Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1601, Did:0, useCase: 3

Autors: Nauris Mackevičs

"Euro 2012" stadionos būs aizliegts pīpēt

"Euro 2012" stadionos būs aizliegts pīpēt
Paldies Dievam, ka vuvuzelu stadionos nebūs
Foto: AP/Scanpix

Eiropas futbola čempionāta finālturnīrā skatītājiem jārēķinās ar to, ka stadionā nevarēs ienest virkni dažādu priekšmetu, kā arī nedrīkstēs pīpēt. Starp aizliegtajiem priekšmetiem ir arī bēdīgi slavenā vuvuzela.

Jūnijā Polijā un Ukrainā startēs Eiropas futbola čempionāta finālturnīrs. Ņemot vērā, ka abas šīs valstis atrodas netālu no Latvijas, daudzi vietējie futbola cienītāji dosies apmeklēt kādu no mačiem. Potenciālie skatītāji gan uzreiz jābrīdina, ka stadionos būs daudzi ierobežojumi.

Stadionos būs aizliegts ienest jebkāda veida pirotehniku, alkoholiskos dzērienus kā stikla, tā plastmasas un metāla tarās (arī citus dzērienus), būs aizliegts smēķēt, lietot profesionālo foto un video tehniku, lielā izmēra bagāžu, narkotiskās un psihotropās vielas, karogus, kuru izmēri būs lielāki par 1,5*2 metri, lietussargus, sirēnas, vuvuzelas, skaļruņus, reklāmas materiālus, kā arī papīru lielā daudzumā!

Īpaši tiks pārbaudīts, vai skatītājiem nebūs līdzi jebkāda veida rasisma propagandas materiāli.

Izmantotie resursi:
СПОРТ-ЭКСПРЕСС: Ежедневная спортивная газета....


, 2012-05-05 19:58, pirms 12 gadiem
Un nedrīkstēs sarunāties!
, 2012-05-05 20:06, pirms 12 gadiem
lietot profesionālo foto un video tehniku
Kā tad tiks pārraidītas spēles?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-05-05 20:13, pirms 12 gadiem
Kas pat tievās nevarēs?!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-05-05 21:12, pirms 12 gadiem
Normāli, labi, jauki Īpaši par tiem vuvuzeļiem, visu PČ 2010. sačakarēja.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-05-05 22:10, pirms 12 gadiem
tam visam ir gan + gan -
UEFA ģenerālsekretārs Džanni Infantino un UEFA prezidents Mišels Platinī šodienas sēdē
Foto: AP / Scanpix
30

"Euro 2020" notiks 13 pilsētās, pieteikšanās - jau no aprīļa

Eiropas Futbola asociāciju savienība (UEFA) sēdē Nionā šodien noteica "Euro 2020" organizācijas pamatprincipus. Galvenā inovācija - finālturnīrs notiks trīspadsmit Eiropas pilsētās.
UEFA prezidents Mišels Platinī šodienas sēdē Lozannā
Foto: AFP/Scanpix
41

"Euro 2020" tiks aizvadīts visā Eiropā

UEFA Izpildkomiteja šodien tikšanās laikā Lozannā nolēmusi, ka 2020.gada Eiropas čempionāts tiks aizvadīts nevis kādā noteiktā valstī, bet gan dažādās Eiropas pilsētās. UEFA lēmuma pieņemšanā konsultējās ar UEFA dalībvalstīm un saņemtās atbildes bijušas pat ļoti pozitīvas.
Jānis Mežeckis
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64
20

Mežeckis: "Eiropas čempionāts ar 24 komandām bija mūsu un skotu ideja"

Latvijas Futbola federācijas (LFF) ģenerālsekretārs Jānis Mežeckis intervijā "Sporta Avīzei" atklāj, ka ar ierosinājumu Eiropas čempionāta finālturnīra dalībnieču skaita palielināšanu līdz 24 komandām klajā savulaik nākušas Latvijas un Skotijas federācijas. Mežeckis nesen atgriezās no Eiropas čempionāta Ukrainā, kur strādāja par UEFA delegātu.