Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Radulovam un Bišopam sezona beigusies, Rasks un Praiss gatavojas atgriezties

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Radulovam un Bišopam sezona beigusies, Rasks un Praiss gatavojas atgriezties
Aleksandrs Radulovs. Foto: Jason Franson/The Canadian Press/PA Images/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas klubs Dalasas “Stars”, kas pagājušajā sezonā sasniedza Stenlija kausa finālu, paziņojis, ka vārtsargs Bens Bišops un uzbrucējs Aleksandrs Radulovs šosezon vairs nespēlēs. Tiek sagaidīts, ka viņi pēc traumām būs atlabuši līdz nākamās sezonas sākumam.

34 gadus vecajam Benam Bišopam oktobrī tika veikta labā ceļgala operācija, un viņš šajā sezonā laukumā nav devies. Sākotnēji bija plānots, ka nāksies izlaist piecus mēnešus, taču cerības nav piepildījušās. Arī pērn Bišops cīnījās ar traumām, Dalasas “Stars” ceļā pretī Stenlija kausa finālam aizvadot tikai trīs spēles, un viņa statistikas rādītāji bija ļoti zemi – 84,4% atvairīto metienu, 5,43 vidēji ielaistie vārti. Šajā sezonā laiku “Stars” vārtos dalījuši Antons Hudobins un Džeiks Otindžers.

Savukārt Aleksandrs Radulovs sezonas pēdējo maču aizvadīja 18. martā. Viņam drīzumā tiks veikta ķermeņa vidusdaļas muskuļa operācija. 34 gadus vecais krievu uzbrucējs paguva aizvadīt tikai 11 spēles, kurās izcēlās ar četriem vārtiem un 12 punktiem. “Stars” rēķinās, ka gan Radulovs, gan Bišops pagūst atveseļoties, lai piedalītos treniņnometnē pirms nākamās sezonas sākuma. Finālā spēlējusī Dalasa tagad riskē nemaz netikt play-off, jo Centrālajā divīzijā ieņem sesto vietu.

Līgas labākā komanda Kolorado “Avalanche” palikusi bez vārtsarga Filipa Grūbauera, kurš iekļauts Covid-19 protokolā un laukumā nedosies vismaz divas nedēļas. Viņš izlaida šonakt uzvarēto maču pret Sentluisas “Blues”, un tuvāko divu nedēļu laikā vācietim secen ies vēl vismaz septiņas spēles. Viņš šosezon aizvadījis 34 cīņas, atvairot 92,0% metienu, vidēji ielaižot 2,00 ripas un aizvadot piecas sausās spēles. Viņš ir starp līderiem gan sauso spēļu, gan uzvaru kategorijās.

Kopš 25. marta traumas dēļ nav spēlējis Bostonas “Bruins” vārtsargs Tūka Rasks. Plānots, ka ierindā viņš atgriezīsies ceturtdien, kad savā laukumā tiks aizvadīts mačs pret Ņujorkas “Islanders”. Rasks šosezon piedalījies 15 spēlēs, atvairot 90,7% metienu un vidēji ielaižot 2,40 ripas. “Bruins” ieņem ceturto vietu Austrumu divīzijā.

Savukārt pirmo ledus treniņu kopš traumas aizvadījis Kerijs Praiss. Monreālas “Canadiens” pirmais vārtsargs savainojumā iedzīvojās 5. aprīlī. Treniņu viņš aizvadīja vienatnē.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/dallas-sta...
https://www.nhl.com/news/philipp-gr...

     [+] [-]

, 2021-04-15 10:13, pirms 3 gadiem
Kolorado liec kuru vārtsargu gribi kastē, uzvaras nāk tāpat.