept krāniņu nav ieskaitīts.
Tad vari man nestāstīt par lietām par kurām es tāpat zinu iespējams pat ilgāk nekā Tu pa šito pasauli tipini! Nekur neesmu teicic ka viņam bija jāpasaka "būšu"! Uzreiz būtu pateicis nebūšu i viss! Nebūs, tad nebūs!

     [+] [-]

, 2015-04-16 11:47, pirms 9 gadiem
als rakstīja: Juri.
p.s kas attiecas uz Karsumu, tad nekur vēl nav "zvanīts", ka čalis paliks MD, jo cik atceros viņam šogad līgums beidzas un Karsums šosezon nebija tas karsums kas pagājušosezon un arī Safronovs (veais maita) to var pamanīt.... tā ka iespējams čalis pa velti jau tagad Pinskas ellei gatavojas, jo viņa vienkārši var iet viņam secen un iespējams tagad tieši laba spēle PČ čalim varētu sameklēt kādu citu potenciālo darba vietu (ja pēc tās būs vajadzība protams)! A tagad, skaties, pagulēs čalis uz galda patīrīs ceļus, bet beigās Safronovs pateiks čalim "dosvidaņije"....
tiesa gan, Karsums nav tas spēlētājs, kuram dalība PČ palīdzētu atrast labu klubu. Tādā KHL viņu tāpat visi GM ļoti labi zina, savukārt, citās Eiropas līgās ar viņa CV nav problēmu atrast klubu

  -1 [+] [-]

, 2015-04-16 11:47, pirms 9 gadiem
Neticu es īsti tam, ka plānoto operāciju nevar ieplānot neeeedaudz vēlāk, lai sanāk i izlasei palīdzēt, i veselību sakārtot.

Aber par to vairs nav ko, daudz svarīgāk par to, kuri nespēlēs, ir tās, kā Beļavskim izdosies savākt vienā dūrē tos, kas laukumā dosies. Nolanam tas sanāca apbrīnojami labi, un tas pats tiek gaidīts arī no piruešu meistara - ja nebūs kā komanda, nekādi Karsumi un Girgensoni neko neglābs. Nu nav mūsu stāri tādi megaveči, ka var viena maiņa visu izšķirt, bet pārējās tikai var slidināties. Būs komanda, būs atdeva, būs arī rezultāts.

  -1 [+] [-]

, 2015-04-16 11:48, pirms 9 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Un kāpēc PRO sportistam vispār būtu jāstāsta kur un kas viņam sāp? Ziemeļamerikas hokejā vispār nav pieņemts stāstīt kam un kāda trauma.
Nu tur vismaz laicīgi paziņo cik ilgi nespēlēs vai vismaz aptuveno atgriešanās laiku, lai cilvēki nelolo veltas cerības!

Kāpēc šeit tā nenotiek?

     [+] [-]

, 2015-04-16 11:50, pirms 9 gadiem
als rakstīja: Juri.
p.s kas attiecas uz Karsumu, tad nekur vēl nav "zvanīts", ka čalis paliks MD, jo cik atceros viņam šogad līgums beidzas un Karsums šosezon nebija tas Karsums kas pagājušosezon un arī Safronovs (vecais maita) to var pamanīt.... tā ka iespējams čalis pa velti jau tagad Pinskas ellei gatavojas, jo viņa vienkārši var iet viņam secen un iespējams tagad tieši laba spēle PČ čalim varētu sameklēt kādu citu potenciālo darba vietu (ja pēc tās būs vajadzība protams)! A tagad, skaties, pagulēs čalis uz galda patīrīs ceļus, bet beigās Safronovs pateiks čalim "dosvidaņije"....
...un Tu vēl raksti, ka pārzinot hokeju kopš padomju laikiem - ja tā būtu, tad nerakstītu tādu sviestu.

