Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Konte: "Jums vajadzētu pamēģināt, kā ir būt vainīgam, kaut patiesībā esi nevainīgs"

Agris Suveizda

Konte: "Jums vajadzētu pamēģināt, kā ir būt vainīgam, kaut patiesībā esi nevainīgs"
Antonio Konte spiests vērot spēles otrpus stiklam
Foto: AP/Scanpix

Itālijas futbola kluba Turīnas "Juventus" galvenais treneris Antonio Konte turpina izciest diskvalifikāciju. Kamēr Konte nedrīkst piedalīties preses konferencēs un nerunā arī ar medijiem, treneris klusuma periodu pārtrauca, atbildot uz līdzjutēju jautājumiem. Piedāvājam nelielu ieskatu Kontes atbildēs.

"Tiem, kas mani tiesā, saku, ka viņiem vajadzētu pamēģināt nodzīvot vienu dienu kā vainīgam cilvēkam, kaut patiesībā esi nevainīgs," teica Konte. "Vai man pietrūkst soliņa? Mana sieva man vienu mājās uztaisīja. Uz tā skatos televizoru...Tas ir neizbēgami, ka man pietrūkst kontakta ar spēlētājiem un faniem. Bet man ir teicami sabiedrotie un atbildīgi spēlētāji. Lieliski profesionāļi, kas man daudz palīdz. Esmu spējis tikt viņu galvās, bet man ļoti pietrūkst laukuma."

"Juventus" nesen pārtrauca bezzaudējumu sēriju, mājās ar 1:3 piekāpjoties Milānas "Inter" un apstājoties pie 49 spēlēm. ""Juventus" nekad nav zaudējusi izsalkumu. Pret "Inter" spēlējām mazāk intensīvi nekā ierasts. Zaudējums lika mums saprast, ka vienmēr ir jāspēlē ar lielu intensitāti. Taču vēlos uzslavēt "Inter", milānieši ar mums cīnīsies par titulu," sacīja Konte.

Konte komentēja arī sniegumu Čempionu līgā, kas pagaidām nav bijis tikpat spīdošs kā Itālijā: "Jāatceras, no kurienes nākam. Ja Roberto Mančīni un Karlo Ančeloti saka, ka Mančestras "City" un PSG ar savām investīcijām nepieciešami vairāki gadi, lai uzvarētu Čempionu līgā, tad mēs to neizdarīsim nekad...Par laimi, nauda nenozīmē visu.

"Smējos, kad lasīju salīdzinājumu, ka "Nordsjelland" tika uzskatīta par "C Sērijas" komandu. Tā ir teicama komanda, kas ir pelnījusi būtu Čempionu līgā," Konte teica par neizšķirtu Dānijā. "Juventus" Itālijas čempionātā 12 mačos zaudējis tikai piecus punktus un turnīra tabulā ieņem pirmo vietu. Tuvākās konkurentes "Inter" un "Napoli" atpaliek attiecīgi par četriem un pieciem punktiem. Čempionu līgā Vecajai sinjorai četros mačos ir seši punkti, kas tabulā dod trešo vietu. "Chelsea" un "Shakhtar" ir par punktu vairāk. Galvenais treneris Antonio Konte diskvalifikāciju izcieš par piedalīšanos spēļu sarunāšanā, kad vēl "B Sērijā" strādāja ar "Siena" komandu. Konte pats vairākkārt paziņojis, ka neesot vainīgs

Izmantotie resursi:
Football Italia - Serie A news, fixtures,...

  -1 [+] [-]

, 2012-11-12 20:19, pirms 12 gadiem
Mees visi esam nevainiigi...savaa zinaa!

  +2 [+] [-]

, 2012-11-12 20:26, pirms 12 gadiem
Paldies, Agri, par intervijas tulkojumu! Es no sirds ticu, ka Konte nav vainīgs. Viņš vienkārši nav tāds cilvēks. Sodu Konte izcietīs, bet "Juventus" fanu acīs mūžam būs tīrs. Viņš ir viss, kas "Juventus" šobrīd un turpmāk ir vajadzīgs. Antonio ir "Juventus" sirds un dvēsele - maestro.

