Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

''Wild'' iemūžina Koivu devīto numuru, Žirū karjeras 900. rezultativitātes punkts

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Wild'' iemūžina Koivu devīto numuru, Žirū karjeras 900. rezultativitātes punkts
Miko Koivu. Foto: AP/Scanpix

Naktī uz pirmdienu Nacionālajā hokeja līgā (NHL) zaudējumu ar 2:6 pret Nešvilas ''Predators'' piedzīvoja Minesotas ''Wild'', pirms mača iemūžinot soma Miko Koivu devīto numuru. Neveiksmi piedzīvoja arī Filadelfijas ''Flyers'', kuras sastāvā karjeras 900. rezultativitātes punktu sakrāja Klods Žirū.

• Naktī uz pirmdienu Nacionālajā hokeja līgā (NHL) divas spēles noslēdzās papildlaikā. Sentluisas "Blues" savā laukumā ar 3:4 piekāpās Vinipegas "Jets", kamēr Filadelfijas "Flyers" ar tādu pašu rezultātu atzina Monreālas "Canadiens" pārākumu.

• Pagājušās sezonas fināliste, taču neveiksmīgi sezonu aizvadījusī Monreāla naktī uz pirmdienu izcīnīja vismaz punktu jau astotajā spēlē no pēdējām desmit. Izlīdzinājumu tā panāca pamatlaika pēdējā minūtē, bet uzvaras vārtus iemeta Kouls Koufilds. Tikmēr Filadelfijas sastāvā Klods Žirū izcīnīja savu 900. rezultativitātes punktu, esot "Flyers" hokejistam.

• Neveiksmīgs nogrieznis šobrīd ir Minesotas "Wild", kura Rietumu konferencē ieņem ceturto vietu. Naktī uz pirmdienu tā savā laukumā ar 2:6 piekāpās Nešvilas "Predators", kurai tā bija sestā uzvara pēdējo desmit maču laikā. Minesota pirms spēles iemūžināja Miko Koivu devīto numuru.

• Uzvaru Nešvila izcīnīja noslēdzošajā trešdaļā, tajā gūstot trīs vārtus. Uzvarētājiem Romāns Jozi guva divus vārtus un atdeva divas rezultatīvas piespēles, kamēr Filips Fošberjs iemeta divas ripas un atdeva vienu piespēli.

• Piecu uzvaru sērija pārtrūka Floridas "Panthers", kura pēcspēles metienos ar 2:3 piekāpās Losandželosas "Kings". Losandželosas vārtsargs Džonatans Kviks savā 700. NHL spēlē atvairīja 30 no pretinieku izdarītajiem 32 metieniem, kā arī četrus no pieciem pēcspēles metieniem.

• Tikmēr Rietumu konferences līderu duelī panākumu ar 3:0 pār Kalgari ‘’Flames’’ guva Kolorādo ‘’Avalanche’’. Ar 89 punktiem 60 spēlēs Kolorādo ir pārliecinoša Rietumu konferences līdere, Kalgari apsteidzot par desmit punktiem.

• Izcilu spēli ‘’Avalanche’’ vārtos aizvadīja Dārsijs Kempers, kurš atvairīja visus 46 izdarītos Kalgari metienus uz viņa sargātajiem vārtiem.

• Uzvarētājiem divus vārtus iemeta Neitans Makinons, bet vārti un rezultatīva piespēle Miko Rantanenam.

Visas NHL spēļu tiešraides skaties Viaplay

NHL spēles 13. un 14. martā

SpēleRezultātsSpēleRezultāts
Penguins - Hurricanes4:2Sabres - Maple Leafs5:2
Blues - Jets3:4 PWild - Predators2:6
Flyers - Canadiens3:4 PBlue Jackets - Golden Knights6:4
Islanders - Ducks4:3Avalanche - Flames3:0
Canucks - Lightning1:2Kings - Panthers3:2 PM

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...