Varētu padomāt, ka tikai MD ir nometnes un nevienam citam klubam pasaulē nav. Ja netiks MD, spēlēs citur, bet nometnes jau visiem Eiropā sākas jūlijā.

Operāciju taču taisa ne jau dēļ MD, bet dēļ savas veselības un dēļ iespējas turpināt savu spēlētāja karjeru kā tādu.

     [+] [-]

, 2015-04-16 11:50, pirms 9 gadiem
als rakstīja: Juri.
p.s kas attiecas uz Karsumu, tad nekur vēl nav "zvanīts", ka čalis paliks MD, jo cik atceros viņam šogad līgums beidzas un Karsums šosezon nebija tas Karsums kas pagājušosezon un arī Safronovs (vecais maita) to var pamanīt.... tā ka iespējams čalis pa velti jau tagad Pinskas ellei gatavojas, jo viņa vienkārši var iet viņam secen un iespējams tagad tieši laba spēle PČ čalim varētu sameklēt kādu citu potenciālo darba vietu (ja pēc tās būs vajadzība protams)! A tagad, skaties, pagulēs čalis uz galda patīrīs ceļus, bet beigās Safronovs pateiks čalim "dosvidaņije"....
Un citās komandās treniņnometņu nav vai tajās visi okeāna krastā kokčikus dzert ierodas?

  +3 [+] [-]

, 2015-04-16 11:52, pirms 9 gadiem
Pēteris Neimanis, VB rakstīja: Neticu es īsti tam, ka plānoto operāciju nevar ieplānot neeeedaudz vēlāk, lai sanāk i izlasei palīdzēt, i veselību sakārtot.

Aber par to vairs nav ko, daudz svarīgāk par to, kuri nespēlēs, ir tās, kā Beļavskim izdosies savākt vienā dūrē tos, kas laukumā dosies. Nolanam tas sanāca apbrīnojami labi, un tas pats tiek gaidīts arī no piruešu meistara - ja nebūs kā komanda, nekādi Karsumi un Girgensoni neko neglābs. Nu nav mūsu stāri tādi megaveči, ka var viena maiņa visu izšķirt, bet pārējās tikai var slidināties. Būs komanda, būs atdeva, būs arī rezultāts.
Tur jau tā lieta!

Ja Mārtiņam vai Bārtulim būtu jāspēlē NHL vai tajā pašā KHK finālā play off viņi ari teiktu - sorry veči, es nevaru, man sāp cirksnis vai jātīra ceļgali? Skaidrs ja nē, tad "plānoto" operāciju "ieplānotu" pēc tam! Iespējam jūnija vidū.. tas būtu tad ja viņi spēlētu NHL un tālu aizspēlētos!

Tur tiek protams darīts kā klubam vajag.. a izlase, nu kāda izlase, būs Olimpiāde tad arī spēlēsim izlasē, neies tak zēni pavasarī sevi mocīt lieku mēnesi!

  +1 [+] [-]

, 2015-04-16 11:52, pirms 9 gadiem
als rakstīja: Juri.
p.s kas attiecas uz Karsumu, tad nekur vēl nav "zvanīts", ka čalis paliks MD, jo cik atceros viņam šogad līgums beidzas un Karsums šosezon nebija tas Karsums kas pagājušosezon un arī Safronovs (vecais maita) to var pamanīt.... tā ka iespējams čalis pa velti jau tagad Pinskas ellei gatavojas, jo viņa vienkārši var iet viņam secen un iespējams tagad tieši laba spēle PČ čalim varētu sameklēt kādu citu potenciālo darba vietu (ja pēc tās būs vajadzība protams)! A tagad, skaties, pagulēs čalis uz galda patīrīs ceļus, bet beigās Safronovs pateiks čalim "dosvidaņije"....
PČ sev līgumus pelna jaunie hokejisti, bet tādus bukus, kā Karsums, visi menedžeri ļoti labi pazīst.

