Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Newcastle" no konkurentes nopērk Jaunzēlandes izlases uzbrucēju

Emils Ozerinskis

"Newcastle" no konkurentes nopērk Jaunzēlandes izlases uzbrucēju
Kriss Vuds. Foto: Reuters/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas izkrišanas zonā esošā "Newcastle United" pavēstījusi par savu otro šīs ziemas pirkumu, šķiroties no teju 30 miljoniem eiro par "Burnley" uzbrucēja Krisa Vuda izpirkumu.

Ziemas pāreju periodu "Newcastle" sāka ar blīkšķi, vienojoties par Spānijas čempiontitulu izcīnījušā Anglijas izlases aizsarga Kīrana Trpjēra atgriešanos dzimtenē. Šonedēļ žagatām steidzīgi nācās meklēt uzbrucēju, jo sestdien komandai priekšā ļoti svarīga Premjerlīgas spēle pret "Watford". Uzvaras gadījumā "Newcastle" varētu izrāpties no izkrišanas zonas, nostumjot sestdienas pretinieci uz turnīra tabulas negribēto daļu.

Par Ņūkastlas jaunāko pirkumu kļuvis Jaunzēlandes izlasē 27 vārtus guvušais uzbrucējs Kriss Vuds. 30 gadus vecais un 191 cm garais uzbrucējs līdz šīm pārstāvēja "Burley", kas ar vienādu punktu skaitu atrodas līdzās "Newcastle" vienībai turnīra tabulā Premjerlīgas izkrišanas zonā. Šis manevrs zināmā mērā ir viltīgs, jo žagatas tādējādi atņēmušas konkurentei pamatsastāva uzbrucēju, kas varētu palīdzēt cīnīties par noturēšanos Anglijas čempionāta augstākajā līmenī.

Šosezon Premjerlīgā Vuds guvis trīs vārtus "Burley" rindās. Garas pārrunas par spēlētāja iegādi Sauda Arābijas investoru pārņemtajai "Newcastle" ar tiešo pretinieci veikt nevajadzēja, jo Vuda līgumā bija paredzēta izpirkuma summa nedaudz zem 30 miljoniem eiro. Lai gan šī summa, domājams, ir krietni virs jaunzēlandieša tirgus vērtības, Edija Hava trenētajai vienībai bija nepieciešams ātrs risinājums uzbrucēja pozīcijā, lai aizstātu traumu guvušo Kalumu Vilsonu pirms atbildīgās cīņas ar "Watford".

Iepriekš savas rindas ar brazīliešu futbolistu Felipi Koutinju pastiprinājusī "Aston Villa" nu ieguvusi papildinājumu malējā aizsarga pozīcijā. Stīvena Džerārda vadītajai komandai pievienojies franču futbolists Luka Diņs no "Everton".

"Aston Villa" 28 gadus vecā Francijas izlases aizsarga iegādei arī nācies atvēlēt aptuveni 30 miljonu eiro. Tīrs ar pusi gadus "Everton" rindās pavadījušais futbolists šosezon Premjerlīgā aizvadījis 13 spēles. Diņs pirms nonākšanas Premjerlīgā pārstāvējis "Lille", "Roma", PSG un "Barcelona" vienības.

     [+] [-]

, 2022-01-13 12:34, pirms 2 gadiem
Burnley gados vecākā komanda ir un mazvērtīgākā jāsāk tirgot kamēr spēlētājiem vēl ir cena nākamie būtu Poups ,Vidra ,Tarkovskis ,Kornets.

     [+] [-]

, 2022-01-13 12:52, pirms 2 gadiem
Man šķita, ka Newcastle vēlas kļūt par vadošo Anglijas komandas un pirkt zvaigznes.

  +1 [+] [-]

, 2022-01-13 13:06, pirms 2 gadiem
Pandora rakstīja: Man šķita, ka Newcastle vēlas kļūt par vadošo Anglijas komandas un pirkt zvaigznes.
Ganjau arī tiks pie zvaigžņu pirkumiem nākotnē, sākumā taču jānoturas premjerlīgā, tāpēc arī no tiešajiem konkurentiem jānopērk viņu pēdējo 3 sezonu rezultatīvākais spēlētājs Baby steps

  +2 [+] [-]

, 2022-01-13 13:25, pirms 2 gadiem
Pandora rakstīja: Man šķita, ka Newcastle vēlas kļūt par vadošo Anglijas komandas un pirkt zvaigznes.
Noteikti, ka vēlas, bet to nevar uzdarīt uzreiz. Šajā attīstības posmā jānoturas Premjerlīgā un jāpērk, ko var nopirkt. Patiešām zvaigznes viņi varēs pirkt pēc pāris gadiem, kad būs kļuvuši, vismaz, par stabilu midtable komandu. Kas nemaz nav tik vienkārši, jo EPL gandrīz visām komandām naudas netrūkst, re lejasgala Villa izīrē Kautinju. Sākumā mēģinās piesaistīt ar pārmaksātu algu, pēc tam, kad sāks kaut ko uzvarēt, varēs piesaistīt ar iespēju uzvarēt kausus / turnīrus. Domāju, gadi 10 paies līdz tam brīdim, jo tagad attīstīties ir krietni grūtāk kā 2008. Tagad ir FFP, turklāt gandrīz visi EPL klubi ir izveidojuši koalacīju pret Kāstlu, negrib viņiem pārdod spēlētājus, lai traucētu attīstīties.

     [+] [-]

, 2022-01-14 08:16, pirms 2 gadiem
septembris rakstīja: Noteikti, ka vēlas, bet to nevar uzdarīt uzreiz. Šajā attīstības posmā jānoturas Premjerlīgā un jāpērk, ko var nopirkt. Patiešām zvaigznes viņi varēs pirkt pēc pāris gadiem, kad būs kļuvuši, vismaz, par stabilu midtable komandu. Kas nemaz nav tik vienkārši, jo EPL gandrīz visām komandām naudas netrūkst, re lejasgala Villa izīrē Kautinju. Sākumā mēģinās piesaistīt ar pārmaksātu algu, pēc tam, kad sāks kaut ko uzvarēt, varēs piesaistīt ar iespēju uzvarēt kausus / turnīrus. Domāju, gadi 10 paies līdz tam brīdim, jo tagad attīstīties ir krietni grūtāk kā 2008. Tagad ir FFP, turklāt gandrīz visi EPL klubi ir izveidojuši koalacīju pret Kāstlu, negrib viņiem pārdod spēlētājus, lai traucētu attīstīties.
Koalīciju viegli apiet, jo zvaigznes, zvaigznītes un superzvaigznes ir nopērkamas ne tikai EPL, bet arī citās futbola lielvalstīs. Bet jāpiekrīt, ka šādi mākslīgi izveidots superklubs, kurā sagrūsta nauda, un kurš tabulā kāpj pateicoties sapirktajiem talantiem, nav tas simpātiskākais veids kā cīnīties par tituliem un daudzu acīs klubs kļūst "neinteresants". Man arī tādi PSG veidīgie klubi neizraisa nekādu patiku. Bet bagātie dara kā grib