Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Sabres" vārtsargu likstas turpinās – vienā spēlē savainots gan Lukonens, gan Subens

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Sabres" vārtsargu likstas turpinās – vienā spēlē savainots gan Lukonens, gan Subens
Malkolms Subens. Foto: AP/Scanpix

Latviešu uzbrucēja Zemgus Girgensona pārstāvētais Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Bufalo "Sabres" pirms divām dienām ar 1:6 piekāpās Tampabejas "Lightning", turklāt ilgtermiņa savainojumos iedzīvojās vārtsargi Malkolms Subens un Uko Peka Lukonens.

Lukonens, kurš šajā sezonā sācis deviņas spēles un atvairījis 91,7% metienu, no ierindas izsists uz vairākām nedēļām, kamēr Subens nevarēs spēlēt vairākus mēnešus. Viņš šajā sezonā sācis trīs spēles, paliekot bez uzvarām un atvairot 87,1% metienu.

Lai aizpildītu radušos caurumus, no fārmkluba izsaukts Ārons Dells, kā arī parakstīts viena gada līgums par 700 tūkstošiem dolāru ar Maiklu Hauseru. Dells septiņos mačos atvairījis 87,2% metienu un vidēji ielaidis 4,52 ripas, paliekot bez uzvarām. Sagaidāms, ka tieši viņš sargās vārtus nākamajā spēlē pret Nešvilas "Predators".

Hausers arī pagājušajā sezonā izmantoja citu savainojumu likstas un tika pie iespējas NHL. Sākot četras spēles, viņš izcīnīja divas uzvaras, atvairīja 90,1% metienu un vidēji ielaida 3,46 ripas.

Pirms Lukonena un Subena traumā iedzīvojās arī Kreigs Andersons, kurš nav spēlējis kopš 2. novembra, un Dastins Tokarskis, kurš laukumā nav devies kopš 29. novembra. "Sabres" izmantojusi piecus vārtsargus, Hausers visdrīzāk kļūs par sesto.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/buffalo-sa...

     [+] [-]

, 2022-01-13 12:52, pirms 2 gadiem
Var redzēt, ka francūzi piemeklējušas nopietnas likstas, ja šāda bilde ir atstāta bez ievērības

     [+] [-]

, 2022-01-13 13:14, pirms 2 gadiem
Franči.