Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651), Fid:2965, Did:0, useCase: 3

Argentīnas treneris noraida kritiku par slikto uzvedību pēc Nīderlandes uzvarēšanas

Agris Suveizda

Argentīnas treneris noraida kritiku par slikto uzvedību pēc Nīderlandes uzvarēšanas
Lionels Skaloni. Foto: AFP/Scanpix

Argentīnas un Nīderlandes ceturtdaļfinālā Pasaules kausā netrūka nedz emociju, nedz dzelteno kartīšu – to skaits gandrīz sasniedza 20. Kulminācija bija pendeļu sērija, kurā nīderlandieši centās psiholoģiski ietekmēt argentīniešu sitējus, bet argentīnieši pēc uzvaras par to atriebās ar gavilēm sāncenšu acu priekšā.

Argentīnas galvenais treneris Lionels Skaloni gan noraidīja kritiku par viņa komandas nesportisko uzvedību: "Tās ir muļķības. Kad zaudējām Saūda Arābijai, turējām muti un braucām uz viesnīcu. Kad Brazīlijā finālā pret Brazīliju izcīnījām Amerikas kausu, pieredzējām vienu no skaistākajiem brīžiem sportā, kad Mesi, Paredess un Neimārs kopā sēdēja Marakanas stadiona tunelī."

"Tā ka mani galīgi nepārliecina doma, ka mēs varētu uzvesties nesportiski. Mēs cienām jebkuru pretinieku un protam gan zaudēt, gan arī uzvarēt. Doma, ka mēs būtu slikti uzvarētāji vai slikti zaudētāji, ir jāatmet. Tā ir ļoti tālu no patiesības, no tā, kas mēs esam un kā mēs pārstāvam savu valsti,, turpināja Skaloni, kurš piebilda, ka brazīliešu galvenais tiesnesis Viltons Sampaju izlaidis no rokām spēles grožus.

Rītvakar pusfinālā Argentīna tiksies ar pasaules vicečempioni Horvātiju, kas 2018. gadā grupu turnīrā argentīniešus sasita ar 3:0, bet nupat ceturtdaļfinālā pendelēs negaidīti izsita argentīniešu niknākos pretiniekus brazīliešus.

Izmantotie resursi:
https://www.theguardian.com/footbal...

Noderīgas saites:

PK 2022 jaunumi
Kalendārs un rezultāti
Turnīra tabulas
"William Hill" prognožu spēle

Kur skatīties spēles?

“Forum Cinemas” sadarbībā ar “WilliamHill TV” piedāvā ekskluzīvu iespēju skatīties PK futbolā uz lielā kino ekrāna k/t “Kino Citadele” tiešraidē ar oriģinālo skaņu no stadiona – ļaujot apmeklētājiem pilnībā iejusties stadiona atmosfērā.

PK futbolā lielākajos sporta bāros Latvijā O'Learys Akropolē Rīga un Riga Plaza. Vairāk kā 70 TV ekrāni, boulings, biljards, virtuālās realitātes un sporta simulatori!

     [+] [-]

, 2022-12-12 23:44, pirms gada
Tā ir ļoti tālu no patiesības, no tā, kas mēs esam un kā mēs pārstāvam savu valsti,, turpināja Skaloni, kurš piebilda, ka brazīliešu galvenais tiesnesis Viltons Sampaju izlaidis no rokām spēles grožus.

Vispār jau Nīderlandes un Argentīnas spēli tiesāja Laozs - tiesnesis no Spānijas... Un regulāri šādi (šķiebjot kartiņas pa labi un pa kreisi) izpildās La liga spēlēs. Fifa gan viņu novērtēja ne visai pozitīvi - aizsūtot mājās pēc 1/4 fināla....