Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Zidāns nav pārliecināts, vai Ramoss paliks Madrides "Real" rindās

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Zidāns nav pārliecināts, vai Ramoss paliks Madrides "Real" rindās
Serhio Ramoss. Foto: imago images/Moritz Müller/Scanpix

Spānijas čempiones futbolā Madrides “Real” galvenais treneris Zinedins Zidāns sacīja, ka nav drošs par to, vai Serhio Ramoss paliks viņa vadītās komandas rīcībā. 34 gadus vecajam centram aizsargam pēc sezonas beigsies līgums.

“Gribu būt godīgs, tāpēc teikšu, kā ir - man nav ne jausmas, kas notiks ar viņu,” preses konferencē pauda Zinedins Zidāns. “Kā treneris varu pateikt, ka gribu, lai viņš paliek komandā. Viņš vienmēr būs svarīga daļa no sastāva, un pats personīgi vēlos, lai viņš paliek.”

Ramoss iepriekš izteicās, ka vēlētos noslēgt jaunu līgumu ar Madrides “Real”, tomēr abām pusēm nav izdevies nonākt pie kopsaucēja. Centra aizsargs karaliskajā klubā aizvadījis 668 spēles un guvis 100 vārtus. Kopā ar “Real” viņš četras reizes triumfējis Čempionu līgā un piecas reizes kronēts par Spānijas čempionu. Ramoss uz Madridi pārcēlās 2005. gadā, kad tika iegādāts no “Sevilla”.

Zidānam tika jautāts arī par runām, ka Krištianu Ronaldu vēloties atgriezties Madridē, lai nākamsezon varētu cīnīties par Čempionu līgas trofeju. “Visi zinām, ko Krištianu nozīmē Madridei, ko viņš šeit paveicis. Visi par viņu ir augstās domās. Taču pašlaik viņš ir “Juventus” futbolists, un nevaru pateikt neko vairāk. Daudz kas ir runāts, taču gribam ievērot distanci.”

Spānijas medijos pēc “Juventus” izlidošanas no Čempionu līgas vēstīts, ka Ronaldu cītīgi seko līdzi notikumiem Madridē un ka viņš uzskata “Real” par komandu ar lielu potenciālu, kas jau tuvākajos gados būs starp labākajām pasaulē.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...
https://as.com/futbol/2021/03/12/pr...

     [+] [-]

, 2021-03-13 14:36, pirms 3 gadiem
Pirms pāris sezonām gribēja no Benzemā atbrīvoties arī, bet tagad viņš ir komandas labākais vārtu guvējs.

     [+] [-]

, 2021-03-13 16:42, pirms 3 gadiem
Ferrari Nr.1 in my heart rakstīja: Pirms pāris sezonām gribēja no Benzemā atbrīvoties arī, bet tagad viņš ir komandas labākais vārtu guvējs.
Bet no Ramosa neviens atbrīvoties negrib, viņš pats apsver iespēju iet prom.

     [+] [-]

, 2021-03-13 16:52, pirms 3 gadiem
Uz Atletico!!

     [+] [-]

, 2021-03-13 20:57, pirms 3 gadiem
Guru no geto rakstīja: Uz Atletico!!
Uz Tbilisi Dinamo!!!