Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Hidinks: "Doties pensijā vēl negrasos"

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Hidinks: "Doties pensijā vēl negrasos"
Gūss Hidinks
Foto: Reuters/Scanpix

Pašreizējais Turcijas izlases galvenais treneris Gūss Hidinks atklājis, ka, neskatoties uz ievērojamo vecumu, turpinās trenera darbu, kas viņam vēl nav apnicis.

Ja nenotiks liels pārsteigums, rītdienas mačs Zagrebā Hidinkam būs pēdējais pie Turcijas izlases stūres. Atspēlēties no 0:3, pie tam izdarīt to ar vājinātu sastāvu (vairāki futbolisti diskvalificēti un savainoti), jaunajai izlasei diez vai būs pa spēkam.

Turcijas mediji jau diezgan droši paredz to, ka Hidinks būs brīvs. Proti, ja atlūgumu neuzrakstīs pats, tiks atlaists. Tikmēr pieredzējušais treneris domā citādāk: "Pēc atbildes mača runāšu ar Turcijas Futbola federāciju un skatīsimies, kāds būs labākais risinājums abām pusēm. Žēl, ka dažiem no turku jaunajiem spēlētājiem nebūs iespējas nākamgad sevi parādīt uz EURO 2012 lielās skatuves. Neskatoties uz pirmā mača rezultātu, centīsimies rīt paveikt neiedomājamo."

Hidinks tāpat atzina, ka vēl negrasās doties pensijā, neskatoties uz diezgan pieklājīgo vecumu: "65 gadu vecumā nevar pagriezt atpakaļ laiku, kļūt jaunākam un sākt jaunu trenera karjeru, bet man nav plānu mest mieru. Joprojām neesmu zaudējis degsmi strādāt ar jaunajiem futbolistiem, kuri vēlas mācīties."

Hidinks sastāvu rītdienas spēlei neatklāja, vien lika noprast, ka pavisam noteikti nespēlēs vārtsargs Volkans Demirels, kurš vainojams pirmajā mačā pret horvātiem pirmajos ielaistos vārtos.

Izmantotie resursi:
Reuters

     [+] [-]

, 2011-11-14 22:53, pirms 13 gadiem
nāc par LV izlases treneri :d

     [+] [-]

, 2011-11-14 23:01, pirms 13 gadiem
Starkova vieta uzreiz skonto stadions butu pilns
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2011-11-14 23:16, pirms 13 gadiem
nba33 rakstīja: Starkova vieta uzreiz skonto stadions butu pilns
Nebūtu jau slikti, bet Hidinka ikmēneša alga LFF budžetā iztaisītu tādu robu, ka diez vai mēs uz visām spēlēm viesos aizlidotu.

     [+] [-]

, 2011-11-15 01:07, pirms 13 gadiem
par Latvijas izlasi-Hidings vairs nav tajā vecumā,lai ietu uz eksperimentiem,lai tādu treneri dabūtu ir vajadzīga nereāli liela nauda un tāda,kā jau visi zinām,mums nava,gan jau viņš bez darba nepaliks, gan jau būs mums jauns treneris,bet nu jābūt reālistiem ka ne no augstākā plaukta,ne mums tādas naudas ar ko piesaistīt ne ar Latvijas izlase ir tā kur kādam ekstra trenerim uzsist sev cenu,vajag kādu jaunu,perspektīvu,Portugālē pēdējā laikā talanti kā sēnes, galvenais,lai nav Starkovs,viņa laiks jau pagājis