Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Malkinam piespriež četru spēļu diskvalifikāciju

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Malkinam piespriež četru spēļu diskvalifikāciju
Jevgeņijs Malkins. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Spēlētāju drošības departaments pieņēmis lēmumu uz četrām spēlēm diskvalificēt Pitsburgas "Penguins" centra uzbrucēju Jevgeņiju Malkinu, kurš mačā pret Nešvilas "Predators" iegrūda nūju Marka Borovecki sejā.

Vakar Teodora Bļugera pārstāvētā Pitsburgas "Penguins" savā laukumā ar 3:2 pagarinājumā pārspēja Nešvilas "Predators", par spēles galveno varoni kļūstot komandas kapteinim Sidnijam Krosbijam, kurš guva divus vārtus, ieskaitot uzvaras pagarinājumā, kā arī atdeva rezultatīvu piespēli.

Savukārt Jevgeņijs Malkins tūdāļ pēc otrās trešdaļas noslēguma iesaistījās asumos ar pretinieku aizsargu Marku Borovecki. "Penguins" centrs iegrūda nūju sāncensim sejā, par ko nopelnīja 2+2 soda minūtes par spēli ar augstu peceltu nūju. Taču notikušo izskatījis arī Spēlētāju drošības departaments.

Tas pieņēmis lēmumu Malkinu diskvalificēt uz četrām spēlēm, kuru laikā viņš arī nedrīkst saņemt atalgojumu. Šie 190 tūkstoši dolāru tiks novirzīti Spēlētāju ārkārtas palīdzības fondam.

Astoņas spēles līdz regulārās sezonas beigām "Penguins" ieņem trešo vietu Metropoles divīzijā. Ķert sešus punktus priekšā esošo Ņujorkas "Rangers" būs sarežģīti, bet četrus punktus aiz muguras ir Vašingtonas "Capitals".

Tuvākajās četrās spēlēs Pitsburga divreiz spēkosies pret Ņujorkas "Islanders" un divreiz – pret Bostonas "Bruins".

Visas NHL tiešraides šosezon skaties Viaplay platformā.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/penguins-e...