     [+] [-]

, 2012-11-12 20:30, pirms 12 gadiem
zwirbelis rakstīja: Mees visi esam nevainiigi...savaa zinaa!
Savā ziņā Kontes stāsts sasaucas ar Lensa Ārmstronga stāstu. Allaž uzskatīju, ka amerikānis nav "tīrs", tomēr kampaņa pret viņu spriedumu padarīja par farsu. Lai pierādītu cilvēka vainu, nepietiek ar mērķtiecību kampaņu ar mērķi safabricēt pēc iespējas vairāk pierādījumu.

     [+] [-]

, 2012-11-13 10:06, pirms 12 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Savā ziņā Kontes stāsts sasaucas ar Lensa Ārmstronga stāstu. Allaž uzskatīju, ka amerikānis nav "tīrs", tomēr kampaņa pret viņu spriedumu padarīja par farsu. Lai pierādītu cilvēka vainu, nepietiek ar mērķtiecību kampaņu ar mērķi safabricēt pēc iespējas vairāk pierādījumu.
ja kas nedaudz nonāc pretrunās ar sevi,cīņu pret sarunātajām spēlēm Itālijā visur uzrādi kā piemēru,ka Itālijā vismaz ar to cīnās,bet kā tas skar Juvi(Kontes sakarā),tā uzreiz nevainīguma simbols,lai ar neticu,ka Konte uz ko tādu būtu spējīgs un pārāk aizdomīgi liekas,ka visādas tamlīdzīgas lietas atklājas,tikko Juve atgriežas virsotnē

     [+] [-]

, 2012-11-13 19:17, pirms 12 gadiem
NilsK rakstīja: ja kas nedaudz nonāc pretrunās ar sevi,cīņu pret sarunātajām spēlēm Itālijā visur uzrādi kā piemēru,ka Itālijā vismaz ar to cīnās,bet kā tas skar Juvi(Kontes sakarā),tā uzreiz nevainīguma simbols,lai ar neticu,ka Konte uz ko tādu būtu spējīgs un pārāk aizdomīgi liekas,ka visādas tamlīdzīgas lietas atklājas,tikko Juve atgriežas virsotnē
Tās nav gluži pretrunas, jo arī cīņa pret dopingu ir apsveicama, tomēr ne jau nostādot par mērķi, kādu notiesāt par jebkuru cenu. Tas pats ir Kontes situācijā, kur slēptais iemesls bija nojaukt "Juventus" sezonu. Par laimi tas neizdevās līdz galam.

     [+] [-]

, 2012-11-13 21:39, pirms 12 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Tās nav gluži pretrunas, jo arī cīņa pret dopingu ir apsveicama, tomēr ne jau nostādot par mērķi, kādu notiesāt par jebkuru cenu. Tas pats ir Kontes situācijā, kur slēptais iemesls bija nojaukt "Juventus" sezonu. Par laimi tas neizdevās līdz galam.
Tas slēptais iemesls gan ir makaroni uz ausīm.
Spēļu sarunāšana bija, bet Kontes notiesāšana ir vnk juridisks feils.

     [+] [-]

, 2012-11-14 09:45, pirms 12 gadiem
march_2k rakstīja: Tas slēptais iemesls gan ir makaroni uz ausīm.
Spēļu sarunāšana bija, bet Kontes notiesāšana ir vnk juridisks feils.
Iespējams, bet ne tikai man ir tāda sajūta. Kaut kā pārāk aizdomīgi tas viss izskatās. Varbūt kāds vienkārši samaksāja, lai Konti notiesātu par jebkuru cenu. Itālijā viss ir iespējams. Patiesību mēs visdrīzāk nekad arī neuzzināsim.