  -1 [+] [-]

, 2015-04-16 11:53, pirms 9 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Un citās komandās treniņnometņu nav vai tajās visi okeāna krastā kokčikus dzert ierodas?
Kā kurš, ir arī tadi kas kokčikus dzer kamēr citi sviedrus lej!

Un pasaki ka tā nu gan nav!

  -1 [+] [-]

, 2015-04-16 11:55, pirms 9 gadiem
sandis444444 rakstīja: Tur jau tā lieta!

Ja Mārtiņam vai Bārtulim būtu jāspēlē NHL vai tajā pašā KHK finālā play off viņi ari teiktu - sorry veči, es nevaru, man sāp cirksnis vai jātīra ceļgali? Skaidrs ja nē, tad "plānoto" operāciju "ieplānotu" pēc tam! Iespējam jūnija vidū.. tas būtu tad ja viņi spēlētu NHL un tālu aizspēlētos!

Tur tiek protams darīts kā klubam vajag.. a izlase, nu kāda izlase, būs Olimpiāde tad arī spēlēsim izlasē, neies tak zēni pavasarī sevi mocīt lieku mēnesi!
Klubs ir viņu DARBA VIETA ar kuru viņus saista LĪGUMS.

Tā kā kaite ir hroniska un šī tīrīšana gan jau ka kaut kādā mērā ir vairāk profilaktiska procedūra, to var veikt arī vēlāk, taču jautājums jau paliek atklāts - KAMDĒĻ? Lai visu pavasari turpinātu trenēties, aizvadītu padsmit spēles un beigās paliktu kādā 10. vietā?

  +3 [+] [-]

, 2015-04-16 11:55, pirms 9 gadiem
sandis444444 rakstīja: Kā kurš, ir arī tadi kas kokčikus dzer kamēr citi sviedrus lej!

Un pasaki ka tā nu gan nav!
Dažreiz tā notiek un viņi paši par to pēc tam "samaksā".
Tas pats Karsums jaunībā tam ir piemērs - dēļ sliktas formas ar visu NHL vienvirziena līgumu nobrauca lejā un pēc tam vispār prom uz KHL.

  +1 [+] [-]

, 2015-04-16 11:57, pirms 9 gadiem
Abrags rakstīja: tiesa gan, Karsums nav tas spēlētājs, kuram dalība PČ palīdzētu atrast labu klubu. Tādā KHL viņu tāpat visi GM ļoti labi zina, savukārt, citās Eiropas līgās ar viņa CV nav problēmu atrast klubu
Protams Karsums bez kluba nepaliks, veselība un ģimene pirmajā vietā, bet vai par to pats nevarēja pateikt laikus?! Da varēja kaut pateikt man ģimenes pieaugums gaidām šorrī veči nebūšu! Ok, malacis apsveicu nekādu problēmu, atpūties ar ģimeni!

  +1 [+] [-]

, 2015-04-16 11:58, pirms 9 gadiem
sandis444444 rakstīja: Tur jau tā lieta!

Ja Mārtiņam vai Bārtulim būtu jāspēlē NHL vai tajā pašā KHK finālā play off viņi ari teiktu - sorry veči, es nevaru, man sāp cirksnis vai jātīra ceļgali? Skaidrs ja nē, tad "plānoto" operāciju "ieplānotu" pēc tam! Iespējam jūnija vidū.. tas būtu tad ja viņi spēlētu NHL un tālu aizspēlētos!

Tur tiek protams darīts kā klubam vajag.. a izlase, nu kāda izlase, būs Olimpiāde tad arī spēlēsim izlasē, neies tak zēni pavasarī sevi mocīt lieku mēnesi!
NHL nākošā sezona sākas vēlāk, tāpēc arī operāciju var taisīt attiecīgi vēlāk.
Gagarins vienmēr beidzas līdz PČ, tāpēc šādā gadījumā tāpat nespēlētu PČ.

OS ir sezonas laikā, kad tādas operācijas netaisa. Tiešām pašam tas nepielec?

