Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

"Milan", neskatoties uz katastrofālo sniegumu, neplāno atlaist Alegri

Agris Suveizda

"Milan", neskatoties uz katastrofālo sniegumu, neplāno atlaist Alegri
Masimiljāno Alegri
Foto: AP/Scanpix

Itālijas futbola kluba "Milan" viceprezidents Adrjāno Galjāni atklājis, ka ilgā sarunā ar kluba īpašnieku Silvio Berluskonu nolēmuši pagaidām neatlaist galveno treneri Masimiljāno Alegri.

"Tas ir acīmredzams, ka neesam priecīgi," pēc spēles sacīja Adrjāno Galjāni. "Vakardien visu novērtējām, un treneru maiņa mums nedotu nekādas garantijas...Mums ar Silvio Berluskoni vakar bija ilga saruna, un tad ap pusnakti piezzvanījām Alegri, sakot, ka ticam viņam. Esam apstiprinājuši Alegri kā "Milan" galveno treneri. Viņš pēdējo divu gadu laikā ir paveicis labu darbu."

"Milan" pārdzīvo finansiālo krīzi, kā dēļ starpsezonā tā bija spiesta šķirties no abiem svarīgākajiem un arī vislabāk apmaksātajiem spēlētājiem Zlatana Ibrahimoviča un Tjagu Silvas. Rossoneri nespēja atrast pienācīgus aizvietotājus, un klubs sezonu sācis katastrofāli – kamēr Čempionu līgā tas kopā ar "Anderlecht" un "Zenit" cīnās par vienu ceļazīmi uz astotdaļfinālu, Itālijas čempionātā izkrišanas zona šobrīd ir krietni tuvāka nekā Čempionu līgas zona.

"Milan" 12 mačos izdevies izcīnīt tikai 14 punktus, un aizvadītajā nedēļas nogalē sekoja kārtējais trieciens – zaudējums mājās pret "Fiorentina" (1:3). Turnīra tabulā Itālijas vicečempione ieņem tikai 12.vietu, no Čempionu līgas zonas atpaliekot jau par 13 punktiem. Līdere un galvenā favorīte Turīnas "Juventus" ir 17 punktu attālumā, toties 18.pozīcija, kas nozīmētu izkrišanu uz "B Sēriju" ir tikai piecu punktu attālumā.

Izmantotie resursi:
Football Italia - Serie A news, fixtures,...

     [+] [-]

, 2012-11-12 18:36, pirms 12 gadiem
Būtu stulbi, ja plānotu. Krīze, iespējams, bija nenovēršama. Tagad jāķepurojas ārā. Lai Alegri veicas!