Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Alegri pateicīgs par Galjāni atbalstu

Žanis Timšāns
Žanis Timšāns

Alegri pateicīgs par Galjāni atbalstu
Masimiljāno Alegri
Foto: AFP/scanpix

“AC Milan” treneris Masimiljāno Alegri ir pateicīgs par kluba viceprezidenta Adriano Galjāni publiski izrādīto atbalstu. Viceprezidents arī atklāja, ka klubs netaisās tuvākajā laikā veikt treneru maiņu.

“Milan” sliktais sezonas sākums ir bijis par iemeslu spekulācijām par Alegri nākotni klubā. Par iemeslu tam tiek minēti vairāki fakti, kā viens no tiem - daudzie atslēgas spēlētāji, kas pameta klubu starpsezonas periodā. Kluba prezidents Silvio Berluskoni pagājušo nedēļu apstiprināja, ka Pepe Gvardiola noraidījis viņa piedāvājumu kļūt par “Milan” treneri. Savukārt Galjāni paziņoja, ka viņš vienmēr ir atbalstījis Alegri un norādīja, ka treneris ir uz pareizā ceļa, lai nopelnītu līguma pagarinājumu. Jāpiemin, ka Alegri līgums beigsies pēc nākamās sezonas.
“Esmu priecīgs dzirdēt šādus vārdus no Galjāni puses”, teica Alegri, “man ir labas attiecības gan ar klubu, gan prezidentu, gan Galjāni, ar kuru es runāju četras līdz piecas reizes dienā. Protams, treneris ir atbildīgs par komandas rezultātiem, to zina katrs menedžeris. “Milan” rezultāti ietver arī jauno spēlētāju izaugsmi klubā, jo mēs veidojam jaunu, spēcīgu komandu, kas nākamajos trīs gados varēs būt konkurētspējīga augstākajā līmenī.“
“Milan” ieņem septīto vietu līgas tabulā, atpaliekot par septiņiem punktiem no “Inter Milan”, kas ieņem pēdējo vietu no komandām, kas kvalificējas UEFA Čempionu līgai. Par spīti dažādajiem komandas rezultātiem šosezon, Alegri ir pārliecināts, ka komanda vēl joprojām ir spējīga cīnīties par iekļūšanu Čempionu līgā nākamsezon.
“Sasniegt trešo vietu līgā šosezon nav neiespējami,” apgalvoja Alegri. “Katru dienu mums ir jācenšas spēlēt cik vien labi varam. Mums ir žēl, ka izkritām no Itālijas kausa, bet tajā visā ir arī pozitīvā puse, tagad mums ir jāspēlē tikai viena spēlē nedēļā, un tāpēc mums būs vairāk laika, lai strādātu pie kopējā snieguma uzlabošanas komandā,” norādot uz “Milan” zaudējumu Itālijas kausā.

Izmantotie resursi:
soccerway.com

     [+] [-]

, 2013-01-14 08:20, pirms 11 gadiem
Inter ir ceturtā vietā šobrīd un nav pēdējā komanda, kas kvalificējas ČL. Itālijā jau otro gadu tikai 2 komandas automātiski kvalificējās un trešā vieta caur kvalifikācijas raundu. Nedaudz jāpalabo raksts.