Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2950, Did:0, useCase: 3

Aikels kakla traumas dēļ šosezon vairs nespēlēs

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Aikels kakla traumas dēļ šosezon vairs nespēlēs
Džeks Aikels. Foto: AFP/Scanpix

Zemgus Girgensona viens no komandas biedriem Nacionālajā hokeja līgā (NHL) Bufalo ''Sabres'' Džeks Aikels kakla traumas dēļ, kuru hokejists guva 7. marta spēlē pret Ņujorkas ''Islanders'', šosezon vairs laukumā nedosies.

Zemgus Girgensons turpina atkopties no traumas, kuru guva pirmssezonas treniņspēlē. Bufalo ''Sabres'' gan arī bez latvieša šosezon aizvada neveiksmīgu sezonu. Ar 27 punktiem 42 spēlēs ''Sabres'' ir pēdējā ne tikai Austrumu divīzijā, bet arī visā līgā.

Marta vidū vienība lēma atbrīvot no galvenā trenera pienākumiem Ralfu Krīgeru. Šodien kļuvis zināms, ka viens no tās pēdējo gadu līderiem Džeks Aikels šosezon kakla traumas dēļ vairs nespēlēs. Savainojumu uzbrucējs guva 7. martā spēlē pret Ņujorkas ''Islanders''. Sākotnēji bija plānots, ka hokejists atgriezīsies ierindā desmit dienu laikā, taču tas nenotika.

Plānots, ka Aikels būs simtprocentīgā gatavībā uz nākamo sezonu. Šosezon Aikels 21 spēlē izcēlās ar diviem vārtiem un 16 rezultatīvām piespēlēm. Savas NHL karjeras laikā uzbrucējs rezultatīvāko sezonu aizvadīja 2018./2019. gadā, kad guva 28 vārtus un izdarīja 52 rezultatīvas piespēles.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/jack-eiche...

     [+] [-]

, 2021-04-14 21:44, pirms 3 gadiem
Tai komandai vēl ilgi nekas nespīd!