     [+] [-]

, 2015-04-16 11:58, pirms 9 gadiem
als rakstīja: Ja tiešām? Da kur nu tādu lietu var pamanīt! Pastāsti man lūdzu vēl kādas lietas par kurām es iespējams zinu pat vairāk par Tevi, jo hoķim sekoju līdz jau no krievu laikiem, kad Tu droši vien vēl "projektā" nebiji! Kopumā gan piektītu Matuļa teiktajam, ka izlase nav darba nometne, bet goda lieta un tur ir jāspēlē tiem, kas var un grib to darīt, bet tiem kas nebrib ir vienkārši normāli jāpasaka, ka sorrī veči nebūšu, gribu atpūsties vai ceļus sadakterēt nevis te kaut kādu teātri spēlēt vilkt kaut ko garumā un tad beigās pateikt, ka tomēr nebūs...
Sprukts vienu pavasari laicīgi pateica, ka nebūs, jo ir noguris. Pēc tam viņa teiciens folklorizējās.

     [+] [-]

, 2015-04-16 12:04, pirms 9 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Klubs ir viņu DARBA VIETA ar kuru viņus saista LĪGUMS.

Tā kā kaite ir hroniska un šī tīrīšana gan jau ka kaut kādā mērā ir vairāk profilaktiska procedūra, to var veikt arī vēlāk, taču jautājums jau paliek atklāts - KAMDĒĻ? Lai visu pavasari turpinātu trenēties, aizvadītu padsmit spēles un beigās paliktu kādā 10. vietā?
Tad izlasei ir jāslēdz līgumi ar spēlētājiem lai viņi spēlētu tur? Un tad viņi spēlēs? Jo tad būs kārtīgs darbs, līgums, būs nauda, viss būs, tikai jāspēlē!

A kas tad tagad tajā izlasē ir? Nekā nav, nav līguma, nav naudas un galvā riņķo 10 vieta!

Zini, ja spēlētājam galvā ir doma - kāda jēga man braukt, mēs tāpat paliksim 10 vietā, tad liec slidas uz nagliņas!

Tāpēc jau viņi pirms Dinamo spēlēja tur kur spēlēja! Un nebūs Dinamo paskatīsimies kur spēlēs vesela virkne hokejistu kas tagad dzīvo kā nieres taukos.. lūk tad viņiem tāpat kā 90to gadu večiem tā izlase būs vajadzīga kā svaigs gaiss ko elpot!

     [+] [-]

, 2015-04-16 12:05, pirms 9 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Un citās komandās treniņnometņu nav vai tajās visi okeāna krastā kokčikus dzert ierodas?
Protams, ka ir! Visur ir nometnes pie kam sāksies laikam pat šogad āgrāk nekā citus gadus jo cik atceros arī KHL čempis sāksies kaut kad augusta beigās, bet ja čalis ir pro sportists, tad arī ievest sevi formā nevajadzētu būt lielām problēmām arī teiksim jūnija vidū (maijā pēc čempja noliekas uz galda, jūnija vidū jau vajadzētu varēt sākt likt slodzes virsū un ieiet formā) , jūlija vidū jau arī tad tādu Pinskas elli arī varētu iziet!

     [+] [-]

, 2015-04-16 12:05, pirms 9 gadiem
zzk rakstīja: NHL nākošā sezona sākas vēlāk, tāpēc arī operāciju var taisīt attiecīgi vēlāk.
Gagarins vienmēr beidzas līdz PČ, tāpēc šādā gadījumā tāpat nespēlētu PČ.

OS ir sezonas laikā, kad tādas operācijas netaisa. Tiešām pašam tas nepielec?
Tu acīmredzot nesaprati ko es vispār jautāju!

Netērē savu laiku un vienkārši nelasi to ko es rakstu, jo tu nesaproti to!
1 2 3 4 120 komentāri
restorāni Rīgā - saņem atlaides