Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Blogs: Kādus pretiniekus izlozē vēlas "Euro2012" dalībnieces?

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Blogs: Kādus pretiniekus izlozē vēlas "Euro2012" dalībnieces?
No 4. groza neviens negrib Franciju (attēlā kreisās malas aizsargs Patriss Evrā)
Foto: AP/Scanpix

Poļu sporta portāls sportowefakty.pl interesantā materiālā apkopojis ziņas par to, kādus pretiniekus „Euro2012” finālturnīra izlozē sev vēlētos vairākas tā dalībnieces.

Poļu portāls sāk ar 2. grozā esošās Anglijas laikrakstu „Daily Mail” – pēc šīs avīzes darboņu domām vissagremojamākā būtu grupa ar 1. groza komandu Poliju (īpaši tāpēc, ka Anglijas izlase turnīra laikā mitināsies Krakovā un braukāšana uz Ukrainu būtu neērta), Grieķiju (3. grozs) un Čehiju (4. grozs). Draudīgākais scenārijs pēc angļu žurnālistu domām būtu, ja grupā ar Angliju nonāktu Spānija, Portugāle un Francija.

Vācijas „Kicker” raksta, ka „mūsu izlasei jau grupu turnīrā var klāties smagi. Iespējama ir grupa, kurā mēs spēlētu ar Spāniju, Portugāli un Franciju. Daudz vieglāka, taču mazāk interesanta, būtu grupa ar Grieķiju, Īriju un kādu no mājiniecēm.”

Čehijas avīze „Blesk” vēsta, ka savā sapņu grupā neredz Poliju (kaimiņu principiālā duelī allaž ir grūti), bet gan otru mājinieci Ukrainu, kā arī Krieviju un Grieķiju. Itālijā neviens nerunā par vieglo variantu, bet gan tikai par Nāves grupu – tāda būtu, nonākot grupā ar Spāniju vai Nīderlandi (1. grozs), Portugāli vai Zviedriju (3. grozs) un Franciju (4. grozs).

Zviedrijas „Aftonbladet” savā mājas lapā sarīkoja aptauju par to, kura pretiniece no 1. groza būtu visvieglāk uzveicama. 58% nobalsojuši par Poliju, 35% par Ukrainu, pārējie bijuši jokdari – 5% Spānijai, 2% Nīderlandei. Krievijas championat.ru portālā visbiežāk izskan domas, ka „Vajag Poliju, Zviedriju un Īriju” un „Vajag Poliju, Grieķiju un Īriju” (līdzīgi kā Čehija negrib kaimiņus poļus, Krievija mazliet baidās no kaimiņiem ukraiņiem un dod priekšroku attālākajai mājiniecei). Krievijā arīdzan notiek liela sūkstīšanās par to, ka mājiniecēm Polijai un Ukrainai piešķirts 1. grozs – sak, bija jāpiešķir grozi pēc vienādiem nosacījumiem, un tad Polija, kurai ir pats zemākais rangs no visām finālturnīra dalībniecēm, būtu 4. grozā.

Francijas „France Football” lasītāji bez minstināšanās sauc savu labāko variantu: Polija, Krievija, Grieķija. Viņi arī mēģina uzminēt, kā būs patiesībā – „Tiksim vienā grupā ar Poliju, Krieviju un Zviedriju – tā man Platinī pateica,” joko viens no līdzjutējiem.

Horvātijas laikraksts „24sata” kā vieglāko min grupu ar Poliju, Krieviju un Īriju. 39% horvātu domā, ka šādā grupā Horvātija ieņemtu 1. vietu, savukārt vairums (47%) atzīst, ka pat šādā gadījumā horvātu izlasei līdz pat pēdējai minūtei būtu jācīnās par izkļūšanu no grupas.

Dānijas sporten.dk noteicis vien vēlamāko 1. groza komandu, un atkal parādās Polijas vārds. Tiek piemetināts, ka „21. gadsimtā ar Poliju esam spēlējuši četras reizes. Bilance? Trīs uzvaras un neizšķirts.” Poļu portāls sportowefakty.pl materiālu gan noslēdz ar kaut nedaudz optimistisku repliku, ka bukmeikeri Polijas izredzes uzvarēt „Euro2012” vērtē augstāk nekā Īrijas un Čehijas, bet vienādi ar Zviedrijas, Grieķijas un Dānijas izredzēm.

