Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Gvardiola: "Sekmes ČL būs galvenais vērtējošais faktors manam laikam "City""

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Gvardiola: "Sekmes ČL būs galvenais vērtējošais faktors manam laikam "City""
Peps Gvardiola. Foto: Jason Cairnduff/Reuters/Scanpix

Preses konferencē pirms UEFA Čempionu līgas astotdaļfināla atbildes spēles Mančestras "City" galvenais treneris Peps Gvardiola atzina, ka viņa pavadītais laiks pie komandas stūres tiks vērts atkarībā no tā, vai komandai izdosies izcīnīt Čempionu līgas titulu.

"Komandas spēlētāji ļoti vēlas turpināt cīņu par tituliem visos trijos atlikušajos turnīros [Čempionu līgā, Premjerlīgā un Anglijas FA kausā - K.J.]. Čempionu līga ir īpašs turnīrs, kurā mēs varam izkārt no ierastās rutīnas - spēlēšanas Anglijā - un salīdzināt savu varējumu ar citiem spēcīgākajiem Eiropas klubiem," izteicās 52 gadus vecais katalāņu speciālists.

Viņš turpināja: "Rīt mūsu līdzjutēju priekšā mums ir pretiniekiem jāuzspiež savu spēles manieri. Mērķis ir vienkāršs - uzvarēt, nerēķinot, cik daudz vārtu ir jāiesit."

"Kad [2016. gadā] šeit ierados, man vaicāja, vai sekmes Čempionu līgā izšķirs vērtējumu par manu darbību Mančestrā. Līdz galam tam nepiekrītu, taču tas nemaina apstākli, ka manis pavadītais laiks pie "City" stūres tiks vērtēts, pirmkārt, tieši pēc sekmēm šajās sacensībās."

Astotdaļfināla pirmajā spēlē Vācijā Anglijas čempione Mančestras "City" spēkojās neizšķirti (1:1) pret turienes Leipcigas "RasenBallsport".

Izmantotie avoti:
https://www.mancity.com/news/mens/p...
https://sportstar.thehindu.com/foot...

     [+] [-]

, 2023-03-13 20:07, pirms gada
RasenBallsport izklausās jauki. Man patīk labāk par anglisko variantu.