Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Video: Strēlnieks par spēlēšanu izlasē: ''Tas bija skaidrs jau vasaras sākumā''

Jānis Celmiņš
Latvijas izlases aizsargs Jānis Strēlnieks intervijā portālam ''Sportacentrs.com'' atklāja, ka jau šīs vasaras sākumā personīgi zinājis, ka spēlēs valstsvienības rindās augusta logā. 32 gadus vecais basketbolists skaidroja, ka Turcija uz Rīgu vedīs iespējami spēcīgāko sastāvu un uzvaras izcīnīšanai svarīgs būs līdzjutēju atbalsts.
Vērtējums: -1

  +1 [+] [-]

, 2022-08-15 19:43, pirms 2 gadiem
Lūdzu, nekad vairs neintervējat nevienu!

  -2 [+] [-]

, 2022-08-16 00:36, pirms 2 gadiem
Pasiem nav neerti noklausoties savas intervijas ? Cilveks pirmo reizi interve vai kaa.

  -2 [+] [-]

, 2022-08-16 01:32, pirms 2 gadiem
Cik grūti ir sagatavoties intervijai ? Man reizēm liekās, ka jadod iespēju Zeltiņam, pirmkārt, ir spēlējis izlasē, ir spēlējis augstā līmenī, īsi, bet ir. Liels basketbola fans, cilvēks spēj runāt, veidot dialogu, runā, gan latviski, gan angliski, gan krieviski. Attiecīgi, var iesniegt viņam jautājumus kā arī no sevis viņš spēs pielikt asumiņu, tak nahrinizējat tos SC intervētājus, viņi ir lohi un nemaz nejēdz runāt.

Tas pats ar Banki, viņam vispāŗ neviens angliski nespēj uzdot nevienu jēdzīgu jautājumu .... kuči mļē.

     [+] [-]

, 2022-08-16 10:04, pirms 2 gadiem
Lou Friday's rakstīja: Cik grūti ir sagatavoties intervijai ? Man reizēm liekās, ka jadod iespēju Zeltiņam, pirmkārt, ir spēlējis izlasē, ir spēlējis augstā līmenī, īsi, bet ir. Liels basketbola fans, cilvēks spēj runāt, veidot dialogu, runā, gan latviski, gan angliski, gan krieviski. Attiecīgi, var iesniegt viņam jautājumus kā arī no sevis viņš spēs pielikt asumiņu, tak nahrinizējat tos SC intervētājus, viņi ir lohi un nemaz nejēdz runāt.

Tas pats ar Banki, viņam vispāŗ neviens angliski nespēj uzdot nevienu jēdzīgu jautājumu .... kuči mļē.
Jums visiem 3 kādu draugu kā intervētāji nepaņēma, vai kur problēma? Tik saskaņoti neloģiskus komentārus sen nav sanācis lasīt - jautājumi normāli, uzdošanas stils arī šim veidam normāls un atbilstošs.

     [+] [-]

, 2022-08-16 14:09, pirms 2 gadiem
speciāli, dēļ komentāriem noklausījos. Kaut kā laikam mazais cilvēks jūtas lielāks vai labāk uzd*ršot kādam kas dara. Parasta intervija, super klasiski jautājumi un nedaudz īgnas Strēlnieka atbildes, kas neļauj intervētājam līdz galam atraisīties un iejusties, bet tā jau ok.

     [+] [-]

, 2022-08-17 08:47, pirms 2 gadiem
Dīvaini ir uzdot jautājumus uz kuriem pats jau esi atbildējis uzdodot to...