Izmantotie resursi:
SportoweFakty.pl

  +5 [+] [-]

, 2011-11-17 18:35, pirms 13 gadiem
Piekrītu tam krievu žurnālam ka Poļus un Ukraiņus nevajadzēja bāzt pirmajā grozā... bet gan sakārtot tos pēc vietu iedalījuma rangā.!!

  -4 [+] [-]

, 2011-11-17 18:52, pirms 13 gadiem
eh tie vienmer par kaut ko atradiis čikstēt!!domaju par krieviem
nu nemak krievi spēlet

  +6 [+] [-]

, 2011-11-17 19:01, pirms 13 gadiem
[gurgucis rakstīja]
eh tie vienmer par kaut ko atradiis čikstēt!!domaju par krieviem
nu nemak krievi spēlet
[/quote]
nu nemāki tu kommentārus rakstīt. Un nemaz viņi nečīkst, tas būtu tikai pareizi un ja Ukrainu un Poliju ieliktu tiem atbilstošā grozā.
Slēpts komentārs: gurgucis

  +1 [+] [-]

, 2011-11-17 19:14, pirms 13 gadiem
[quote gurgucis]
galvenais ka pats proti

Nemāku, atzīstu! nejau runa iet par to kā es uzrakstīju tavu kommentāru, bet gan par to kā tu vērtē šo rakstu, kapēc gan krievi nemāk spēlēt? Tu domā ka tas ir pareizi, ka poļiem,ukraiņiem iedeva pirmo grozu? tas nenozīmē, ka ja viņi rīko EURO2012, ka viņiem jādot 1.grozs

  +1 [+] [-]

, 2011-11-17 19:26, pirms 13 gadiem
Īrija būs nāves grupā, kā tas parasti ir ar pastarītēm.

  +6 [+] [-]

, 2011-11-17 19:31, pirms 13 gadiem
Spānijai kaut ko grūtāku varētu ielikt, bet grozi ir izveidoti ļoti pateicīgi kārtīgai nāves grupai.

  -1 [+] [-]

, 2011-11-17 19:53, pirms 13 gadiem
dR@fTeR rakstīja: [quote gurgucis]
galvenais ka pats proti


Nemāku, atzīstu! nejau runa iet par to kā es uzrakstīju tavu kommentāru, bet gan par to kā tu vērtē šo rakstu, kapēc gan krievi nemāk spēlēt? Tu domā ka tas ir pareizi, ka poļiem,ukraiņiem iedeva pirmo grozu? tas nenozīmē, ka ja viņi rīko EURO2012, ka viņiem jādot 1.grozs
spēlet jau vinji māk,bet vai LABI ??!!! tads ir jautājums.
iet runa par to ka vinji vnm par kaut ko čikst

  +2 [+] [-]

, 2011-11-17 20:17, pirms 13 gadiem
gurgucis rakstīja: spēlet jau vinji māk,bet vai LABI ??!!! tads ir jautājums.
iet runa par to ka vinji vnm par kaut ko čikst
Nu tu tagad pats kaut ko chiiksti, pirms skaties uz citiem pasakties uz sevi.

  -1 [+] [-]

, 2011-11-17 20:24, pirms 13 gadiem
Protams, ka mājiniekiem jābūt 1.grozā. Tas ir pilnīgi loģiski un pamatoti, jābūt taču priekšrocībām. Kā var vispār par to šaubīties?

  -4 [+] [-]

, 2011-11-17 20:58, pirms 13 gadiem
autor tu gan esi mudzis jau zviedirjai dala fanu liek un grib lai vina spele pret spaniju un hollandi tikkai tpc ka vini vinus ir uzvarejusi un ir speji gi uzvaret..

  +1 [+] [-]

, 2011-11-17 21:24, pirms 13 gadiem
artursponimatcenko rakstīja: autor tu gan esi mudzis jau zviedirjai dala fanu liek un grib lai vina spele pret spaniju un hollandi tikkai tpc ka vini vinus ir uzvarejusi un ir speji gi uzvaret..
jā,noteikti lielākas šances pret spāniju,nekā poliju. Galvenais,ka autors mūdzis. vairāk tādu cilvēku,kā tu,tad jau būs labi

     [+] [-]

, 2011-11-21 20:41, pirms 13 gadiem
Tur kur būs Francija, tur būs nāves grupa. Nezinu kapēc, man tā vienkārši liekas!