Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

"Milan" treneris Pjoli: ''Žēl, ka iesitām tikai vienus vārtus''

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

"Milan" treneris Pjoli: ''Žēl, ka iesitām tikai vienus vārtus''
Stefano Pjoli. Foto: EPA/Scanpix

LETA--AFP. Pēc uzvaras UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfināla pirmajā mačā pār "Napoli" komandu, "AC Milan" galvenais treneris Stefano Pjoli žēlojās, ka gūti tikai vieni vārti.

"Ļoti žēl, ka guvām tikai vienus vārtus. Mums vajadzēja spēlēt ar vēsāku galvu," pēc panākumu pār Itālijas A sērijas līdervienību sacīja Pjoli. "Žēl, jo puiši pilnībā atdevās spēlei. Rezultāts ir labs, arī sniegums bija labs. Cerams, tāds tas būs arī atbildes mačā."

Jau vēstīts, ka divu Itālijas komandu duelī ceturtdaļfināla pirmajā mačā Milānas vienība savā laukumā bija pārāka ar 1:0 (1:0), vienīgos vārtus spēles 40.minūtē pretuzbrukumā gūstot Ismailam Benaseram.

Mača 75.minūtē Andrē-Franks Zambo Angisa nopelnīja otro dzelteno kartīti un atstāja "Napoli" mazākumā, taču mājiniekiem neizdevās izmantot pārsvaru, lai gūtu vēl vienus vārtus.

Abas komandas pirms nedaudz vairāk kā nedēļas tikās arī Itālijas A sērijas mačā, kurā pie pārliecinoša panākuma ar 4:0 tika Milānas komanda.

Čempionu līgā atbildes mačs notiks 18.aprīlī Neapolē.

"Tā būs grūta spēle," gaidāmo dueli ieskicē Pioli, kurš pirmajā mačā par nesavaldību nopelnīja dzelteno kartīti. ""Napoli" ir ļoti laba komanda ar kvalitatīviem spēlētājiem, turklāt ir rezultatīvākā Čempionu līgā."

Abas komandas pirms nedaudz vairāk kā nedēļas tikās arī Itālijas A sērijas mačā, kurā pie pārliecinoša panākuma viesos ar 4:0 tika Milānas komanda. Neapoles līdzjutēji negribīgi atbalstīja savējo komandu, turklāt tribīnēs izcēlās arī kautiņi pašu "Napoli" atbalstītāju vidū.

"Ja tā notiks arī atbildes spēlē, es pametīšu komandu," par fanu slikto attieksmi pret vienību izteicās "Napoli" galvenais treneris Lučāno Spalleti. "Spēlētāji ir jutīgi pret apkārt notiekošo. Mēs spēlējām atmosfērā, kas mums nepalīdz. Nav pieņemami, ka līdzjutēji neatbalsta vienību šādā brīdi."

"Milan" un "Napoli" dueļa uzvarētājs pusfinālā varētu tikties ar vēl vienu Itālijas komandu - Milānas "Inter", kas savā ceturtdaļfināla pirmajā mačā viesos ar 2:0 (0:0) pieveica Lisabonas "Benfica" no Portugāles.

2021./2022.gada sezonas sacensību finālā Parīzē Madrides "Real" ar 1:0 pārspēja "Liverpool".

Šosezon fināls notiks 10.jūnijā Stambulā.

Izmantotie resursi:
LETA